Celestyal Crystal İle Küba

Celestyal Crystal İle Küba

Gezi Rehberi Celestyal Crystal İle Küba

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Havana - Punta Frances - Cienfuegos - Montego Bay, Jamaika - Santiago

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Havana - Havana - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Mar 28, 2017 ~ Nis 5, 2017

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Havana

Limandan Hareket : 17:00HavanaHavana şehir turu- Yarım Gün (Ekstra)  Tur türü: Şehir TuruNe getirmeli: Kamera, Nakit para ve iyi bir ayakkabıÖnemli Bilgi: Lütfen rahat ve spor bir ayakkabı giyiniz.Bu turumumuz inanılmaz güzellikte olan Havana şehrini tanımak için harika bir yoldur. Turumuz öncelikle, Havana limanının diğer tarafında bulunan Tarihi Askeri Kaleyi ziyaret ederek başlayacak olup, buradan şehrin muhteşem manzarasına hayran kalacaksınız. Sonrasında Havana şehrine dönüp, şehrin tarihi alanlarında yürüyüş turumuz gerçekleşecektir. Yolumuzun üzerinde meşhur Sulama Çukurunu göreceğiz ki burası; Hemingway’in  Mohitosunu keyifle içtiği yerdir. Ayrıca buradan ayrılmadan önce kendize ait bir imza atmayı unutmayınız. Turumuza otobüsümüzle devam edecek olup, Devrim müzesinin ve önünde Klasik arabaların sıralandığı yerin, Havana Merkez Parkının ve Devrim meydanında bulunan ihtişamlı Havana Tiyatrosunun fotoğraflarını çekebilceğiniz fırsatlar sizlere sunulacaktır.

2. Gün

Punta Frances

Limana Varış : 13:00 / Limandan Hareket : 18:00Punta Frances - Gençlik AdasıGençlik Adası'nda Şnorkelle Dalma (PFR-04) (Ekstra)Tur Türü: Doğa ve Macera.Neler dahildir: Şnorkel ekipmanları.Başlangıçta herşey böyle doğa tarafından ayrıcalıklıydı. Isla de la Juventud (Gençler Adası)’un doğal ortamında, keşif için ideal, eşsiz güzelliğiyle ve muhteşem deniz dibiyle sizleri bekliyor. Canarreos Takımadasının incisi olan bu tek ada, mercan, balık ve çeşitli bitkilerin çok derin olmayan sularındaki el değimemiş kumsalları sayesinde en iyi deniz aktivitelerinden birisi olarak kabul görmektedir.

3. Gün

Cienfuegos

Limana Varış : 07:00 / Limandan Hareket : 15:00CienfuegosCienfuegos Kent Turu (Ekstra)Tur Türü: Tarih, Kültür ve daha fazlasıNe getirmeli: Kamera, Nakit ve Meraklı bir düşünceÖnemli Bilgi: Lütfen rahat ve yardımcı ayakkabılar giyinizBu turumuza, bir başka UNESCO Dünya Mirası olan Güney'in İncisi olarak da bilinen bu güzel kentin sokaklarını gezerek başlıyoruz. Bulvar'dan Marti Park'a kadar, Zafer Kemeri, şehrin en eski binası Bar Meson El Palatino, Don Luís de Clouet'nun ikametgahı La Casa del Dundador, Eski Belediye Başkanları Ofisi, San Lorenzo Okulu, Kuramsal Konsept Kilisesi ve 1890’da Tomas Terry tarafından inşa edilmiş, şu an ulusal anıt olan tiyatroyu ziyaret edeceğiz. Otobüsle, Jagua Körfezi'nden Cienfuegos Promenade'nin manzaralarını izleyerek 1913'te inşa edilmiş ve mimari bir mücevher olarak kabul edilen Palacio de Valle'ye ulaşıp, burada bir kokteylle karşılanıp saray hakkında bilgi alacağız.Cienfuegos ve Botanik Bahçesi (Ekstra)Tur Türü: Doğa, Tarih ve KültürNe getirmeli: Kamera ve NakitÖnemli Bilgi: Lütfen rahat ve yardımcı ayakkabılar giyiniz.Bu turumuz şehir dışında bulunan Botanik Bahçe ile başlayacaktır. 1901'de Edwin Atkins tarafından kurulmuştur ve Harvard Üniversitesi'nin sponsorluğunda yapılmıştır. Tropikal bahçeler sıralamasında dünyadaki en önemli üçüncü bahçedir. Beş ayrı kıtadan getirilmiş palmiye, bambu ve benjamin kollaeksiyonlarını da içeren, 1600’den fazla bitki çeşidi bulunan bahçe yaklaşık 94 hektarlık bir alanda kurulmuştur. Botanik bahçeden sonar 1913'te inşa edilmiş ve mimari bir mücevher olarak kabul edilen Palacio de Valle'ye ulaşıp, burada bir kokteylle karşılanıp saray hakkında bilgi alacağız. Buradan da, şehrin sembolik sokaklarında yürüyeceğimiz UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Paseo del Prado’ya devam edeceğiz. Bulvar'dan Marti Park'a kadar, Zafer Kemeri, şehrin en eski binası Bar Meson El Palatino, Don Luís de Clouet'nun ikametgahı La Casa del Dundador, Eski Belediye Başkanları Ofisi, San Lorenzo Okulu, Kuramsal Konsept Kilisesi ve 1890’da Tomas Terry tarafından inşa edilmiş, şu an ulusal anıt olan tiyatroyu ziyaret edeceğiz. Gemiye dönene kadar zamanınızın tadını çıkartın.

4. Gün

Montego Bay

Limana Varış : 08:00 / Limandan Hareket : 20:00Montego Bay - JAMAICADunn's Nehir Şelaleleri(Ekstra)Tur Türü: Doğa ve MaceraNe getirmeli: Mayo, Havlu ve Nakit                                                             Not:Öğle yemeği dahildir.Önemli Bilgi: Kıyafet değiştirme imkanı sınırlıdır, mayonuzu içinize giymek isteyebilirsiniz.Kameralar ıslanabilir, getirmemenizi öneririzKıyafet değiştirmek için kısıtlı sayıda dolap bulunmaktadır.Tırmanmak için suya uygun ayakkabılar gereklidir.Minimum yaş 13'tür. Bu gezi için asgari katılımcı sayısı 18'dir.Montego Bay limanından Jamaika’nın iç kısımlarında bulunan dünyaca ünlü Dunn’s Nehri Şelalelerine tırmanacağımız “Ochie” yakınlarına gideceğimiz yolun manzarasının tadını çıkartın. Bu tüm aile için kaçırılmayacak bir eğlence aktivitesidir. Zİrveye tırmanırken “ferahlatıcı” suyun keyfini çıkartacağız. Eğer size çok uygun görünmezse, şelalelerin altındaki plajın keyfini çıkartabilir, ardından tekrar aileniz ve arkadaşlarınızla buluşup dükkandan küçük hediyelik alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Ardından gemiye dönmeden önce geleneksel Jerk (Karayiplere özgü bir yemek çeşidi) öğle yemeğinizin tadını çıkartacağınız Columbus Park’a devam edeceğiz.

5. Gün

Santiago De Cuba

Limana Varış : 07:00 / Limandan Hareket : 15:00Santiago de CubaGran Piedra & Baconao(Ekstra)     Tur Tipi: Doğa, Kültür ve TarihNe Getirmeli: Kamera, Nakit ve rahat ayakkabı   Not: Öğlen yemeği ve bir kokteyl dahildir.Önemli Not: Lütfen rahat ve spor bir ayakkabı giyiniz.Güne deniz seviyesinden 1234m. yükseklikteki Fransız kahve ekim yerleşimi, Gran Piedra Park’tan daha geniş olan Sierra Maestra ile başlayacağız. Burada 200’den fazla ot ve orkide çeşidinin bulunduğu Botanical Garden Ave Del Paraiso’yu ziyaret edeceğiz. Küba’nın en yüksek sıra dağlarından La Gran Piedra’nın eteklerine doğru devam edeceğiz. Macerasever varsa 450 basamak tırmanırsanız güney Karayip kıyılarının muhteşem manzarasını görebilirsiniz. Buradan Moncada garnizon saldırısında Fidel Castro ile birlikte savaşmadan önce uyudukları ev olan La Granjita Siboney Ulusal Anıtındaki molamızın ardından Parque Bocanao’ya gidiyoruz. Ayrıca Endozoik ve Mezozoik dönemlerinden gerçek boyut ve şekillerinde 200'den fazla tarih öncesi hayvana ev sahipliği yapan Valle de la Prehistoria'yı ziyaret edeceğiz. Küba’ya yapacağınız ziyaret harika arabalar serisi ve Kübanın en geniş minyatür kolleksiyonunu barındıran Ulaşım Müzesini ziyaret etmeden tamamlanamaz.Santiago Özel(Ekstra)      Tur Türü: Kültür ve TarihNe getirmeli: Kamera and Nakit   Not: Öğlen Yemeği dahildir.Bugün tarih ve kültürle dolu fantastik şehir Santiago de Cuba’yı yaşayacağız. Şehrin ana caddelerinde ve bulvarlarında yürüyeceğiz;  eski konut mahalleleri ile San Juan Tepesi, eski Bacardi rom Fabrikası La Barrita de Caney’in barı ile Antonio Maceo Revolution Meydanından geçeceğiz. Ardından otobüsle tarihi 16. ve 17. yüzyıllara dayanan bir UNESCO Dünya Mirası El Morro Kalesini ve Küba ulusal kahramanı olan Jose Marti'nin onuruna yapılan muhafız değişimine şahit olacağımız Santa Ifigenia Mezarlığı'nı ziyaret edeceğiz. Öğle yemeğini deniz ürünleri pitoresk Cayo Granma’ya bakan açık havada alacağız, sakince yemeğimizi yedikten sonra aşağıda bulunan ana meydanda vakit elverdiği taktirde  serbest zamanınız olacak.Panoramik Santiago (Ekstra)      Tur Türü: Kültür ve TarihNe Getirmeli: Kamera ve Nakit   Bugünkü maceramız, otobüsle yapacağıımız panoramik Santiago turu ile yön tayininizi yapma fırsatıdır. UNESCO Dünya Mirası El Morro Kalesi’nde duracağız ve Jose Marti’nin mozolesi önündeki nöbet değişimine şahit olacağımız ve içinde rom imparatoru Emilio Bacardi ve Buena Vista Social Club’tan bilinen Compay Segundo gibi önemli insanların yattığı Santa Ifigenia Mezarlığında turlayacağız. Gemiye geri döndükten sonra, bu sabahki ziyaretlerimizin bazılarını kendi keyfinize göre yürüyerek gezmek ve şehri yeniden keşfetmek için gemiden tekrar dışarıya çıkmakta özgürsünüz.

6. Gün

Denizde Seyir

Gemideki aktivitelerden faydalanabilirsiniz

7. Gün

Havana

Limana Varış : 08:00 / Geceleme gemide

8. Gün

Havana - İstanbul

Türk Hava Yolları uçuşu ile İstanbul'a Varış.

9. Gün

İstanbul

İstanbul'a Hoşgeldiniz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Animasyon ve Gösteriler

- Rehberlik Hizmetleri

- Transferler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Seyahat Sağlık Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Ekstra Turlar

+ Transferler

+ Kişisel Harcamalar

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

Havana Gemi Biniş Saati: 13:00 - 15:00

Uçuş Detayları:
07.02 ile 28.03 arası olan saatler:
1 TK 183 IST/HAV 02:10 - 08:00
2 TK 183 HAV/IST 10:00 - 10:15*
28.03 itibarıyle 25.04 arası olan saatler:
1 TK 183  IST/HAV 01:10 - 08:00
2 TK 183 HAV/IST  10:00 - 09:15*

''Herşey Dahil''
“Limitsiz İçecek Paketi”miz ile gemimizin tüm bar, restorant ve salonlarından gemimizin keyfini çıkartabilirsiniz.
Viski, Votka, Cin, Rom, Tekila
Yukarıdaki tüm içecekler sizin seçiminiz olan karışımlarla
- Alkolsüz içecekler bardakta servis edilir. Kola, Diyet Kola, Limonata, Portakal Suyu, Tüm Karışımlar ve Meyve Suları
- Menüde bulunan çay ve kahveler
- Fıçı Bira ve Kutu Bira (Geminin seçimi)
- Menüde “ücretsiz” olarak belirtilen tüm Alkollü Kokteyller
- Porto Şarabı, Sherry, Uzo, Aperatifler ve Likörler
- Köpüklü Şarap da dahil olmak üzere kadehte servis edilen
Kırmızı, Roze ve Beyaz Şaraplar
- Günün Özel Kahvesi
- Günün Kokteyli
- Alınacak Şişe Şarap ya da Şampanya liste fiyatı üzerinden indirimli servis edilir (Geminin seçimi dahil değildir)
- Büyük şişe su liste fiyatı üzerinden indrimli olarak sunulur.
- Küçük şişe su pakete dahildir.THY ile İst-Havana/Havana-İst Ekonomik sınıf uçak bileti

KÜBA CRUISE İPTAL ŞARTLARI;
Hastalık, tedavi ve her türlü mücbir sebep nedeniyle olanlarda dahil yolcu tarafından rezervasyonunun iptal edilmesi durumunda aşağıda belirtilen iptal cezaları uygulanacaktır.
Seyahat tarihine 60 gün ve daha fazla kalan iptallerde % 5; Seyahat tarihine 59-35 gün kala süren iptallerde %30;  Seyahat tarihine 34-15 gün kala süren iptallerde %60; seyahat tarihine 14 gün ve daha az kalan iptallerde %100 no-show uygulanacaktır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT