Msc Fantasia İle Birleşik Arap Emirlikleri

Msc Fantasia İle Birleşik Arap Emirlikleri

Gezi Rehberi Msc Fantasia İle Birleşik Arap Emirlikleri

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Dubai - Abu Dhabi - Muscat - Khasab - Sir Bani Yas Island

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul(S. Gökçen) - Dubai - Dubai - İstanbul(S. Gökçen) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ara 9, 2016 ~ Ara 16, 2016

Tur Programı

1. Gün

İstanbul(SAW) - Dubai

TK758 İstanbul(S. Gökçen) - Dubai 21:20 - 03:50(+1)Limandan Hareket : 23:00 

2. Gün

Abu Dhabi, B.A.E.

Limana Varış : 05:00 / Limandan Hareket : 23:00

3. Gün

Denizde Seyir

Gemideki aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

4. Gün

Maskat, Umman

Limana Varış : 08:00 / Limandan Hareket : 18:00

5. Gün

Khasab, Umman

Limana Varış : 09:00 / Limandan Hareket : 16:00

6. Gün

Sir Bani Yas Adası, B.A.E.

Limana Varış : 09:00 / Limandan Hareket : 17:00

7. Gün

Dubai, B.A.E

Limana Varış : 09:00

8. Gün

Dubai - İstanbul(S. Gökçen)

TK759 Dubai - İstanbul(S. Gökçen) 05:20 - 08:30

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Animasyon ve Gösteriler

- Bahşişler

- Seyahat Sağlık Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Liman ve Havaalanı Vergileri

+ Vize Ücreti

+ Sağlık Hizmetleri

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Iç Hat Bağlantı Uçuşu

*Programda belirtilen fiyatlar başlangiç fiyati olup, doluluk oranina göre artiş gösterecektir.

*Program için çok girişli Dubai cruise vizesi gerekmektedir.vize başvuruları msc cruises Türkiye ofisine yapılmalıdır. Yeşil pasaport için vize gerekmemektedir.

DUBAİ VİZESİ İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER;
- Tur için çok girişli Dubai cruise vizesi gerekmektedir.
- MSC Cruises, belirtilen programda rezervasyonu olan misafirleri için vize aracılık hizmeti verecektir.
- MSC Cruises, vize alımı için aracılık yapacak olup, onaylanmayan vizeden sorumlu değildir. Vize başvurusunun onaylanmaması halinde başvuru ücreti iadesi söz konusu değildir.
- Başvuru için gerekli evraklar en geç tur hareket tarihinden 1 ay önce belirtilen mail adresine gönderilmiş olmalıdır. Gecikmeden kaynaklanabilecek sorunlardan MSC Cruises sorumlu tutulamaz.
- Vize başvurusu için gerekli evraklar listesi aşağıda belirtilmiş olup, evraklar operasyon@msccruises.com.tr mail adresine okunaklı, renkli ve jpg formatında taranmış olarak, eksiksiz iletilmelidir. Belirtilen format dışında iletilen evraklar dikkate alınmayacaktır.

LİMAN BİLGİLERİ;
Dubai ,BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ:
Dubai, dünyadaki tek 7-yıldızlı Otel olan Burj Al Arab Oteli’ne ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca yine palmiye şeklinde ve insan yapımı takım adası Palm Jumeirah’ta burada bulunmaktadır. Muhteşem Atlantis Oteli, dünyadaki en büyük insan yapımı marina olan Dubai Marina, Burj Gölü, 828 metre uzunlukla dünyanın en uzun binası olan Burj Al Khalifa, geleneksel Arap pazarı olan “Souk Al Bahar”, Şeyh Zayit Caddesi, The Springs ve Emirates Hills mahalleleri ve devasa alışveriş merkezleriyle Dubai sizi tam anlamıyla büyüleyecektir.
Abu Dhabi, B İRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ:Abu Dhabi ihtişamlı ve kozmopolit bir şehirdir, muhteşem Şeyh Zayit Büyük Cami, 800 adet kubbesi ve 1000 adet kolonuyla dünyadaki en büyük camilerden biridir. Miras Kasabası, Emirlik Sarayı ve Saray Müzesiyle birlikte Al Ain arkeolojik sitesi görülebilecek ve ziyaret edilebilecek yerlerden bazılarıdır. Kum tepelerinin üzerinde lunapark treniyle heyecan yaşayabilir, dünyadaki en iyi markaların bulunduğu avm’lerde alışveriş yapabilirsiniz. Araba tutkunuysanız, kısa bir mesafede bulunan “Ferrari World Theme Park” ziyareti ilginizi çekebilir. Burada dünyanın en hızlı lunapark trenlerinden birini deneyebilirsiniz. 74 katlı Etihad Kulesini ve muhteşem manzarasını da kaçırmamanızı öneriririz.
Maskat, UMMAN:Maskat, Antik Roma’dan beri dünyanın en büyük limanlarından biri olarak tanınmıştır. Zamanda yolculuk yaparak nefes kesici Al Jalali ve Al Mirani kalelerini, kalabalık Arap pazarlarını, Sultan Kabus Cami’sini ve Beyit Al Zübair müzesini ziyaret edin. Seçkin Amouage parfümerisinde doğal ve cezbedici kokular keşfedin. 5 adet minareye sahip olan Büyük Cami, Nakhl kalesi, doğal kaynaklar içeren Al Thowara Vahası, 17.yüzyıldan kalma Nizwa ve Jabrin Kaleleri, Al Alam yani Sultan Sarayı, doğal güzellikleri ve deniziyle Wadi Arbayeen, su bendiyle Wadi Dayqah sizleri bekliyor olacak.
Khasab, UMMAN:Khasab, Umman’ın kuzey ucunda Musandam yarım adasında yer alır, Hürmüz Boğazı’ndan çıkıntı yapar. Yılan şeklinde kıyısı sayesinde “Arabistan’ın Norveç’i” olarak tanınır, yarımada eşsiz bir güzelliğe sahiptir, fiyort şeklinde karanın içine giren ve çıkan yapılar bulunur. Krembeyazı kireçtaşı uçurumları sakin ve turkuaz rengi denizden romantik bir şekilde yukarı yükselir. 17.yüzyıldan kalma Khasab kalesi, Bukha kasabası ve muhteşem manzaralarıyla Bukha kalesi, 2097 metre yükseklikteki Jebel Harim (Kadınların Dağı) görülebilecek yerlerden bazılarıdır. Bot gezintisi yapmayı sakın unutmayın.
Khor Al Fakkan , BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ:Khor al Fakkan, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki yedi şehirden biridir, Umman körfezinde yer alır, etrafında verimli bitki örtüsüne sahip Fujairah yer alır. Burada ziyaret edilebilecek yerlerden bazıları : şehrin caddelerinde bir yürüyüş, canlı Arap pazarı, arkeolojik siteler, Wurrayah şelalesi, Wurrayah Wadi ve kristalleriyle birlikte ilginç Rifaisa su bendi, muhteşem manzaralarıyla Masafi Dağları, Wadi Shawkah vahası, 80 milyon yıllık fosiller içeren Fosil Kayası, deve şeklinde olan Deve Kayası, 300 yıllık tarihe sahip Fujairah Kalesi ve eski zamanlarda yaşamış insanların kalıntılarının bulunduğu Khor Fakkan Köyü’nü ziyaret etmeyi unutmayın.
Sir B ani Yas Adası, B İRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ:Sir Bani Yas adası, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dhabi'nin 170km açığında yer alan doğal bir adadır. Abu Dhabi'ye ilk yerleşen Bani Yas kabilesinden ismini alan ada, Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük vahşi yaşam rezervidir. 36 arkeolojik siteye ev sahipliği yapan adada en eski kalıntılar milattan sonra 600 yılından kalma bir hristiyan manastırına aittir. Ada etrafında tekne turu, cipler ile vahşi yaşam safarisi, inci dalışı, kum sörfü, şnorkel, at binme adada yapılabilecek etkinliklerdir.
BAHREYN:Bahreyn Krallığı, Basra Körfezinde yer alan bir ada ülkesidir. Bahreyn kelimesi "iki deniz arasında" anlamına gelmektedir. 25 km uzunluğunda, deniz üzerinde inşa edilmiş yol ile, Suudi Arabistan'a bağlanmaktadır. Bahreyn ulusal müzesi, kaleleri, geleneksel evleri ve camiileri, prehistorik mezarlığın yer aldığı Dilmun, 400 yaşındaki "Hayat Ağacı", 2.yüzyılda inşa edilmiş olan Barbar Tapınağı, sıra dışı inşaat tekniklerinin kullanıldığı Bin Matar evi ve Bahreyn Ulusal Tiyatrosu görülmesi gereken yerler arasındadır.
Doha, KATAR:Doha, Katar'ın en büyük şehri olup Basra Körfezi kıyısında yer almaktadır. Monarşi ile yönetilen ülkede, nüfusun çoğunluğunu devam eden inşaat çalışmaları dolayısı ile, yabancılar oluşturmaktadırlar. 2022 Dünya Kupası Katar'da düzenlenecektir. Kıyıdan 60 metre uzaklıkta yapay bir ada üzerine inşa edilmiş "İslam Eserleri Müzesi", Eski Pazar, "The Pearl" (inci) marinası, sahil hattının yer aldığı Corniche, Katar Ulusal Müzesi görülebilecek yerlerdendir. Ayrıca Doha alışveriş için iyi bir seçim olacaktır.
***VOYAGERS CLUB İNDİRİMLERİ***
MSC Voyagers club üyelerimizin yaptıkları rezervasyonlarda, kendileri ve aynı kabinde konakladıkları kişiler için,%2,5 indirim uygulanmaktadır. İndirim vergi hariç kabin tutarı üzerinden hesaplanmaktadır.

*** BALAYI İNDİRİMİ ***
Paket programlarda balayı çiftleri için tüm sezon boyunca geçerli indirim oranı %2,5'dir. İndirimlere ek olarak gemide sürpriz ikramlar ve hoşgeldin kokteyli sunulmaktadır. İndirim vergi hariç tutar üzerinden hesaplanmaktadır.
İÇECEK PAKETLERİ;
ALLEGRISSIM O ALL INCLUSIVE - 431 - YETİŞKİN (18 yaş ve üstü ) / 26€ (Gün lük Kişi başı)
ALLEGRISSIM O ALL INCLUSIVE - 432 - ÇO CUK (03 - 17 yaş) / 12€ (Günlük Kişi başı) *
ALLEGRO NO3 SOFT DRINKS / 34€
SU PAKETİ / 27€
ALLEGRO NO 1 ŞARAP VE SU / 69€
ALLEGRO NO 2 BİRA VE SU / 69€
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT