Costa Victoria İle Singapur & Tayland & Kamboçya

Costa Victoria İle Singapur & Tayland & Kamboçya

Gezi Rehberi Costa Victoria İle Singapur & Tayland & Kamboçya

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Singapur - Koh Samui - Bangkok - Pattaya - Sihanoukville

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Emirates Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Dubai - Singapur - Singapur - Malezya - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Oca 18, 2018 ~ Oca 28, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Dubai (Geceleme Uçakta)

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde acente kontuarı önünde buluşuyoruz. Check-in işlemlerimizin ardından  Emirates havayollarının Dubai aktarmalı uçuşu ile hareket ediyoruz.

2. Gün

Singapur

13.40 da Uzakdoğu Asyanın cennet mekanı Singapuara varıyoruz.Pasaport işlemlerinin ardından şehir merkezinde ki otelimize doğru yola çıkıyoruz. Singapore havalimanından şehire yolculuk 15 dakikalık bir cennet yolu deneyimi yaşatıyor.Tüm çevremiz yemyeşil botanik ağaçlar tertemiz yollar...Otelimize varışımız ve giriş işlemleri sonrası serbest zaman.Bu serbest zamanda Tüm pasifik bölgesinin en büyük ve yeni alışveriş merkezi VİVO CENTER ' da hoş vakit geçirebilir akşam da mall'un dış tarafında deniz kenarinda sıralanmış restoranlardan son derece uygun bütçelerde deniz mahsülleri ıstakoz , karides,kalamar ziyafeti çekebilirsiniz.Dileyen misafirlerimiz rehberimizin organize edeceği Singapur Gece Safarisi turuna katılabilirler. Singapur hayvanat bahçesi'nin bitişiğindeki ayrı bir alanda yalnızca akşamları ziyarete açılan Singapur Gece Safarisi'nde gergedanlar, Asya filleri,Malezya tapiri ve Malezya kaplanı gibi vahşi hayvanlar gece karanlığında ziyaret ediliyor. Hayvanların doğal ortamlarını bozmamak adına, yalnızca ayışığına benzer doğal bir ışıkla aydınlatma sağlanıyor. Tropik bir orman alan içerisine kurulmuş doğal yaşam alanları hem tramvay ile hem de yürüyerek gezilebiliyor.Gece safarisine çıkmanın bir diğer yöntemi de,gece karanlığında hayvanların bulunduğu alanlar arasında yürüyerek gezinmek. Hayvanların yaşamına tramvay gezisindekinden daha yakın mesafede tanık olmayı sağlayan yürüyüş rotasında gezinirken Malezyanın uçan köpekleri ve Malezyalı uçan sincaplar yanınızda bitebiliyor. Leopar Yürüyüş Rotasını seçenler cam ile Leoparların olduğu alanın arkasından Güneydoğu Asya dan çok sayıda kaplanı gece karanlığında gözlemleyebiliyor.Geceleme singpurdaki otelimizde.

3. Gün

Singapur

Sabah kahvaltısının ardından rehberimiz eşliğinde şehir turumuza başlıyoruz. Varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir gezisinde Singapur Nehri, Meclis-Opera-Mahkeme Binaları, Singapurun simgesi olan Merlion Heykeli , Santosa Adası göreceğimiz yerler arasında. Öğleden sonra gemiye biniş işlemlerimiz ve kabinlerimize yerleştikten sonra akşam 20.00 de güverteden ışıklı cennete el sallayarak uzakdoğunun en lüks ve egzotik kıyılarını keşfetmek üzere limandan ayrılıyoruz.

4. Gün

Denizde Seyir

Yoğun ve dolu dolu geçen 2 günün ve çok renkli ve yoğun geçecek günlere hazırlık pasific okyanusundan ve lüks gemimizin tadını çıkaracağımız havuz, güneş ve animasyonların tadını çıkarabilirsiniz.

5. Gün

Koh Samui

Sabah erken saatler Dünya sosyetesinin uğrak tatil bedeli olan Koh Samui adasına varıyoruz . Koh samui adası dergilerde gördüğünüz o cennet misali altın kumlu sahile vuran turkuaz renkli denizi ile sizi büyüleyecektir.Dileyen misafirlerimiz deniz kenarında güneşlenirken saati 10 Usd ye bizzat plajda masaj refleksoloji yaptırabilir veya da dalış turlarına katılabilir. Bununla mı sınırlı hayır J rehberimizin organize edeceği Samui deki en ilginç aktivitelerden biri ; Samui ormanlarında fil sırtında çeşitli şelalelere gidebilir ve yemyeşil ormanların arasında şelalerde yüzebilirsiniz.(30 Euro ). Akşam yemek ve animasyon için gemimize dönüyor ve tatlı cennetden ayrılıyoruz .

6. Gün

Bangkok

09.00 da Chabang Limanına varışımızın ardından Tayland ın başkenti Bankong a bir saat diğer güzel cennet PATTAYA ya 20 dakika mesafede ki limanımıza varışımızın ardından 2 gün kalacağımız Tayland maceramız başlıyor.İlk gün dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde tam gün ve gece Bankong u keşfetmeye başlayabilirler.(50 Euro ). Görkemli sarayları ve otantik kanalları ile büyüleyen Bangkok ta gezilecek yerler arasında tapınaklar başta yer alıyor.Yaklaşık 400 den fazla tapınağa ev sahipliği yapan şehirdeki ziyaretçi akınına uğrayan üç tapınak Zümrüt Budha Tapınağı anlamına gelen Wat Pra Kaew, Şafak Tapınağı anlamına gelen Wat Arun ve Yatan Buda anlamına gelen Wat Pho tapınakları. 1782 ve 1925 yılları arasında Siam ve Tayland Krallıklarına ev sahipliği yapan Grand Palace (Büyük Saray) ise Bangkok a gittiğinizde görmeniz gerekenler listenizin olmazsa olmazlarından.218,400 metrekarelik bir alanı kaplayan ve Wat Phra Kaew tapınağını da içinde barındıran Saray Kompleksi, Thai mimarisinin göz alıcı örneklerinden biri. Sarayı gezerken dikkat etmeniz gereken birşey var ki o da katı kıyefet yönetmeliği. Sarayı gezmek için kollarınızın ve bacaklarınızın kapalı olması gerekiyor.Yolunuz Bangkok a düşmüşken Yüzen Çarşı yı (Floating Market) görmeden dönmek tabi ki olmaz. Yüzen Çarşı Bangkok turizminin en önemli duraklarından biri. Yüzen çarşıda alışverişinizi kano içerisinde yapıyorsunuz. Teknenizde tur halindeyken aynı anda alışverişinizi de yapabiliyorsunuz. Meyve, sebze, hediyelik eşya ve daha bir çok şeye ulaşabileceğiniz Yüzen Çarşı'da sıkı pazarlık yapmayı sakın unutmayın.Bankong da gece hayatı son derece hareketli dir. Dileyen misafirlerimiz. Kaliteli canlı müzikten, jazz kulüplerine, trendy gece kulüplerinden sahne şovlarına katılabilir Bangkok'un en hareketli yerlerinden biri de Banglamphu bölgesinde yer alan ve eğlencenin kalbi sayılan Khao San Caddesi. Hareketli bir gece geçirebilir. Dileyen misafirlemiz de bir Uzakdoğu Klasiği olan GECE PAZARI nın keyfini çıkarabilirler.Gece gec saatlerde gemimize dönüş ve ertesi güne hazırlık için rahat bir uyku çekme zamanı .(Dileyen misafirlerimiz daha erken dönüş yapıp yemek sonrası PATTAYA ya gidebilir ve her köşe başında rastlayacağınız profesyonel masaj okullarında son derece uygun fiyatlara masaj terapileri uygulatabilirsiniz.

7. Gün

Pattaya

Yeni ve güzel bir güne daha uyanıyoruz. Bugünümüzün başlığı Pattaya, plajlarının güzelliği ve gece hayatının zenginliği ile dünya çapında tanınıyor. Bu belde egzotik ve otantik bir görüntü sergiliyor. Şehir merkezinde 100.000 den fazla kişi yaşıyorsa da, bölgenin toplam nüfusu 1.000.000 kişiye ulaşıyor.Pattaya oldukça eski bir şehir ve binlerce yıllık bir geçmişi bulunuyor. İsmini ise şehrin fatihlerinden biri olan Phraya Tak tan alıyor. Efsaneye göre, Phraya Tak şehri fethetmek için o kadar cesur savaşıyor ki, yerel halk şehre onun adını veriyor.Pattaya oldukça sıcak bir şehir, hava sıcaklığı neredeyse hiçbir zaman 23 C nin altına düşmüyor. Bu nedenle yılın her ayında ziyaret edilebiliyor. Toplam yüzölçümü 160 kilometrekare, üstelik bunun büyük bir çoğunluğunu sahiller ve kumsallar kaplıyor. Yörenin plajlarının güzelliği, dünya çapında biliniyor.Dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde Pattaya şehir turumuza katılabilirler (25Euro)Akşam saat 16.00 da gemimiz limandan ayrılıyor.

8. Gün

Sihanoukville (Kamboçya)

Gemimiz sabah 09.00 da Sihanoukville limanına yanaşıyor.Sihanoukville, Kamboçyanın son yıllarda dünyaca kabul edilmiş ve keşfedilmiş en güzel tatil beldesi Buraya ilk gelenler ilk anda cennet kelimesini mutlaka kullanıyorlar. a Serendipity plajının methini Lonely Planet ise son baskısında bu plaj için yeni Koh Phangan deyimini kullanarak betimlemiştir.Peki sadece plajmı hayır . Sihanoukville, Kamboçya'nın güneyinde okyanus kıyısında, Bahai Yarımadası'nda yer alan tarihi özellikleri ile ,Tropik adaları, altın kumlu plajları, çok ekonomik deniz ürünleri restoranları ile Kamboçyanın da en favori tatil beldesi.Dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde Sihanoukville şehir turumuza katılabilirler (30 Euro )Akşam saat 18.00 de gemimiz Sihanoukville limanında ayrılıyor.

9. Gün

Denizde

Tam günün denizde geçeceği bu gün içerisinde isteyenler sabahtan geminin günlük spor programından faydalanabilir veya gemide yer alan diğer aktivitelerle hoşça vakit geçirebilirler. Bugün gemideki tüm mağazalar açık olduğu için alışveriş yapabilir veya gün boyu açık olan casinoda şansınızı deneyebilirsiniz.

10. Gün

Singapur - Malezya

Sabah saat 09.00 da gemimiz Singapur limanına yanaşıyor.Dileyen misafirlerimiz Rehberimizin organize edeceği Johor Bahru-Malezya şehir turuna katılabilirler.(90 Euro )Johor Bahru,Malezya nın Johor eyaletinin başkentidir. Şehir Malay Yarımadası nın güney ucunda, Johor Boğazı nın kuzey kıyısında ve Singapur'a yürüme mesafesinde yer almakta olup bu konumu sayesinde ülkenin dışarıya açılan kapısı konumundadır.Malacca Boğazı boyunca uzanıp Güney Çin Denizine ulaşan tek eyalet olan Johor , çok sayıda eğlence ve etkinliğie ev sahibi yapar.Şehrin ilginç noktaları arasında Kraliyet Müzesi,Sultan Abu Bakar Camii,Büyük Saray , Johor Sanat Galerisi, Mawar El Sanatları Merkezi ve Johor Bahru nun şehir olarak ilan edilişini kutlamak üzere 1994 yılında inşa edilen Dataran Bandaraya sayılabilir.Ayrıca Johor Bahru alışveriş sevenler için çok ideal bir şehir.Şehrin pek çok noktasıda büyük alışveriş merkezleri bulunuyor ve çoğu akşam geç saatlere kadar açık kalıyor.Turumuzun bitiminde rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına doğru yola çıkıyoruz.

11. Gün

Singapur - İstanbul

Bu gece İstanbul'a uçuyoruz. Ertesi sabah İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Transferler

- Havaalanı Vergileri

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Animasyon ve Gösteriler

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ İçecekler

+ Bahşişler

+ Seyahat Sağlık Sigortası

  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır.
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT