Ms Belle De Cadix İle Guadalqivir Nehir Turu

Ms Belle De Cadix İle Guadalqivir Nehir Turu

Gezi Rehberi Ms Belle De Cadix İle Guadalqivir Nehir Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Sevilla - El Puerto De Santa Maria - Cadiz - Alcoutim - Vila Real De San Antonio - Lizbon

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Malaga - Lizbon - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 29, 2017 ~ Tem 6, 2017

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Malaga - Sevilla

İstanbul Havalimanı dış hatlar gidişte buluşma. Pasaport ve check in işlemlerinden  sonra Türk Havayollarının TK1305  sayılı seferi ile saat 09:05’de Malaga’ya hareket. Yerel saatle 12:45’de varışta özel otobüsle Sevilla’ya hareket(takribi 2,5 – 3 saat transfer süresi). Saat 17:00’de gemiye transfer  ve kabinlere yerleştikden sonra hoşgeldiniz kokteyli ile gemi personeli ile varış ve yerleşme. Akşam yemeği ve geceleme gemide

2. Gün

Sevilla

Gemide alınan sabah kahvaltısından sonra  arzu eden yolcular için ekstra Cordoba turu. Tam gün ve yemekli olan bu turumuzda; Halifeler şehri olarak adlandırılan Cordoba’ya otobüsle hareket. Varışta yapacağınız şehir turunda, 856 adet sütunu ile adeta bir ormanı andıran, yeşil mermer ve granitden yapılan Cami-Katedrali,göreceğiniz en önemli yapıt olacaktır.Juderia, eski Yahudi mahallesi, çiçeklerle bezenmiş ve beyaza boyanmış evleri ile sizi hayran bırakacaktır. Tur sonrası gemiye dönüş. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

3. Gün

Sevilla - El Puerto de Santa Maria

Gemide sabah kahvaltıdan sonra ekstra Sevilla turu. Bu turda, Muvahhitler döneminden kalma eski Ulu Camii’nin yerine 15. yy da inşa edilmeye başlanan katedral, Arap gotik ve Rönesans tarzı sarayların yan yana yükseldiği kırallık malikanesi Alkazar, Altın Kule denilen 13. yy dan kalma kale, birçok ortaçağ kilisesi, 51. Paula rahibeler manastırı, Belediye Sarayı görülecek yerler arasındadır. Gemide öğle yemeği. Geminiz Guadalqivir nehrinin güzel manzaraları eşliğinde yol alacaktır ve El Puerto de Santa Maria’ya varış.Gemide akşam yemeği ve geceleme.

4. Gün

El Puerto de Santa Maria - Cadiz

Gemide sabah kahvaltıdan sonra  arzu eden yolcular için ekstra Jerez turu. Şarap, atlar ve Flamenko şarkılarının memleketi olan bu yerde boğaların yetiştirildiği bir “ganaderia”yı ziyaret edeceksiniz ve burada İspanya kültürünün önemli bir sembolü olan Boğaların hakkında bilgi edineceksiniz. Gemide öğle yemeğinden sonra arzu eden yolcular için ekstra Cadiz ve Sanluca de Barrameda turu.  Bu akşam gemide İspanyol temalı bir akşam yemeği ile ağırlanacaksınız.

5. Gün

Cadiz - Alcoutim - Vila Real De San Antonio

Gemide sabah kahvaltıdan sonra arzu eden yolcular için ekstra Rabida manastırı ve Karavel parkı ziyareti için hareket.Kristof Kolombun Amerika keşfi yolculuğundan önce iki  sene kaldığı bu manastırı gezecek ve daha sonra Nina,Pinta ve Santa Maria karavel gemilerinin kopyalarının  bulunduğu rıhtımı ziyaret edeceksiniz. Öğle yemeği. Öğleden sonra Alcoutim’e yol alacaksınız. Varışta gezmek ve alışveriş için serbest zaman.Daha sonra Cadiz’e hareket. Bu gece gemide Portekiz temalı akşam yemeği alacaksınız. Gemide geceleme.

6. Gün

Vila Real De San Antonio - Lizbon

Gemide sabah kahvaltısı. Gemiden artık ayrılma zamanı. Özel otobüsle Algarve bölgesinin  önemli balık limanı olan Olhao’ya varış. Şehrin eski tarihi merkezinde bulunan birbirinden güzel evleri ve 1698 yılında yapılmış olan Nossa Senhora Rosario kilisesini görecek ve daha sonra Arnavut kaldırımı sokakları ile adeta bir Açıkhava müzesi olan Evora’ya gideceksiniz. Restaurantda öğle yemeği.Otobüsle Lizbon’a hareket.Varışta 3* otelinize transfer ve yerleşme.Otelde akşam yemeği ve geceleme.

7. Gün

Lizbon

Otelde sabah kahvaltıdan sonra Lizbon şehir turu  için hareket. Bu turumuzda ; Rossio Av,St.Georges Şatosu’nun Bulunduğu Şehrin Tarihi Bölümü, Alfama Meydanı, Belem Kulesi, Keşifler Anıtı, Jeronımus Manastırı, Sao Jorge Kulesi, Alfama görülecek yerler arasındadır. Restautranta öğle yemeği.Serbest zaman.Otelde akşam yemeği ve geceleme.

8. Gün

Lizbon - İstanbul

Otelde alınan sabah kahvaltısından sonra serbest zaman ve Lizbon havaalanına transfer.TK1760 sayılı sefer ile saat 15:45’de İstanbul’a hareket. Saat 22:25’de İstanbul’a varış ve gezimizin sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Panoramik Şehir Turları

- Programda Belirtilen Turlar

- İkramlar

- İçecekler

- Transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Ekstra Turlar

+ Bahşişler

+ Kişisel Harcamalar

+ Vize Ücreti

+ Seyahat Güvence Paketi

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

EKSTRA TURLAR
CORDOBA - Tam gün yemekli    120 €
SEVILLA                                        70 €
JEREZ-GANADERIA                     70 €
CADIZ VE BODEGA                      65 €
RABİDA MANASTIRI VE KARAVEL PARKI  60 €


İPTAL ŞARTLARI;
Gemi firması tarafından acentamıza uygulanan iptal şartları aşağıdaki şekildedir.
Kayıt yapılan tarihten itibaren tur kalkışına
91 gün kala                          200  € kişibaşı
90 gün – 51 gün kala          %50 
50 gün – 30 gün kala          %60
29 gün – 15 gün kala          %75
14 gün – ve sonrası            %100    ceza uygulanır..
ÖNEMLİ NOT
Nehir su seviyeleri ve liman şartları değişimi nedeniyle Gemi firması programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT