Vicco`dan Facebook`ta Babalar Günü Yarışması

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 17 Haziran 2011 Cuma

Yer: Vicco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 17, 2011
“Benim Süper Babam” Fotoğraf Yarışması

Babalar ve çocukları; birlikte en sevdiğiniz fotoğrafınızı superbabam@vicco.com.tr adresine gönderin. www.facebook.com/ViccoFamily sayfasına yükleyelim. En çok beğenilen ilk 3 fotoğrafın sahibi süper babalara birbirinden güzel hediyeler armağan edelim.

Vicco’nun “Benim Süper Babam” konulu Fotoğraf yarışmasına 17 Haziran 2011 tarihine kadar tüm baba ve çocuklar katılabilir! Ayrıca dereceye giren 10 fotoğrafın sahipleri ”Türkiye’nin Çocuk Ayakkabı Markası Vicco’dan” sürpriz hediyeler kazanacak.

E-posta: superbabam@vicco.com.tr

Son Başvuru Tarihi: 17 Haziran 2011

Yarışma kapsamında en çok beğeni alan fotoğrafların ödülleri;
1.lik ödülü: Samsung Netbook
2.lik ödülü: Braun Traş Makinası
3.lük ödülü: Casio Kol Saati

Yarışma Katılım Koşulları;
Yarışmaya tüm babalar ve çocukları katılabilir.
Yarışmaya katılacak fotoğraflar amaç kısmında belirtilen "Benim Süper Babam" konusunu içermelidir.
Başvurular e-posta yoluyla yapılacaktır. Oylamalar, www.facebook.com/ViccoFamily sayfası üzerinden tüm facebook kullanıcıları tarafından gerçekleşecektir.
Yarışmacıların gönderdikleri e-mail’de bilgilerin eksiksiz yazması gerekmektedir. yarışmacının adı/ soyadı, ev adresi, ev telefonu, cep telefonu.
Yarışmaya katılan fotoğrafların değerlendirilmesi sayfa üyeleri tarafından oylanacak, dereceye giren eserler bu değerlendirme sonucunda kesinleşecektir. Yarışma sonucu, kazanan yarışmacılara Vicco tarafından yazılı ve sözlü olarak iletilecektir.
Kazananlar ve ödülleri 19 Haziran 2011 tarihinde Web sitesinde ve facebook sayfasında duyurulacaktır.
Bir yarışmacı en fazla 1 adet fotoğrafla yarışmaya katılabilir.
Haksız avantaj sağlamaya çalışan kişiler kampanyanın kapsamı dışında tutulacaktır. Tespit edilen kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
Kampanyaya katılım sırasında üye tarafından yanlış veya eksik bilgi beyan edilmesi halinde yaşanacak aksaklıklardan Vicco sorumlu tutulamaz.
Yarışmacılar yarışmaya katıldıkları eserler üzerinden telif ücreti ya da başka bir hak ve alacak talep edemez.
Temel değerler ile örtüşmeyen ve yarışma konusu dışındaki konuları kapsayan eserler; başvuru tarihinden sonra teslim edilen eserler; T.C. Anayasası ve diğer yasalara aykırılık teşkil eden eserler, değerlendirme dışı bırakılır.
Yarışma katılımcıları, söz konusu fotoğrafların yarışma kapsamında yayınlanması ile ilgili başta telif hakkı olmak üzere tüm haklarını Sportek Ayakkabı San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.`ye devir ve temlik etmiş sayılacak olup, başkaca herhangi bir telif hakkı, alacak vb. talepte bulunmayacaklarını da peşinen kabul, beyan ve taahhüt etmişlerdir.
Yarışmaya fotoğrafını gönderen tüm yarışmacılar yukarıdaki yazılı olan hüküm ve kuralların tamamını kabul etmiş sayılır.









istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT