Benelüx - Paris Turu

Benelüx - Paris Turu

Gezi Rehberi Benelüx - Paris Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Düsseldorf - Köln - Amsterdam - Brüksel - Paris - Lüksemburg

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Atlas Global Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Düsseldorf - Amsterdam - Düsseldorf - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Oca 20, 2018 ~ Oca 27, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Düsseldorf - Köln - Amsterdam

İstanbul Havalimanı acente sorumlusu/Rehberi  ile saat 08:00’da bulusma.Check in ve bagaj islemleri sonrası AtlasJet havayoluna ait KK2075 uçuşu ile 10:40’da Düsseldorf’a hareket. Lokal saat 13:10’da Dusseldorf havalimanına varıs. Bizi bekleyen özel araclarımız ile panaromik Düsseldorf şehir turu. Ardından Amsterdam’a hareket ve şehir turu. Tamamen kazıkların üzerine kurulmuş ve deniz seviyesinin altındaki yerleşimi ile Kuzey’in Venedik’i lakaplı şehirde ünlü Kraliyet Sarayı, Dam Meydanı, Kırmızı Fener Sokağı (Red Light District) görülecek yerler arasındadır. Amsterdam Kanal turu (20€) Geceleme Amsterdam’da otelimizde.

2. Gün

Amsterdam

Grande Holland (90€)Otelimizde alacagımız kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Grande Holland turumuzda Marken, Volendam,Den Haag (Lahey) ve Roterdam şehirleri gezilecektir. Gezimiz sırasında keyifli balıkçı köyü Volendam’ı keşfedecek, meşhur yel değirmeni örneğini görecek, Hollanda’nın el sanatlarını görecek, ünlü peynirlerini tadacak, geleneksel tahta ayakkabı imalatını deneyimleyecek ve kendinizi gerçekten Hollanda’nın kalbinde hissedeceksiniz. Geceleme Amsterdam’da otelimizde.

3. Gün

Amsterdam - Brüksel

Gent (20€)Kahvaltı sonrası Amsterdam’dan Brüksel’e hareket. Dileyen misafirlerimiz yolda ekstra olarak düzenlenecek Gravensteen kalesi ve dünyanın en önemli Altar’ına ev sahipliği yapan St. Bavo (Gent Katedrali) ile meşhur Gent şehir turuna katılabilirler.Brugge (35€)Dileyen misafirlerimiz yolda  ekstra olarak düzenlenecek ünlü ortaçağ kenti Brugges turuna katılabilirler. Bu turda dantelleri ve kanalları ile ünlü kentin atmosferinin tadına varabilir, şehrin nefis manzarasını ve Belfry Kulesi’ni görebilirsiniz. Size önerimiz Belçika’nın ünlü patates kızartmalarını ve moules –frites (Patates ve midye)lerini tadmanızdır. Brüksel’e varışımızın ardından konaklama

4. Gün

Brüksel - Paris

Kahvaltı sonrası Avrupa başkenti Brüksel panoramik şehir turu. Grand Palace Meydanı, ünlü Manneken Piss heykeli, Brüksel Katedrali, kraliyet evi ve sarayı, Avrupa Birliği Parlementosu ve yerleşkesi, Adalet Sarayı, ünlü Heisel Stadı ve Belçika’nın simgesi Atomium’u ziyaret edebilir ayrıca Belçika’nın ünlü çikolatalarından tadabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz, giriş ücretini ödeyerek Atomium’un zirvesinden muhteşem Brüksel manzarasını seyredebilirler. Ardından Paris’e hareket. Paris’e varışımıza istinaden Paris şehir turunu yapıyoruz. Ünlü Eiffel Kulesi, meşhur markaların bulundugu Champs Elysees Caddesi, Concord Meydanı ve dikilitaş, zafer meydanı ve takı (Arch de Triumph); Napoleon’un mezarı ve Opera Meydanı görülecek yerler arasında.Işıklarla Paris (40€)Aşkın şehri Paris’i muhteşem gece ambiansında yaşamak isteyenler için ekstra düzenlenecek Paris gece turumuza katılabilirler. Ayrıca Eiffel Kulesi’ndeki ışık gösterisini izleyebilirler. Konaklama Paris otelimizde.

5. Gün

Paris

Grand Paris (85€)Kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Grand Paris turumuza katılabilirler. Tur kapsamında; Fransa’nın simgesi haline gelmiş, Demir Lady lakaplı Eiffel Kulesi’ne çıkılacak, Paris’i kuş bakışı muhteşem bir manzara ile seyredeceğiz. Ardından Seine Nehri’ni tekne ile gezecek, nehir gezisi sırasında St. Louis Adası, Notre Damme Katedrali, Adalet Sarayı, D’Orsay Müzesi göreceğimiz Fransız mimarisinin eşsiz örneklerinden bazıları. Vergisiz parfüm, saat ve hediyelik eşyaları alabileceğiniz 60 yıllık geçmişi olan duty free mağazası Benlüx ziyaret edilecek. Dünyaca ünlü eserlere ilham kaynağı olmuş Notre Damme Katedrali ziyaret edilecektir. Çiftleri birbirine bağlayan kilitleri ile ünlü Aşıklar Köprüsü görülecek.  Ünlü Pigalle semtinden geçerek, füniküler ile çıkacağımız bohem hayatın günümüzde de yaşandığı Ressamlar Tepesin’de (Mon Marte) nefis Fransız lezzetlerini tadabileceğiniz, sokak ressamlarına portrelerinizi çizdirebileceğiniz, Adak Kilisesi Sacre-Coeur’u ziyaret edebileceğiniz eşsiz bir Fransız atmosferi sizleri bekliyor. Geceleme Paris otelimizde.

6. Gün

Paris

Disneyland/çift park (120€)Kahvaltı sonrası serbest gün. Dileyen misafirlerimiz ekstra tam günlük Disneyland Park ve Walt Disney stüdyoları turuna katılabilirler. İki ayrı park da ziyaret edilebilir ve Disney’in eğlenceli dünyasına bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Louvre Müzesi veya Versay Sarayı (80€)Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan, Louvre müzesi ve Versay Sarayı turuna katılabilirler. Dünya mirasının mabedi, Mona Lisa’dan firavunların hazinelerine kadar pek çok değerli eserin olduğu Louvre Müzesi gezilecek, ardından Fransa muhteşem yüzyılının simgesi Versay Sarayı ziyaret edilecektir.Lido show (140€)60 yıldır devam eden, muhteşem sahne şovlarının birleşimi ile oluşan Lido Şov’u izleyerek, Fransız gece hayatına şampanya eşliğinde şık bir bakış atmış olacağız. Şov kapsamında hem göze hem kulağa hitap eden birbirinden estetik gösterilerle adeta büyüleneceksiniz. Geceleme Paris otelimizde.

7. Gün

Paris - Lüksemburg

Kahvaltı sonrası Avrupa’nın göbeğinde bulunan küçük ve mamur ülkeye hareket. Reims – Metz – Shengen – Remich (60€)Dileyen misafirlerimiz yolda ekstra olarak düzenlenecek turumuza katılarak şampanyanın başkenti Reims, Paris’ten önceki Paris Metz, şarap cenneti Remich ve Avrupa tarihine damgasını vurmuş Shengen şehirleri gezilecektir. Adolpe Köprüsü, tarihi surları, Notre Damme Kilisesi, parlemento binası ve düklük sarayı ve Büyük Pazar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Geceleme Köln’de otelimizde.

8. Gün

Köln - Düsseldorf - İstanbul

Kahvaltı sonrası Köln şehir turumuz başlıyor, Muazzam mimarisiyle Gotik stilin en önemli örneği, dünya savaşından Köln’de ayakta kalan tek yapı olan Köln Katedrali, tarihin en eski kolonya üreticisinin atölyesi ve ünlü alış veriş caddesi Köln’de gezilecek yerler arasında. Ardından Dusseldorf’a hareket ediyoruz. Varışımız ardından havalimanına geçiş, bilet ve bagaj işlemlerimizden sonra AtlasJet havayolu KK2076 uçuşu ile saat 15:00’da İstanbul’a hareket ediyoruz.  Lokal saat 19:10’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferi ve Şehirlerarası Transferler

- Havaalanı Vergileri

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ İçecekler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Ekstra Turlar

+ Ekstra Turlar

+ Ekstra Turlar

+ Vize Ücreti (Ankara)

+ Vize Ücreti (İzmir)

Avantajlı Ekstra Tur Paketleri: 

Lux Paket = Grande Holland(90€) + Amsterdam Kanal(20€) + Grand Paris(85€) + Gent(20€) + Brugge (35€) + Işıklarla Paris(40€) + Disneyland/çiftpark (120€) + Reims - Metz – Shengen – Remich(60€)=360 € 

Full Paket =  Grande Holland (90€) + Amsterdam Kanal(20€) + Grand Paris (85€) + Gent (20€) + Brugge (35€) + Işıklarla Paris (40€)  + Reims – Metz – Shengen – Remich (60€) = 260 €
 
Eko Paket = Gent (20€)+Brugge(35€)+Reims-Metz-Shengen-Remich(60€)  =100 €
  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT