Msc Splendida İle Akdeniz

Msc Splendida İle Akdeniz

Gezi Rehberi Msc Splendida İle Akdeniz

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Cenova - Civitavecchia(roma) - Palermo - Valetta - Barcelona - Marsilya

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Milano - Milano - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Mar 26, 2017 ~ Nis 2, 2017

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Milano - Cenova

TK1873 Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı - Milano Malpensa Havalimanı 05.02.2017 08:55 - 10:00Limandan Hareket: 18:00

2. Gün

Civitavecchia, İtalya

Limana Varış: 08:00 / Limandan Hareket: 18:00

3. Gün

Palermo, İtalya

Limana Varış: 10:00 / Limandan Hareket: 17:00

4. Gün

Valletta, Malta

Limana Varış: 10:00 / Limandan Hareket: 18:00

5. Gün

Denizde Seyir

Gemideki aktivitelerden faydalanabilirsiniz.

6. Gün

Barselona, İspanya

Limana Varış: 09:00 / Limandan Hareket: 18:00

7. Gün

Marsilya, Fransa

Limana Varış: 09:00 / Limandan Hareket: 16:00

8. Gün

Cenova - Milano - İstanbul

Limana Varış: 08:00TK1896 Türk Hava Yolları Milano Malpensa Havalimanı - İstanbul Havalimanı 12.02.2017 14:50 - 19:55

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Animasyon ve Gösteriler

- Programda Belirtilen Yemekler

- Seyahat Sağlık Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Liman ve Havaalanı Vergileri

+ Bahşişler

+ İçecekler

Uçuş Bilgileri: 
TK1873 THY İstanbul Atatürk Havalimanı-Milano Malpensa Havalimanı 05.02.2017 08:55 - 10:00 
TK1896 THY Milano Malpensa Havalimanı - İstanbul Atatürk Havalimanı 12.02.2017 14:50 - 19:55

MSC VOYAGERS CLUB İNDİRİMİ;MSC Voyagers club üyelerimizin PAKET PROGRAMLARDA yaptıkları rezervasyonlarda, kendileri ve aynı kabinde konakladıkları kişiler için, %2,5 indirim uygulanmaktadır. İndirim vergi hariç tutar üzerinden hesaplanmaktadır. 

BALAYI İNDİRİMİ;Paket programlarda balayı çiftleri için tüm sezon boyunca geçerli indirim oranı %2,5'dir. İndirimlere ek olarak gemide sürpriz ikramlar ve hoşgeldin kokteyli sunulmaktadır. İndirim vergi hariç tutar üzerinden hesaplanmaktadır.

İÇECEK PAKETLER;
ALLEGRISSIMO ALL INCLUSIVE - 431 - YETİŞKİN (18 yaş ve üstü) / 26€ (Günlük Kişi başı) 
Alkollü ve alkolsüz içeceklerin limitsiz kullanımı, bardakta şarap dahil ("Allegrissimo Selection"dan seçilen beyaz, kırmızı, rose ve sparkling şaraplar), fıçı bira, soft içecekler, su, sıcak içecekler ve bar listesinden çeşitli içecekler ve kokteyller, al-ve-git dondurmalar, külahta yada kapta dondurma. Pakete dahil olan içecekler bütün bütün barlarda ve restaurantlarda kullanılabilir, Özel Restaurant'lar dahil. Paket sadece kişisel kullanım içindir ve bir seferinde sadece bir kez sipariş verilebilir. ID kart transfer edilemez. All-inclusive paketindeki koşulların kötü kullanılması durumunda hizmet geri alınabilir ve kalan günler geri iade edilmez. Şu maddeler dahil değildir: puro, sigaralar, şarap şişeleri, sparkling şarabı ve şampanya, hatıra bardakları ve hatıra bardaklarında sunulan içecekler, Özel Barlarda ve Özel Restaurantlarda sunulan bütün yiyecekler. Dahil olmayan malzemeler detaylı bir şekilde gemideki Bar Listesinde işaretle belirtilmiştir. Paket aynı kabinde kalan bütün misafirler tarafından satın alınmalıdır, ya da birlikte seyahat eden ve aynı masada yemek yemek isteyenler ve Çocuklar tarafından da satın alınmalıdır, çocuklar paketin çocuk versiyonlarını satın almalıdır. Paketin satın alınması 3 yaşın altındaki çocuklar için zorunlu değildir (3.yaş günlerine henüz ulaşmamış çocuklar). Paketin ücreti cruise seyahatinin hergünü çıkış gününün haricinde alınmaktadır. Hizmet dökme metoduyla uygulanır.
ALLEGRISSIMO ALL INCLUSIVE - 432 - ÇOCUK (03 - 17 yaş) / 12€ (Günlük Kişi başı)
Alkolsüz içeceklerin limitsiz kullanımı, soft içecekler, su, meyve suları, sıcak içecekler, alkolsüz kokteyller, smoothieler(püre tarzında meyveli içecek) ve milkshakeler, al-ve-git dondurmalar külahta ya da kapta. Pakete dahil olan içecekler bütün bütün barlarda ve restaurantlarda kullanılabilir, Özel Restaurant'lar dahil. Paket sadece kişisel kullanım içindir ve bir seferinde sadece bir kez sipariş verilebilir. ID kart transfer edilemez. All-inclusive paketindeki koşulların kötü kullanılması durumunda hizmet geri alınabilir ve kalan günler geri iade edilmez. Şu maddeler dahil değildir: puro, sigaralar, şarap şişeleri, sparkling şarabı ve şampanya, hatıra bardakları ve hatıra bardaklarında sunulan içecekler, Özel Barlarda ve Özel Restaurantlarda sunulan bütün yiyecekler. Dahil olmayan malzemeler detaylı bir şekilde gemideki Bar Listesinde işaretle belirtilmiştir. Bu paket sadece all-inclusive 431 nolu paketi satın almış bir grup/ ya da ailenin 3-17 YAŞ ARASI ÇOCUKLARINA satılabilir.Paket 1-3 gecelik cruise seyahatleri için mevcut değildir.
ALLEGRO NO3 SOFT DRINKS / 34€
14 adet meşrubat kutuda ve/veya meyve suyu. Voucherlar herhangi bir barda, restaurantta ya da büfede tüketilebilir.
ALLEGRO NO1 ŞARAP VE SU / 69€
4 şişe listelenmemiş Sommelier tarafından seçilen şarap (bir beyaz, iki kırmızı ve/veya bir rosé) + 7 şişe su. Bu pakete dahil olan içecekler ana restaurantta, self-servis büfede ve barlardan alınabilir. Ana restaurantta sipariş verdiğiniz ve bitiremediğiniz şarap şişeleri dikkatli bir şekilde saklanır ve bir sonraki gün size tekrar sunulur, fakat self-servis büfesinde veya barlarda bu hizmet sunulmamaktadır. 
ALLEGRO NO2 BİRA VE SU / 69€
14 adet 40cl fıçı bira + 7 şişe su. Voucherlar herhangi bir barda, restaurant ya da büfede tüketilebilir
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT