5* Amadolce İle Uyuyan Güzel Bordo & Şatolar

5* Amadolce İle Uyuyan Güzel Bordo & Şatolar

Gezi Rehberi 5* Amadolce İle Uyuyan Güzel Bordo & Şatolar

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Cadillac - Pauillac - Blaye & Bourg - Libourne - Bordo

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Bordo - Bordo - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 19, 2018 ~ Nis 26, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Bordo

İstanbul Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarı önünde 08.00’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinden sonra Türk Havayolları, TK 1389 numaralı seferi ile saat 10.20’de Bordo’ya hareket. Yerel saat ile 13.10’da Bordo'ya varış. Havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ile gemimize transfer. Check-in ve kabinlere yerleşme. Bu gece Kaptan'ın 'Hoş Geldiniz' yemeği olacak.

2. Gün

Cadillac

Dahil Olan Turlar : Şarap Tadımı Turu / Roquetaillade Kalesi Turu

3. Gün

Pauillac

Dahil Olan Turlar : Şarap Tadımı Turu

4. Gün

Blaye - Bourg

Dahil Olan Turlar : Blaye Kale Turu

5. Gün

Libourne

Dahil Olan Turlar : Saint Emilion & Şarap Tadımı Turu /

6. Gün

Libourne - Bordo

Dahil Olan Turlar : Vayres Şatosu Turu / Montaigne Şatosu Turu

7. Gün

Bordo

Dahil Olan Turlar : Bordo Şehir Turu & Şarap Tadımı

8. Gün

Bordo - İstanbul

Kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemleri ve havalimanına transfer. Check-in ve Pasaport işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 1390 no’lu seferi ile saat 14.05’de İstanbul’a hareket. Saat 18.45’de İstanbul’a varış. Turumuzun sonu..

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Programda Belirtilen Turlar

- İçecekler

- İkramlar

- Transferler

- Seyahat Sağlık Sigortası

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Liman ve Havaalanı Vergileri

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

+ Bahşişler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Vize Ücreti

*Programda belirtilen saatler Türk Havayolları‘dan alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten acente sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü acente programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir. 
* Nehir turları içeriği ve saatleri gemi şirketi tarafından belirlenmekte olup, tur esnasında gemiden ayrılış ve dönüş saatleri belirlenecektir. 
*Limanlardaki turların süreleri, gezilecek yerler ve sıralamaları rehberler tarafından belirlenmekte olup, gereken durumlarda değişiklik yapılabilir veya tamamen kaldırılabilir. 
*Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet en fazla 20 kilo olan valiz alabilme hakkına sahiptir.  
*Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 1’i Kaptan’ın Gala Gecesidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise yada gömlek-Ceket, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi yada şık bir kıyafet bulundurmaları beklenmektedir. 
*Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi gerekmektedir. 
*Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 30 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acente sorumlu olmayacaktır. 
*Nehirlerde meydana gelebilecek nehir su seviyesinin yükselmesi veya azalması gibi doğal afet durumlarından ve seviye havuzlarında/kanallarda meydana gelebilecek olan grev uygulaması veya planlanan limana yanaşılamaması gibi force major durumlarından acente sorumlu olmayacaktır. Aynı zamanda meydana gelebilecek olan liman değişikliği, limana varış ve ayrılış saati değişikliği gibi program dışı durumlardan acente sorumlu olmayacaktır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT