White-Soft By Fatih Kıral En Güzel Uyuyan Bebeği Seçiyor

Tarihler: 13 Nisan 2012 Cuma ~ 15 Mayıs 2012 Salı

Yer: www.facebook.com/WhiteSoft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2012 ~ May 15, 2012

Tüm bebekler güzeldir fakat benim bebeğim uyurken daha güzel diyorsanız işte size mükkemmel bir fırsat! İlklerin yaratıcısı White&Soft By Fatih Kıral en güzel uyuyan bebeği arıyor.... Siz de bebeğinizin uykudaki güzelliğini tescillemek istiyorsanız tek yapmanız gereken White&Soft By Fatih Kıral’ın facebook sayfasını beğenmek. 15 Mart ve 15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmaya katılmak için sakın geç kalmayın. Çok kısa sürede onlarca resim yüklenen facebook sayfamızı mutlaka ziyaret edin…

Türkiye’de ‘’yenileyen yatak’’ konsepti ile koleksiyonlarını hazırlayan White&Soft By Fatih Kıral, sadece yetişkinleri değil bebekleri de düşünüyor ve Türkiye’nin en güzel uyuyan bebeğini arıyor.

Eğer siz de “benim bebeğimi bir de uykuda görün” diyorsanız hiç vakit kaybetmeden bir fotoğrafını çekin, White&Soft By Fatih Kıral’ın facebook sayfasına yükleyin ve hediyeler kazanın.

15 Mart ve 15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmanın birincisi White&Soft By Fatih Kıral’ın bebek yatağını kazanırken, ikincisi bebek yorganı ve üçüncüsü de bebek yastığı kazanma şansını yakalayacak.

Hadi elinizi çabuk tutun ve ayaklarınızın üzerinde sessizce beşiğe yaklaşarak en güzel pozu yakalayın….

www.facebook.com/WhiteSoft

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT