Kiev Turu (Ukrayna)

Kiev Turu (Ukrayna)

Gezi Rehberi Kiev Turu (Ukrayna)

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Kiev

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Bireysel Ulaşım (Ulaşım Ekstradır)

Kalkış Noktaları: İstanbul - Kiev - Kiev - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2016 ~ Eki 2, 2016

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Kiev

Kiev Havalimanından siz değerli misafirlerimizi karşılıyoruz. Ardından panoramik Kiev şehir turu yapıyoruz. Turumuzda Dnyepr Nehri kıyısından Kiev’in Kurucuları heykeli, Parlamento, Başbakanlık binalarını gördükten sonra tarihi Kiev’in ana meydanından geçip Burada bulunan Kardeşlik ve Dostluk Tepesinde Kiev’in en eski Podol semtine yüksekten görüyoruz. Ardından St.Sofia Katedrali’ni görüp, Tarihi Andrevski Yokuşunda, dileyenlerin hediyelik ve yağlı boya tablolar alabileceği kısa bir serbest zaman veriyoruz. Sonrasında otelimize geçiyoruz.

2. Gün

Kiev

Sabah kahvaltı ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek olan Pecharskaya Lavra Manastırı, Güzel Sanatlar ve Mikrominyatür Müzesi Turu’na katılabilirler. (Turumuz öğle yemeklidir 25 Euro). Manastır, eski SSCB içindeki en büyük manastırlardan biridir. Kuruluşu XI y.y. ortalarıdır. Tarih içinde manastırın kapladığı arazi 27 hektarı bulmuştur. Günümüzde Manastırın içinde 18 tane kilise bulunmaktadır. Bu kiliselerin 12 tanesi yerin üzerinde taş yapı, 6 tanesi yerin altındaki mağaralarda bulunmaktadır. Dünyanın pek çok yerinden Slav Ortodoks Hristiyanları bu manastırı ziyaret etmektedir ve hacı mertebesine ulaşmaktadır.’’ Yine manastır içerisindeki Güzel Sanatlar ve tarih müzesi, ardından da Ukraynalı Sanatçı Mykola Syadristy tarafından yaratılan, ancak merceklerle görülebilen eşsiz eserleri ziyaret ediyoruz. Tur sonunda öğle yemeğimizi OPanas Restaurant’ta aldıktan sonra otelimize döneceğiz. Serbest zaman ve geceleme. Akşam dileyen misafirlerimiz yine rehberimiz tarafından düzenlenecek olan Shinok Restaurant Gala Yemeği turuna katılabilirler (30 Euro). Yemek sonrası dileyen misafirlerimiz Parti Otobüsü turuna katılabilirler (35 Euro). Bu turda 1 saat şehir gezisi ve araçta dansçı kızlar tarafından içki ikramları. Ardından Chicky Picky Club eğlencesine katılım ve tekila ikramında bulunulmaktadır.

3. Gün

Kiev - İstanbul

Sabah kahvaltı ardından serbest zaman. Kiev havaalanına transfer ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

+ Havaalanı Vergileri

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Belirtilen fiyatlar; Yılbaşı, Bayramlar ve özel dönemler hariç fiyatlardır. Özel dönemler için seyahat danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.


* Uçuş saatine göre, geç varışlarda panoramik şehir tanıtım turu, ertesi gün yapılır.
* Acentemiz kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.


• Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
• Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
• Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
• Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
• Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi) , müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir .
• Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır.
• Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
• 3 kişilik odalar , otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür. 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.
• Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve , kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
• 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
• Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
• T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. 
• Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. 
• Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak , minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 Aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
• Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
• Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
• T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir. 
• Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
• Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT