Promosyon Dubai Turu

Promosyon Dubai Turu

Gezi Rehberi Promosyon Dubai Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Dubai

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Atlas Global Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Dubai - Dubai - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 26, 2016 ~ Eki 30, 2016

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Dubai (Geceleme Uçakta)

Saat 21:00’de (Carsamba Aksami) Istanbul Ataturk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Dubai’ye hareket için, Atlas Global kontuarı önünde bulunmanız gerekmektedir. (Havaalanında acente yetkilisi ile buluşma olmayacaktır. Misafirlerimiz check-in işlemlerini belirtilen saatte, ilgili havayolu kontuarı önüne giderek kendileri yapacaklardır.)  Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Atlas Global Hava Yollarına ait KK 6326 tarifeli seferi ile 23:50’de Dubai’ye hareket.

2. Gün

Dubai

Dubai yerel saati ile 05:00’de Sharjah Havalimanı'na varış.Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma ve Şehir turu için hareket Dubai Sehir turumuz esnasinda; Sheikh Mohammed Palace,Sheikh Hamdan Palace,Deira/Rigga Street,Baharatçilar Çarsisi,Kuyumcular Çarsisi,Jumeirah,Burj Al Arab'da fotograf molasi. Görülecek yerler arasinda Palmiye Adasi da var. Turumuzun ardindan dileyen misafirlerimiz extra olarak Turk kahvaltisi ve kahve molasi alabilirler . Sonrasinda otelinize transfer ve odalarin alinmasinin ardindan serbest zaman. Ekstra gezi: Dubai Alışveriş Turu ve Fountain Gösterisi Gezisi (Ekstra)Turumuz, Ortadoğu’nun en modern kenti haline gelmiş Dubai'nin küçük bir balıkçı kasabası dönemine yolculukla başlıyor. Vergisiz alisiverisin tadini cikarmaniz icin ilk once Ortadogunun en buyuk Altin ve Deri Magazalarina gidiyoruz.Ikinci duragimiz ise Ülkenin kültürel dokusunu hissedeceginiz geziye Abralar'a binerek başlıyoruz. Tekstil Pazarı, Altın Pazarı ve Antik Kapalı Çarşı’nın yanı sıra elektronik, balık, et, sebze, hediyelik, parfüm ve baharat çarşılarını gezdikten sonra Dubai'nin yeni yüzünün keşfine doğru yolculuğumuza devam ediyoruz.Son durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkan kapasiteli The Dubai Mall. Ardından ardından Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz.

3. Gün

Dubai

Sabah, kahvaltının ardından arzu edenler için ekstra Çöl Safari Gezisi’ne katılma imkanı sunuluyor. Gezinin ardından otelimizdeyiz. Geceleme otelimizde. Ekstra gezi: Çöl Safari Gezisi (Ekstra)4X4 ciplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz.

4. Gün

Dubai

Sabah kahvaltısının ardından misafirlerimiz ekstra Abu Dhabi Gezisi (öğle yemekli)’ne katılma imkanı sunuluyor. Akşam saatlerinde misafirlerimiz için ekstra olarak açık büfe akşam yemekli Dhow Cruise (tekne) Gezisi sunuluyor. Gezinin ardından oteldeyiz. Geceleme otelimizde. Ekstra gezi: Abu Dhabi Gezisi (Ekstra)Gezimiz süresince yedi emirliğin başkentini yakından tanıyacaksınız. Basra Körfezi kıyısında konumlanan şehrin en önemli özelliği oldukça modern bir görünüme sahip olması. Ada olmasına rağmen köprülerle ana karaya bağlanmış olan şehri keşfederken mimarisine hayran olacaksınız. Ayrıca bu turumuza sınırsız soft içecekli, açık büfe öğle yemeği dahildir. Ekstra gezi: Dhow Cruise Tekne Gezisi (Ekstra)Dubai Creek’te yapılacak gezimiz, unutulmaz manzaralar eşliğinde gerçekleşecek. Gösterişli teknelerle yapılacak gezimiz boyunca keyifli anlar yaşayacağız. Ayrıca bu turumuza sınırsız soft içecekli, açık büfe akşam yemeği dahildir.

5. Gün

Dubai - İstanbul

Rehberimizin berlileyecegi saatte dönüş için havalimanına transferimiz gerceklesek. Atlas Global Hava Yolları’na ait KK 6327 sefer sayılı uçağı ile 05:40‘da İstanbul‘a hareket. Türkiye yerel saati ile 09.30‘da İstanbul’a varış .

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Şehir Vergileri

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Seyahat Sağlık Sigortası

*Promosyon Turlarda; İptal, İade ve Değişiklik Yapılamaz.

Avantajlı Ekstra Geziler 265 Euro Yerine 230 Euro ! 
Paket Turlar: Çöl Safari Gezisi  + Abu Dhabi Gezisi  + Dhow Cruise Tekne Gezisi + Outletmall Alışveriş Turu  
Yukarıdaki turlar, paket (toplu) olarak alındığında 265 euro yerine 230 euro olacaktır. 

Ekstra Turların Paket Dışı Ayrı Ayrı Talep Edilmesi Halimde gidilen Ülkede ki Rehbere Dolar Karşılığında Ödeme Yapılacaktır.

*Aile büyükleri ya da eşi ile seyahat etmeyen bayanlar ve baylardan (23 yaş altı) iki vize parası alınacak ve MUHAKKAK anne ya da babasının pasaport kopyaları istenecektir.

• Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
• Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
• Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
• Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
• Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi) , müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir .
• Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır.
• Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
• 3 kişilik odalar , otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür. 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.
• Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve , kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
• 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
• Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
• T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. 
• Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. 
• Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak , minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 Aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
• Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
• Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
• T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir. 
• Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
• Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT