Yedigün’den Murat Boz Puzzle !

Tarihler: 23 Ağustos 2012 Perşembe ~ 31 Ağustos 2012 Cuma

Yer: Yedigün

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2012 ~ Ağu 31, 2012

2012 yılında Yedigün’ün yüzü olan ve bugünlerde Yedigün Kan Portakalı reklamlarında izlediğimiz Murat Boz, hayranlarını yine sevindirecek. Yedigün Facebook sayfasında yer alan “Murat Boz Puzzle’’ isimli uygulamadaki yap bozu en kısa sürede tamamlayanlar sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Attığı her adım hayranları tarafından yakından takip edilen Murat Boz, sosyal medyada da ortalığı yine kasıp kavuracak. Yedigün’ün Facebook sayfasındaki Murat Boz görselli yapboz oyununu en kısa sürede tamamlayan 3 şanslı kişi yakışıklı sanatçının 2012 yılı içerisinde gerçekleşen bir konserine çift kişilik vip bilet kazanacak. Aynı zamanda 4 hafta boyunca bir hafta içerisinde en iyi zamanda en zor oyunu bitiren bir kişi Murat Boz tarafından imzalanmış çok özel bir tişört ve kahve kupasının sahibi olacak.

Murat Boz’un konserine bilet kazanmak için; 02 Ağustos – 31 Ağustos 2012 tarihleri arasında önce facebook.com/yedigun sayfasını beğenmek daha sonra ise “Murat Boz Puzzle” isimli uygulamadaki yapboz oyununu en kısa sürede tamamlamak gerekiyor. Aynı zamanda yarışmadaki bölümleri tamamlayan ve sonrasında oyun ekranında çıkan şifreyi 5757’ye SMS’le yollayan Avea, Turkcell ve Vodofone kullanıcıları günlük operatör içi kullanabilecekleri 30 DK+30 SMS +30 MB hediye paketi kazanacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT