Yılın Thinker’ını Arıyoruz!

Tarihler: 06 Ocak 2011 Perşembe ~ 28 Şubat 2011 Pazartesi

Yer: Lenovo

Nereden Alınır: www.istethinker.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2011 ~ Şub 28, 2011

Dünyanın en büyük PC üreticilerinden Lenovo, yılın en “thinker” kişisini arıyor! Lenovo’nun ThinkPad ürün kategorisinden ilham alarak hazırladığı projenin web sitesi ise, www.istethinker.com !

Kullanıcıların ”tıpkı bir ThinkPad gibi” mantığından yola çıkarak, ister kendilerini isterlerse iş dünyasından veya ünlülerden karizmatik, başarılı, performans sahibi, her zaman takip edilen, güvenilir veya çalışkan olduğunu düşündüğü adayları oylamaya sunduğu www.istethinker.com web sitesi, 28 Şubat 2011’e kadar 2 ay boyunca aktif olacak.

Yılın thinker’ını oyladığınız www.istetihnker.com internet sitesinde, başka bir kullanıcının seçtiği kişiyi “oyla” butonu ile destekleyebilir; seçiminiz ile, Facebook, Twitter, Friendfeed, Linkedin gibi sosyal ağlarda anında yer alabilirsiniz. Böylece, arkadaşlarınızdan en hızlı şekilde destek almanız da mümkün olacak. Ayrıca, www.istethinker.com internet sitesinde yer alan “Rastgele Thinker”ı tıklayarak, hiç tanımadığınız ama size ilham veren Thinker adaylarını da oylayabilirsiniz.

Kullanıcıların sadece seçimleriyle değil diğer adaylara yönelik yorumları ile de interaktif olarak katılabileceği yarışmanın sonunda ise, www.istethinker.com sitesinin uzman jüri üyeleri, oylanan thinker adaylarından en çok oyu alan ilk 5 adayı incelemeye alacak. Hikâyesi en çok beğenilen ilk 3 kişi ise, Lenovo’nun Thinker’ı olacak ve muhteşem özelliklere sahip Lenovo’lar ile ödüllendirilecek.

Muhteşem Ödül: Lenovo Thinkpad X201!

Birinci seçilen Thinker’ın ThinkPad X serisinden X201 model dizüstü bilgisayar kazanacağı yarışmada, ikinci Thinker, Edge serisine ait 14 inç notebook’un sahibi olacak. Üçüncü Thinker’ın IdeaPad S10-3 netbook ile ödüllendirileceği yarışmada, ayrıca Thinker kişilerin kendileri değil aday gösterdikleri kişilerden olursa aday sahipleri, 500 GB’lık harici USB bellek kazanacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT