Yaratıcılığını Konuştur, Dream Room'a Girmeye Hak Kazan!

Tarihler: 23 Şubat 2012 Perşembe ~ 19 Mart 2012 Pazartesi

Yer: www.facebook.com/daybuydaycom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2012 ~ Mar 19, 2012

Her moda tutkununun rüyası modellik, Dream Room yarışmasında gerçek oluyor

Dream Room yarışmasını kazanan, hem ödül alacak hem de fotoğraf çekimine katılacak Fotoğraf Çekiminin Yıldızı Olmaya Ne Dersin?

Ne giyerse giysin üstündekini iyi taşıyan, benzersiz bir giyim stiline sahip olan moda tutkunları, şu sıralar Daybuyday’in Dream Room yarışmasında kıyasıya mücadele ediyor. Zira işin ucunda, muhteşem kıyafetler kazanma ve fotoğraf çekiminin yıldızı olma imkanı var.

Stiline güvenen moda tutkunlarının gündeminde bu günlerde tek bir şey var: Facebook’ta gerçekleştirilen Dream Room yarışması. Yaratıcı kombinasyonlar üzerinde iyice düşünülüyor, arkadaşlarla çekim yapılıyor ve yarışmanın Facebook’taki uygulamasına en iyi fotoğrafı yükleyip sabırsızlıkla oy almak için bekleniyor. Hatta incelikle düşünülen bu kombinasyon için arkadaşlardan oy vermesi isteniyor.

Tüm bu heyecanın tek nedeni, en beğenilen üç kombinasyonun sahiplerinin, üçer muhteşem kıyafete sahip olması ve profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilecek gerçek bir fotoğraf çekimine katılacak olması. Yarışmanın galipleri, Daybuyday’in bir araya getirdiği bir oda dolusu muhteşem kıyafetle poz vermelerinin yanı sıra, seçtikleri üçer parça kıyafeti de evlerine götürecek!

Şu ana dek 400’e yakın kişinin başvurduğu yarışma 19 Mart 2012’de sona erecek. Yarışmaya katılmak için www.facebook.com/daybuydaycom adresinden Daybuyday sayfasına girmek ve Dream Room yarışmasını beğenerek fotoğraf yüklemek yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT