Ms Douro Cruiser İle Portekiz

Ms Douro Cruiser İle Portekiz

Gezi Rehberi Ms Douro Cruiser İle Portekiz

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Porto - Regua - Pinhao  - Vega De Terron - Barca D'alva

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Porto - Porto - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ara 26, 2017 ~ Oca 2, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Porto

İstanbul Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarı önünde sabah 10.30’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları, TK 1451 numaralı seferi ile saat 12.15’de Porto'ya hareket. Yerel saat ile 14.10’da Porto'ya varış. Havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ile Porto limanında demirli nehir gemimize transfer. Gemiye check-in ve kabinlere yerleşme sonrası serbest zaman. Aruz eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra Porto Şehir (50 euro) turuna katılabilirler. Unesco tarafından “Dünya Mirası” olarak adlandırılan ve Avrupa’nın en eski şehirlerinden biri olan Porto, bozulmamış eski mahalleleri, dar ve labirenti andıran sokakları, kemerli evler ve , muhteşem kiliseleri ile size kendisine hayran bırakacaktır.Porto aynı zamanda şarapları ile de ünlüdür.Duoro nehri boyunda yer alan Vila Nova de Gaiada göz alabildiğince uzanan bağlardan ünlü Porto  şarabı  elde edilmektedir.Bir şarap mahzeni ziyareti ve şarap tadımı ile tur son bulacaktır.Tur sonrası gemiye dönüş ve serbest zaman Gemimiz bu gece Porto limanında demirli kalacaktır. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

2. Gün

Porto - Regua - Pinhao

Gemimiz sabah saat 07.00'de Porto limanından hareket ederek Regua'ya doğru yol alacak. Öğlen saat 13.00'de Regua limanına varış. Gemimiz öğlen 14.30' Regua'dan hareket ederek Pinhao limanına doğru yol alacak. ( Tura katılan misafirlerimiz gemiye Pinhao limanından binecek ). Gemimiz akşam 17.30'da Pinhao limanına yanaşacak. Öğlen yemeği sonrası arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Şarap Tadımı yapmak ve Şarap Müzesini gezmek üzere Pinhao kasabası yakınlarındaki Quinto Do Seixo turu ve Mateus Sarayı & bahçeleri turuna (60 euro) katılabilirler.  Bu turda muhteşem Douro nehri ve üzüm bağları manzarasını yaşayabileceksiniz. Dileyenler Douro Şarap müzesini de gezebilirler (giriş ücreti hariç). Mateus sarayı ve bahçeleri, Villa Real şehri yakınlarında ‘’Tras-os-Montes’’ bölgesinde yer almaktadır. Bu tur esnasında, Mateus roze şarabı ile 18.yy dönemine ait bu muhteşem saray arasındaki bağı kurma fırsatınız olacak. Tur sonrası Pinhao'daki gemimize dönüş. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

3. Gün

Pinhao - Vega de Terron'

Gemimiz sabah 07.00'de Pinhao limanından ayrılarak Vega de Terron'a doğru yol alacak. Gemi nehir boyunca hareketle teraslar şeklinde olan üzüm bağları arasında yol alacaktır.Gemimiz öğlen 14.30'da Vega de Terron limanına yanaşacak. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği  ekstra Figueira De Castelo Rodrigo turu (70 euro) için hareket ediyoruz. 16.yy'dan kalma duvarları ve dar sokakları ile ünlü bu kasabayı gezdikten sonra akşam yemeği için gemimize dönüyoruz. Bu gece gemimiz Vega Terron limanında demirli kalacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

4. Gün

Vega De Terron - Barca D'Alva

Kahvaltı sonrası serbest zaman.Gemimiz öğlen 12.00'de Vega De Terron dan hareket edip Barca D'Alva limanına gidecek Gemimiz saat16.00'da Barca D'Alva limanına yanaşacak. Gemimiz bu gece Barca D'Alva limanında demirli kalacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

5. Gün

Barca D'Alva - Ferradosa - Pinhao

Gemimiz sabah 08.00'de Barca D'Alva limanında ayrılarak Pinhao'ya doğru yol alacak. Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra Ferradoa Porto şarap turuna (75 euro) katılabilirler.( Tura katılan misafirlerimiz gemiye Pinhao'da binecekler ) Üzüm bağları arasından yol alarak bir şarap çiftliğine geleceksiniz ve burada şarap tadımı yapacaksınız.Tur sonrası saat 18:00 gibi Pinhao’ya gelmiş olan gemiye döneceksiniz.Gemimiz bu gece Pinhao limanında demirleyecek. Akşam yemeği ve gecele gemide.

6. Gün

Pinhao - Regua - Porto

Gemimiz sabah saat 07.00'de Pinhao limanından ayrılarak Regua'ya doğru yol alacak  Arzu eden misafirlerimiz ekstra Lamego turuna (55 euro) katılabilirler.Burada Nossa Senhora dos Remedios katedralini ziyaret edeceksiniz.Tur sonrası Regua’ya gelmiş olan gemiye dönüş. Gemide öğle yemeğinden sonra  yine nehir asansörlerinden geçerek Porto’ya varacaksınız. Gemimiz bu gece Porto limanında demirleyecek. Bu akşam gemimiz tarafından organize edilecek Yılbaşı Özel akşam menüsü ile yeni yılı karşılayacağız. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

7. Gün

Porto - Fatima - Lizbon

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra " Fatima & Lizbon " turuna (100 euro) katılabilirler. Turumuza UNESCO tarafından tarihi kent olarak kabul edilen Lizbon’a hareket. Yaklaşık 3 saatlik otobüs yolculuğumuz sırasında yol üzerinde ekstra Katolikler’in en önemli hac merkezlerinden biri olan “Fatima Şehri”ni görme fırsatı. Öğle saatlerinde Lizbon’a ‘varış ve panoramik Lizbon Şehir turu. Bu turumuzda; Rossio Av,St.Georges Şatosu’nun Bulunduğu Şehrin Tarihi Bölümü, Alfama Meydanı, Belem Kulesi, Keşifler Anıtı, Jeronımus Manastırı, Sao Jorge Kulesi, Alfama görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Porto'ya dönüş. Gemimiz bu gece Porto limanında demirlyecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

8. Gün

Porto - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve limanda bizi bekleyecen özel aracımızla Porto havalimanına transfer. Pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yollarının TK1452 nolu seferi ile saat 15:15'de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 22:45'de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- İkramlar

- Transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ İçecekler

+ Bahşişler

+ Ekstra Turlar

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Vize Ücreti

+ Seyahat Güvence Paketi

İPTAL ŞARTLARI
Gemi firması tarafından acentamıza uygulanan iptal şartları aşağıdaki şekildedir.
Kayıt yapılan tarihten itibaren tur kalkışına
91 gün kala                          200  € kişibaşı
90 gün – 51 gün kala          %50 
50 gün – 30 gün kala          %60
29 gün – 15 gün kala          %75
14 gün – ve sonrası            %100    ceza uygulanır..
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT