Ms Johannes Brahms İle Noel Pazarı Ren Nehri

Ms Johannes Brahms İle Noel Pazarı Ren Nehri

Gezi Rehberi Ms Johannes Brahms İle Noel Pazarı Ren Nehri

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Basel - Strasbourg - Worms - Speyer - Rüdesheim - Mainz - Mannheim - Stuttgart

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Basel - Stuttgart - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Ara 22, 2017

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Basel - Strasbourg

İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde saat 09:55’de TK1923 sayılı sefer ile Basel’e hareket. Yerel saatle 11:15’de varışta panoramik şehir turundan sonra özel otobüsle Strasbourg’a hareket. Varışta gemiye yerleşme. Hoş geldiniz kokteyli ile karşılanma sonrası gemide akşam yemeği ve geceleme.

2. Gün

Strasbourg - Worms

Gemide sabah kahvaltısından sonra arzu eden yolcular ekstra Strasbourg şehir turu ve Colmar turuna katılabilirler. Fransa’nın “Küçük Venediği” diye adlandırılan Colmar Ortaçağdan beri en iyi korunmuş olan şehirdir. Kanallar üzerinde yapılmış olan ve gölgeleri suya yansıyan yarı ahşap evleri, her tarafı çiçeklerle bezeli olan balkonları, yolları, köprüleri ve Rönesans dönemini yansıtan kiliseleri ile sizi kendisine hayran bırakacaktır. Aynı zamanda bölgenin şarap merkezi olan Colmar’da bu güzel şarapları da tadabilirsiniz. Tur sonrası gemiye dönüş. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

3. Gün

Strasbourg - Speyer - Rudesheim

Saat 02:00’de geminin hareketi. Gemide sabah kahvaltısı. Saat 09:00’da Speyer’e varış. Saat 09:30’da geminin hareketi. Gemide öğle yemeğinden sonra Ren nehrinin tüm güzelliklerini seyrederek yol alacaksınız ve saat 20:00’de Rudesheim’a varış. Ekstra Siegfried mekanik Müzik müzesini gezdikten sonra gecenizi Alman tavernaların yeraldığı ünlü Drosselglasse sokağında eğlence ile geçirebilirsiniz. Geceleme gemide.

4. Gün

Rudesheim - Mainz - Manheim

Sabah saat 07:00’de gemini hareketi. Gemide alınan sabah kahvaltısının ardından saat 10:00’da Mainz’a varış. Arzu eden yolcular ekstra Frankfurt turuna katılabilirler. Saat 15:30’da  geminin hareketi Gemide akşam yemeği. Saat 23:59’da Manheim’a varış. Gemide geceleme.

5. Gün

Manheim - Sttutgart - İstanbul

Gemide sabah kahvaltısından sonra 09:00’da gemiden ayrılış. Arzu eden yolcular ekstra Heidelberg şehir ve kale turuna katılabilirler. Tur sonrası Sttutgart’a transfer. Panoramik şehir turundan sonra havaalanına transfer ve saat 18:35’de TK1706 sayılı sefer ile İstanbul’a hareket. Saat 23:35’de İstanbul’a varış ve gezimizin sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Sabah Kahvaltıları

- İkramlar

- Animasyon ve Gösteriler

- Transferler

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Bahşişler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ İçecekler

Avrupa’da yeni yıl kutlamalarının en önemli unsurlarından biri de cıvıl cıvıl atmosfere sahip Noel Pazarlarıdır. Işıl ışıl meydanlar, sevimli ahşap kulübeler, rengarenk sokak ve caddeler… İnsanı adeta ortaçağ dönemine götüren bu pazarların masalsı atmosferini aşamak, buradaki kentleri ve aromatik tatları keşfetmek için en iyi yol kuşkusuz Ren Nehri üzerindeki gemi yolculuğudur. Bu imkanı sizlere Konforlu MS Johannes Brahms gemisi ile sunuyoruz. 

** Programda belirtilen saatler yaklaşık prensip saatleri olup nehir trafiği, liman yoğunluğu ve benzeri beklenmedik koşullara göre değişiklik gösterebilir. Bu konu tamamen navigasyonun yapıldığı ülke sınırları içindeki suyolları trafik kontrolörlerinin yetkisindedir.

Ekstra Turlar:
Sıegfrıed Mekanik Müzik Müzesi: 30,00 €
Heıdelberg Turu: 50,00 €
Strasbourg Şehir Turu: 30,00 €
Colmar Turu: 45,00 €
Strasbourg Şehir Turu Ve Colmar: 65,00 €
Frankfurt Turu: 45,00€

İptal Şartları:
Hareket tarihine 
90 gün – 51 gün kala       %50   
50 gün – 30 gün kala       %60
29 gün – 15 gün kala       %75
14 gün – ve sonrası        %100    ceza uygulanır.      


* Seyahate ilişkin Gemi Biletleri , uçuş bilgileri ve evrakları seyahate 48 saat kala misafirlere iletilmektedir. Katılımcılar bu biletleri ve detayında yer alan bilgilendirmeleri okumak ve kontrol etmekle yükümlüdür. 
* Uçaklı programlarımızda acentemiz; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.
* Programlarda hava alanında ya da limanlarda acentemiz görevlisi bulunmamakla birlikte turlara katılan kişiler için yapılması gereken Check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçak kalkışı öncesinde havalimanlarında ilgili havayolu kontuarlarında yada on-line olarak havayolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
* Uçuşlarda oluşabilecek son dakika rötarları ve kapı değişiklikleri havaalanlarında sesli anons edilmekte ve alanda ki bilgi panolarında gösterilmektedir. Bu bilgiler yolcularımız tarafından takip edilmelidir. Havalimanı içerisinde bu anons ve panoların takip edilmemesinden doğan uçağa binememe durumlarından acentemiz sorumlu tutulamaz.
* Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan acentemiz sorumlu tutulamaz.
* Nehir su seviyeleri ve liman şartları değişimi nedeniyle Gemi firması programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Aşırı şekilde su seviyelerindeki değişimlerde navigasyonun mümkün olmaması durumunda bir sonraki durağa gemi firmasının sağlayacağı araçlar ile karadan transfer yapılır.
* Tura katılım için acentemiz tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında ya da limanda hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa ya da gemiye binmeyen kişilerin seyahati gerçekleştirememelerinden acentemiz sorumlu değildir. Uçağı ya da gemiyi kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ya da gemiye ulaşabilecekleri limana ulaşımları ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.
* Gemilerin limandan ayrılış saatleri ile ilgili bilgiler gemi içerisinde anons ya da bilgi panoları ile duyurulmaktadır. Misafirler bu bilgileri takip etmekle yükümlüdür. Gemi kalkışının kaçırılması durumunda gemiye farklı bir limandan binerek seyahate devam etmeleri için ya da seyahati yarıda keserek geri dönüşleri için oluşacak olan tüm masraflar kişiye aittir. Seyahatin yarıda kesilmesi durumunda bedel iadesi yapılamaz.
* Yurtdışı gezilerinde seyahatin bitiş tarihinden en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması boş vize sayfası olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Bu kurallara uyulmaması durumunda havalimanlarında yolcuların uçuşa alınmaması sonucu doğan zararlardan yolcularımız bizati sorumludur.
* Acentemiz Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak acentemizin hiç bir sorumluluğu yoktur. Acentemiz sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında acentemizin herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.
* Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Şehir turları ve ekstra turlar, içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Ekstra tur fiyatları, içerik ve katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir. İçeriği ve verilen servisler aynı kalmak kaydı ile, gezi yöneticilerimiz tarafından, teknik sebeplerle farklı sıralamalarda yapılabilir. Zamanlamalarda rehberimizin kararları uygulanır. Olağandışı sebepler karşısında, acenta ve/veya rehber, gezileri farklı bölgelere yapma, değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar.
* Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Veya kişi sayısı yeterli sayının altında ise ve yapılması misafirler tarafından isteniyor ise, tur fiyatı rehber tarafından talep doğrultusunda revize edilebilir. Turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.
* Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.
* Acentemiz, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 3-4 kişilik kabinlerde ilave yatak uygulaması olup, 3. Ve 4. yatak standart yataktan küçüktür. Fiyat listesinde belirtilen Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.
* Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.
* Single tek kişilik oda /kabin farkı ödeyerek konaklama yapan misafirlerimize normal koşullarda tek kişilik oda/kabin tahsis edilir. Ve bu konaklama yerleri iki kişilik oda/kabinlerden normal koşullarda daha küçük olup hiçbir şekilde iki kişilik oda da tek kişi konaklama garantisi verilmemektedir. Tur alan yolcularımız bunu peşinen kabul etmiş sayılır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT