Vizörden Kadınlar Bakacak Hayattan Kareler Yarışacak

Tarihler: 07 Mart 2011 Pazartesi ~ 14 Mart 2011 Pazartesi

Yer: anadoluhayat.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2011 ~ Mar 14, 2011

Anadolu Hayat Emeklilik, Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınları fotoğraf yarışmasına katılmaya davet ediyor. Türkiye Satranç Federasyonu danışmanlığında düzenlenen ve fotoğraf sanatına ilgi duyan amatör-profesyonel tüm kadınlara açık olan yarışmanın başvuruları 14 Mart 2011 tarihine kadar gerçekleştirilecek. Her yıl olduğu gibi “Hayata dair” teması ile düzenlenen yarışma, kadınların kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebildikleri bir platform olarak, her geçen yıl daha da büyüyor.

“Hayata dair” temasıyla düzenlenen yarışmanın bu yılki seçici kurulu; İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Güler Ertan, fotoğraf sanatçıları Aramis Kalay, Laleper Aytek ve Timurtaş Onan ile Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney’den oluşuyor.

Genel Müdür Yardımcısı Uğur Erkan, gelenekselleşen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasına ilginin geride bırakılan 4 yıl içinde katlanarak arttığını, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığı ilke edinen Anadolu Hayat Emeklilik’in yalnız kadınlara yönelik ürünlerle değil, sosyal alanda da kadınların yanında yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

2007 yılından bugüne 3 bini aşkın kadın fotoğrafçının 15 bine yakın eserle katıldığı ve katılımın her yıl giderek arttığı Anadolu Hayat Emeklilik Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasına bu yıl da rekor sayıda başvuru bekleniyor. Kadın fotoğrafçıların “Hayata dair” yakaladığı en fazla 5 fotoğrafı CD’ye kaydederek doldurmuş oldukları başvuru formu ile 14 Mart’a kadar Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü’ne göndermesi yetiyor.

Sonuçlar 28 Mart’ta Açıklanacak!

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 11’in sonuçları, jüri değerlendirmesinin ardından 28 Mart 2011 tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik’in resmi internet sitesi anadoluhayat.com.tr adresinden duyurulacak. Yarışmanın birincisine 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye bin TL ödül verilecek olan yarışmada, sergilenmeye değer bulunan eser sahiplerine ise 200’er TL telif ödenecek.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 fotoğraf yarışmasının sergilenmeye değer bulunan eserleri 5-29 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Anadolu Yakası’nda Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde açılacak sergiyle fotoğrafseverler ile buluşacak, ardından her yıl olduğu gibi özel bir katalogda toplanarak, ölümsüzleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT