5* Amalea İle Hollanda & Belçika Ve Laleler Zamanı

5* Amalea İle Hollanda & Belçika Ve Laleler Zamanı

Gezi Rehberi 5* Amalea İle Hollanda & Belçika Ve Laleler Zamanı

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Amsterdam - Hoorn - Nijmegen - Antwerp - Ghent - Rotterdam

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Amsterdam - Amsterdam - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 29, 2018 ~ May 6, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Amsterdam

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarı önünde 06.30’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları, TK 1961 numaralı seferi ile saat 08.45’de Amsterdam’a hareket. Yerel saat ile 11.30’da Amsterdam’a varış. Havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ile gemimize transfer. Kamaraların dağılımından sonra serbest zaman. Akşam yemeği öncesi ilk gecemizde gemide ''hoş geldiniz'' kokteyli düzenlenecektir. Geceleme Amsterdam limanında demirli gemimizde.

2. Gün

Amsterdam - Hoorn

Dahil Olan Turlar : Amsterdam şehir turu / Lale çiftliği ve tarlaları turu

3. Gün

Arnhem - Nijmegen

Dahil Olan Turlar : Arnhem Havacılık müzesi turu

4. Gün

Antwerp

Dahil Olan Turlar : Antwerp yürüyüş turu

5. Gün

Ghent

Dahil Olan Turlar : Bruge turu

6. Gün

Rotterdam - Schoonhoven

Dahil Olan Turlar : Den Haag & Delft turu / Geceleme : Schoonhoven

7. Gün

Amsterdam

Dahil Olan Turlar : Keukenhof Lale Bahçeleri turu / Amsterdam Kanal turu / Geceleme

8. Gün

Amsterdam - İstanbul

Kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemleri ve havalimanına transfer. Check-in ve Pasaport işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 1962 no’lu seferi ile saat 12.25’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket. Saat 16.45’de varış ve turumuzun sonu..

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Programda Belirtilen Turlar

- İçecekler

- İkramlar

- Transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Seyahat Sağlık Sigortası

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Liman ve Havaalanı Vergileri

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

+ Bahşişler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Vize Ücreti

*Programda belirtilen saatler Türk Havayolları‘dan alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten acente sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü acente programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir. 
*Nehir turları içeriği ve saatleri gemi şirketi tarafından belirlenmekte olup, tur esnasında gemiden ayrılış ve dönüş saatleri belirlenecektir. 
*Limanlardaki turların süreleri, gezilecek yerler ve sıralamaları rehberler tarafından belirlenmekte olup, gereken durumlarda değişiklik yapılabilir veya tamamen kaldırılabilir. 
*Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet en fazla 20 kilo olan valiz alabilme hakkına sahiptir.  
*Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 1’i Kaptan’ın Gala Gecesidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise yada gömlek-Ceket, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi yada şık bir kıyafet bulundurmaları beklenmektedir. 
*Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi gerekmektedir. 
*Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 30 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acente sorumlu olmayacaktır. 
*Nehirlerde meydana gelebilecek nehir su seviyesinin yükselmesi veya azalması gibi doğal afet durumlarından ve seviye havuzlarında/kanallarda meydana gelebilecek olan grev uygulaması veya planlanan limana yanaşılamaması gibi force major durumlarından acente sorumlu olmayacaktır. Aynı zamanda meydana gelebilecek olan liman değişikliği, limana varış ve ayrılış saati değişikliği gibi program dışı durumlardan acente sorumlu olmayacaktır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT