Ms Bellejour İle Romantik Ren - Hollanda

Ms Bellejour İle Romantik Ren - Hollanda

Gezi Rehberi Ms Bellejour İle Romantik Ren - Hollanda

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Amsterdam - Rotterdam - Köln - Koblenz - Rüdesheim - Mannheim - Speyer - Kehl - Strasbourg - Mainz

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Amsterdam - Frankfurt - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 2, 2018 ~ May 9, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Amsterdam

06.00 İstanbul Havalimanında Dış hatlar acente standında buluşma.10.45 TK1957 ile Amsterdam’a hareket.13.15 Amsterdam’a varış ve kısa bir şehir turu.15.00 Gemiye varış, kabinlere yerleşme ve serbest zaman.16.00 Ekstra Tur tanıtımı.Hoş geldin kokteyli ve mürettebat ile tanışma ve akşam Yemeği. Ardından Rehberimizin eşliğinde Kırmızı fener sokağı gezisi. (Geminin varış noktası yürüme mesafesinden uzak ise otobüs transferi için sadece ücret ödenmesi gerekebilir).

2. Gün

Amsterdam

Serbest zaman veya dileyen misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek olan Zaanse Schans ve Volendam veya Lale zamanlarının olduğu “Keukenhof” Çiçek Parkı gezilerinden birine katılabilirler. Hangi turun olacağına grup birlikte karar verecektir.

3. Gün

Rotterdam

06.00 Rotterdam’a varış. Rotterdam; İsmini Rotte Irmağı’ndan almaktadır. Bir liman kentidir. Avrupa’nın en büyük, Dünya’nın ise ikinci en büyük limanına ev sahipliği yapar. Hollanda’nın Amsterdam’dan sonra nüfus olarak ikinci büyük şehridir. Modern mimarisi şehrin en ilgi çekici unsurlarından biridir, çoğu Avrupa şehrinin aksine şehre damgasını vuran ortaçağdan kalma gotik yapılar değil, post modern binalar, geometrik desenler ve ilginç köprülerdir. Avrupa’nın New York’u gibidir. Mimarinin yanı sıra kültür ve festival şehridir. Festivalsiz ay geçmeyen şehirde ülkenin ve hatta Avrupa’nın en iyi müzelerine ve sergilerine rastlamak mümkündür. Dünya mutfağına ait birçok tadı bulabilirsiniz, özellikle deniz mahsulleri ile adından söz ettirir. Rotte Nehri’ne olan konumu, denizcilik mirası, Erasmus Üniversitesi, üstün mimari dokusu, kültürel ve canlı yaşam olanakları ile akıllara kazınmış bir şehirdir.

4. Gün

Köln

Gemide sabah kahvaltımızı yapıyoruz. Köln’ e doğru olan yolumuzda Westphalia eyaletinin başkenti Düsseldorf ve bir ortaçağ şehri Zons gibi bazı ünlü Alman kentlerini geçeceğiz. Köln’e varmadan önce gemide öğle yemeği yiyoruz. Köln’e varışın ardından Katedrale kadar güzel bir yürüyüş turu ile serbest zamanımız olacak. Köln’ün, gotik tarzdaki Katedrali dünya çapında ün salmıştır. Köln, eyaletin en önemli ulaşım, kültür, bilim, sanat, ticaret ve eğlence merkezidir. Ayrıca demir ve havayolu ulaşım ağının da kesişme noktasıdır. Ren Nehri, kentin tam ortasından geçmektedir. Nehrin her iki yakası sekiz köprüyle bağlanmıştır, bunlardan ikisi demiryolu köprüsüdür. Köln’den ayrılış ve Seyir.

5. Gün

Koblenz - Rudesheim

07.00 Sabah erken saatlerinde, tam bir kavşak noktası olan ve Moselle ile Ren Nehrinin buluştuğu Koblenz’e varıyoruz. Ekstra olan Koblenz şehir turumuzda şehrin tarihi kesimlerini yürüyerek ziyaret ediyoruz. Otobüs alarak Braubach şehrine geçip ziyaret edilebilecek “Marksburg Kalesi” ne gidişi içeren ekstra tur kısmı seyahat esnasında alınacak kararla misafirlerin isteği doğrultusunda ek maliyet belirtilerek tura eklenecektir.(Kış mevsiminde bazı günler olabilir)   18.30 Rudesheim’ a varış. Ekstra turumuzda Şarap bölgesinin merkezi olan Rüdesheim’ın üzüm bağlarında gezintiden sonra şarap tadımı ve Müzik Müzesi ziyareti yapılacaktır. Ardından verilecek olan serbest zamanda dileyen misafirlerimizle tur esnasında da gördüğümüz küçük restoranlarındaki orkestraları ile ünlü “Drosselgasse” doğru yürüyüp, orda eğlenmeye devam edip kasabanın güzel Reisling şaraplarını ve / veya dileyenler ünlü Brandili kahveleri “Rudesheim Coffee” içebilirler.

6. Gün

Mannheim* - Speyer

09.30 Mannheim için teknik duruş sebebiyle 30 dakikalığına uğrayacaktır. Bu limanda ekstra olarak düzenlenecek ünlü Heidelberg kalesi ve şehrini turumuza katılabilirsiniz. Elvis Presli ve ünlü Tiyatrocumuz Haldun Dormen’in de bir dönem yaşadığı bu güzel şehri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Otobüs ile limandan 30 dakika sürmektedir. 16.00 Speyer’e varış. Eski bir Kelt yerleşmesi olan Speyer, Roma döneminde ve Ortaçağ’da önemli bir ticaret merkezi olmuştur. Günümüzde de önemli bir sanayi merkezi olan bu küçük şehirde önemli miktarda yapı bulunmakta ve bu şehri daha yakından tanımak için ekstra olarak düzenlenecek rehberli yürüyüş turumuza katılabilirsiniz.

7. Gün

Khel - Strazburg

07.00 Strazburg’a varış. Gemide alınacak kahvaltı sonrası ekstra şehir turu.Strazburg Fransa'nın nüfus bakımından yedinci en kalabalık kenti olup Alsas bölgesi ve Bas-Rhin bölgesinin başkentliğini yapar. Kuzey-doğu bölgesinin ekonomik merkezlerinden biri olan şehir aynı zamanda Avrupa Konseyi ve Avrupa Parlamentosu’nu barındırır. Cenevre ve New York'la birlikte ülke başkentliği yapmadan uluslararası bir organizasyon merkezi barındıran az sayıda kentten biridir. Şehir, 1988'de UNESCO tarafından Dünya Mirasları Listesi'ne dahil edilmiştir. Strazburg aynı zamanda büyük bir öğrenci kentidir. Üniversiteleri uluslararası platformda tanınmış olup öğrencilerinin 20% si yabancıdır.  Şehir "Avrupa'nın Başkenti" unvanını taşır. 19.00 Strazburg ’tan ayrılış ve Mainz’a seyir.

8. Gün

Maınz - Frankfurt* - İstanbul

09.00 Mainz’a varış ve gemide kahvaltı. Kısa bir Mainz turunda sonra Frankfurt’a transfer. Trafik durumuna göre kısa bir Frankfurt panoramik şehir turu ve havaalanına transfer.19.15 TK1594 İstanbul’a hareket    23.20    İstanbul’a varış.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- İkramlar

- Transferler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Seyahat Sağlık Sigortası

- Rehberlik Hizmetleri

- Animasyon ve Gösteriler

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ İçecekler

+ Bahşişler

+ Seyahat Güvence Paketi

İptal Şartları: 
• Münferit Rezervasyon İptal Şartları; 
120 – 100 gün arasında, alınan tüm ücret iade edilir. 100 gün ve sonrası için gemi şirketi tarafından uygulanan cezai işlemler; 100 – 67 gün arası toplam ücretin % 70’si, 66 – 39 gün arası toplam ücretin % 80’si, 37 – 24 gün arası toplam tutarın % 90’i, 23 günden daha az kala iptallerde %100 cezai işlem uygulanmaktadır.  
• Grup Rezervasyonu İptal Şartları; grup rezervasyonlarında iptal şartları değişiklik göstermektedir.


** Nehir Trafiğine Göre Varış Ve Kalkış Saatleri Değişebilir.**


Vize için en az 6 ay geçerli hiçbir şekilde zedelenmemiş pasaport ve gerekli evrakları acentemizden öğrenebilirsiniz.


• Ekstra tur fiyatları 20 kişi katılımı baz alınarak hesaplanmıştır. 20 kişinin altına düşmesi halinde fiyatlar, yüksek maliyetler nedeni ile artacaktır. Grubumuz sayı bakımında küçük olduğu zaman Ekstra Turlarda geminin diğer müşterileri ile otobüsümüzü paylaşıyoruz. Ekstra Turlarda alınacak tüm içecekler gezi ücretine dâhil değildir.
• Vize işlemleri için pasaportunuz tur başlangıç tarihinden 30 günü öncesi ofisimize ulaşmalıdır. Pasaportun en az 2 vize sayfası boş olmalıdır.
• Uçuşlarımız Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferleri ile ekonomik sınıfta yapılmaktadır. Uçak bileti pasaporttaki isme göre düzenlenir. Yanlış veya eksik isim ve soy isim beyanından sorumluluk tamamen misafire aittir.
• Nehir trafiğine göre gemi varış ve kalkışları değişebilir. Buna bağlı olarak programları/ekstra turların saatleri değişebilir.
• Kesin rezervasyon tam ödeme ile yapılabilir. Programda belirtilen saatler Türk Havayolları ve Cruise firmasından alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü acentemiz programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir. İçerik aynı kalmak koşuluyla tur programında değişiklik olabilir.
• Gezimiz için geçerli tüm yasal hükümler ve sorumluluklar Yolcu Satış Sözleşmemizde belirtilmiştir.
• Gezimize kayıt yaptırmış olan yolcularımız sözleşme hükümlerini kabul etmiş sayılırlar.
• Sigara sadece güneşleme güvertesindeki belirli bir alanda içilir, gemide diğer mekanlar da sigara içmek kesinlikle yasaktır!
• Navigasyon güvenliğinden dolayı kaptan ve mürettebatı gezi güzergahını değiştirmeye tek başına karar verebilir.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT