Costa Fascinosa İle İbizalı Akdeniz

Costa Fascinosa İle İbizalı Akdeniz

Gezi Rehberi Costa Fascinosa İle İbizalı Akdeniz

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Savona - Napoli - Sorrento - Palermo - İbiza - Palma De Mallorca - Barcelona

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Milano - Milano - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 15, 2018 ~ Tem 23, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Milano - Savona

Sabiha Gökçen Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarı önünde acente yetkilileri ile buluşma.Check-in, pasaport ve gümrük kontrollerinden sonra Türk Havayolları ile Milano ya hareket ediyoruz. Milano ya varış ve havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile Savona limanındaki gemimize transfer. Gümrük ve pasaport işlemlerinden sonra kabinlere yerleşme. Dinlenmek ve geminin aktivitelerinden yararlanmak için serbest zaman.Gemimiz akşam 17.30 da Savona limanında ayrılıyor.

2. Gün

Napoli Sorrento Amalfı Kıyıları

emimiz sabah saat 13.30 da Napoli Limanına yanaşıyor. Sabahın erken saatlerinde Napoli (İtalya) limanına yanaşıyoruz. Lezzetli pizzaları, Muhteşem peynirleri , eski ve tarihi binaları, İtalya`nın en ince kumasallarıyla ünlü kent Tiren denizinin kıyısındayız. Rehberimizin düzenleyeceği turumuzda dileyen misafirlerimizle birlikte Sorrento ya doğru yola çıkıyoruz. İtalya`nın efsanevi Amalfi sahili üzerinde Akdeniz`den çok yüksekte bir uçurumun tepesinde kurulmuş güzel bir kasaba olan Sorrento`nun sunduğu pek çok cazip imkanı beraber keşfedeceğiz. Yunanlıların söylentilerine göre, Sorrento körfezi cazibesini bir zamanlar bu sularda yaşamış olan deniz kızlarından almıştır. Bu körfez önce, kıyılarına en güzel villaları yaptıran eski Romalıları, daha sonra Avrupa seyahatleri sırasında buraya mutlaka uğrayan Goethe, Wagner, Nietzsche gibi önemli şahısları büyülemiştir. Sorrento da varışımız ile geçireceğimiz serbest zaman sonrasında Gemimize geri dönüyoruz.Gemimiz akşam 20.00 de Napoli limanından ayrılıyor.

3. Gün

Palermo

Gemimiz sabah saat 09.00 da Palermo Limanına yanaşıyor. Akdenizin en büyük adası Sicilya nın başkenti olan Palermo, tarihte pek çok farklı kültüre ev sahipliği yapmıştır. Fenikeliler tarafından kurulan şehre ilk ismi, Antik Yunanlılar tarafından verilmiştir. Roma Cumhuriyeti, Bizans İmparatorluğu ve son olarak Arap hükümdarlığı altına giren şehir, Norman istilasını takiben 1816 yılına kadar Sicilya Krallığı nın başşehri olmuştur. İtalya nın birleşmesiyle günümüzde hala Sicilya otonom bölgesinin başşehri konumundadır. Bir ada ülkesi olan Sicilya mutfağında balık önemli bir yer tutar. Palermo da da aynı durum geçerlidir. Makarnaları ise mutlaka denemeniz gereken lezzetler arasındadır.Gemimiz akşam 18.00 de Palermo limanından ayrılıyor.

4. Gün

Denizde Seyir

Tam günün denizde geçeceği bu gün içerisinde isteyenler sabahtan geminin günlük spor programından faydalanabilir veya gemide yer alan diğer aktivitelerle hoşça vakit geçirebilirler. Bugün gemideki tüm mağazalar açık olduğu için alışveriş yapabilirsiniz.

5. Gün

Ibiza

Gemimiz sabah saat 09.00 da ibiza limanına yanaşıyor. İbiza ya da Eivissa; Akdenizdeki Balear Adaları nda bulunan ve İspanya yönetiminde olan bir adadır. Katalancada adı Eivissa olarak geçen İbiza,restoranları,butik dükkanları,plajları ve en önemlisi gece hayatıyla Akdenizdeki en meşhur turistik destinasyonlardan biridir. 1986 itibariyle resmi olarak Katalanca da Eivissa ismiyle anılması kararlaştırılan İbiza şehri ,1996 da UNESCO Dünya Mirasları Listesi nde yerini aldı. Hem tarihindeki önemli olaylar hem sahip olduğu zengin ekosistemi sayesinde İbiza Adası korunması gereken bir dünya misarı olarak kabul edilmiştir.Dünyaca ünlü plajları ve eğlence mekanlarıyla tanınan Ibizada, günün 24 saati doludizgin yaşanıyor. Eğlencenin merkezi Ibizaya gidiyorsanız partilere de hazır olmalısınız. Her mekandan dışarıya taşan müzik sesleri, sokaklardaki ve plajlardaki hareketliliğe karışıyor. Ibiza aynı zamanda meşhur plajlarıyla da tanınıyor. Bunlardan en popüleri Bora Bora Plajı. Diğer ünlü Salines Plajında da benzer manzaralar var. Sant Antoni Plajı ise gün batımını seyretmek isteyenlerin uğrak mekanı. Ibiza ya sadece yarım saatlik mesafede bulunan Formentera Adası muhteşem. Her saat kalkan feribotlardan birine binerek gidilebilen Formentera Adası, küçücük olmasına rağmen birbirinden değerli yüzlerce yata ev sahipliği yapıyor.Gemimiz saat 02.00 de ibiza limanından ayrılacaktır.

6. Gün

Ibıiza - Palma De Mallorca - İspanya

Gemimiz bu gece İbiza limanından ayrılarak Palma De Mallarco limanına varmak üzere hareket ediyor. Saat 02.00 de Palma De Mallorca limanında hareket ediyoruz. Palma De Mallorca; Yaz-kış çiçekli doğası, gizemli mağaraları, keskin uçurumları, masal dünyasını andıran sokaklarla ayrılmış farklı köy evleri ve Akdeniz`in zümrüt sularına açılan plajlarıyla Mallorca, Balear Adalarının kraliçesidir. İspanya`nın en büyük adasıdır ve doğu kıyılarında bulunur. Adanın ünü sahillerinden ve küçük mağralarından gelir. Şehrin devasa gotik katedralini ziyaret etmeli ve yerel halk tarafından La Seo adı verilen gül bahçesini görmelisiniz. Palacio Almudaina, Bellver Castle ve Drach Mağrası`nı ziyaret etmelisiniz.

7. Gün

Barselona

Barselona, Avrupa da görülmesi gereken önemli yerlerden biri. Katalanların başkenti olan; göze çarpan mimarisi ve sanat tarzı ile ünlüdür. Yapımı yarım kalan Sagrada Familia Katedrali bu mimari tarzının en güzel örneğidir. Modern binalardan, Gotik mahallesine kadar hayat dolu bu şehir her zevke hitap edecek özellikte. Daracık sokaklarında sokak sanatı, sokakların açıldığı geniş meydanlarda ise heykel sanatı fışkırıyor! Müzeleri, eğlenceli pubları, alışveriş imkanları, futbol takımı, plajları ve kendine özgü yemekleri ile yaşayan bir şehir.Hayat dolu bu şehri rehberimizin düzenleyeceği tur eşliğinde keşfedebilir veya şehirde tapas yiyerek Las Ramblas Meydanı nın keyfini sürebilirsiniz.

8. Gün

Sanremo - Milano - İstanbul

Gemimiz saat 08.30 da Savona limanına yanaşıyor. Kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte gemiden iniyoruz ve İstanbul a dönüş için bizi bekleyen aracımızla Milano havalimanına hareket ediyoruz. Havalimanına varışımız ardından Türk havayollarının uçuşu ile İstanbul a uçuyoruz. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına varışımızın ardından bir sonraki turda buluşma dilekleri ile birbirimize veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Transferler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

+ Bahşişler

+ Ekstra Turlar

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Vize Ücreti (Ankara)

+ Vize Ücreti (İzmir)

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Gemi İptal Şartları 
Aşağıdaki iptal şartları tur hareketine kalan gün adedini ve de toplam tur bedeli üzerinde kesilecek olan ceza miktarını belirtmektedir. 
Kayıt yapıldığı günden itibaren ------------ 121 gün kala kişi başı 100.-€ 120 gün ----------- 90 gün % 20 89 gün ------------- 60 gün % 30 59 gün ------------- 45 gün % 40 44 gün --------- 28 gün % 60 27 gün --------- 14 gün % 80 13 gün ---------------0 gün % 100 Uçak iptali havayolundan gelecek olan iptal şartlarına göre uygulanır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT