Promosyon Elegant Avrupa Turu

Promosyon Elegant Avrupa Turu

Gezi Rehberi Promosyon Elegant Avrupa Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Cenevre - Lyon - Marsilya - Nice - Cenova - Milano - Alsace - Zürih

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Cenevre - Zürih - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Mar 24, 2018 ~ Mar 31, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Cenevre - Lyon (Annecy)

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali acente kontuarı önünde buluşma. Check-in ve pasaport işlemleri sonrasında, uçuştan 1 saat önce uçağın biniş kapısı önünde buluşuyoruz. Türk Havayolları’nın TK 1917 sefer sayılı uçağı ile saat 08.05’da Cenevre’ye hareket. Yerel saat ile 10.35’te Cenevre’ye varışımızın ardından havalimanında bizi bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Cenevre şehir turumuza başlıyoruz. Leman Gölü, Mont Blanc Köprüsü, Rousseau Adası ve Birleşmiş Milletler Binası’nı kapsayan turumuzun ardından bir gece konaklayacağımız Lyon’a doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Annecy turu (55 Euro). Savoy Alpleri’nin eteğinde bulunan, Alplerin Venedik’i Annecy; kendisiyle aynı adı taşısa da “Mavi Göl” şeklinde anılan gölü ve gölün iki yakasında boylu boyunca uzanan şirin ve renkli evleriyle bizi karşılıyor. Geçmişten bugüne kale, saray, mahkeme ve hapishane olarak kullanılan ve günümüzde müze olarak hizmet veren, 1132 yapımı Palais de lIsle Kalesini panoramik olarak görüyor ardından Avrupa’nın en temiz gölünün kıyısında manzaranın tadını çıkarıyoruz. Kanallar üzerine kurulmuş Annecy şehir turumuz sonrasında günümüzün son durağı Lyon’a hareket ediyoruz. Lyon panoramik şehir turunda görülecek yerler arasında; Fourviere Katedrali, Eski Lyon, Saint Jean Katedrali, Terreaux Meydanı, Opera Binası, Rhone ve Saone nehirleri bulunmaktadır. Tur sonrası otelimize transfer.

2. Gün

Lyon – Aix - En - Provence - Marsilya - (Avignon)

Kahvaltının ardından; Provans bölgesine hareket ediyoruz. Yol üzerinde rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Avignon ve Provence Köyü turu (70 Euro ). Bir dönem papalık merkezi olarak hizmet vermiş kent, şehir surları, Papalık sarayı ve ünlü St. Benezet köprüsüyle, UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alıyor. Rhone nehri kıyısındaki bağları ve lezzetli şaraplarıyla da adından söz ettiren Avignon gezimiz sonrasında; her bir köşesi ayrı bir güzellik sunan Provans bölgesinin artık markalaşmış, geleneksel mimari ve ortaçağ havasını korumayı başarmış köylerinden birini gezip Fransız köy hayatı hakkında fikir ediniyoruz. Sonrasında suları, çeşmeleri ve mis gibi kokan lavanta tarlaları ile ünlü Aix en Provence kentine geçiyoruz. Güney Fransa’nın saklı cenneti olan şirin kent aynı zamanda şık butikleri ve şirin sokak kahveleriyle de bizleri cezbediyor. Günümüzün son durağı ise Marsilya. Dünyaca ünlü yat limanı bölgesinde akşam yemeği için serbest zaman.

3. Gün

Marsilya - Nice - (St. Tropez - Cannes)

Kahvaltının ardından Nice’e hareket. Yol üzerinde rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek St. Tropez ve Cannes turu (75 Euro). Fransız Rivierası diye bilinen ünlü sahilde dünya jet sosyetesinin gözde beldesi ve film festivali ile ünlü Cannes şehir turu sonrası, Cote d’Azur bölgesinin, ünlü ve varlıklı yaz misafirleriyle tanınan St. Tropez şehrini geziyoruz. Daha sonra Nice 'e hareket ve panoramik şehir turu. Turumuz ünlü sahil şeridi Promenade des Anglais ile başlıyor, eski Nice bölgesi ve Massena Meydanı ile sona eriyor. Tur sonrası otelimize transfer.

4. Gün

Nice - Cenova (Mega Cote D' Azur)

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberleri tarafından ekstra olarak düzenlenecek Mega Cote d’Azur (90 Euro) turuna katılabilirler. Monaco & Monte Carlo turumuzda Cote d’Azur bölgesinin en güzel koy ve burunları, en güzel yamaçları gezilerek prensliğe varıyor, Saray bölgesinde Monaco Lisesi, 1. Albert Müzesi, Kraliyet ve Saray bahçeleri görülüyor. Daha sonra Monte Carlo’ya geçiyoruz, ünlü casinosunu gezebilir son model arabalar, dünyanın en lüks ve pahalı otellerinin yer aldığı bu meydanda bir kafe ya da restorana oturup vakit geçirebilirsiniz. Sonrasında uğrayacağımız kayalar üzerine inşa edilmiş tarihi Eze Köyü’nde bir yerel parfüm fabrikası da ziyaret edilerek üretim hakkında bilgi alıp bölgeye has krem, sabun, parfüm, yağ, vb. alışverişi yapılabilir. Sonrasında Fransa’nın en çok ziyaret edilen köylerinden, sanatçılara ve tasarımcılara ilham kaynağı olmuş, muhteşem manzarasıyla Saint Paul de Vence isimli orta çağ köyünün sanat galerileri ve lokal ürünler satan şık dükkanlarıyla dolu tarihi daracık sokaklarını keşfedeceğiz. Gün sonunda İtalya’ya geçiyoruz, otelimize transfer. Konaklama Cenova.

5. Gün

Cenova - Milano (Portofino)

Kahvaltının ardından Cenova şehir turunda gezeceğimiz yerler arasında Antik liman bölgesi, Ferrari Meydanı, San Lorenzo Katedrali, Dükler Sarayı ve Carlo Felice Opera Binası sayılabilir. Cenova turumuzun ardından arzu eden misafirlerimiz için rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek; rengarenk evlerin çevrelediği, tüm güzelliği ile şarkılara ilham kaynağı, Ligurya Bölgesinin en şirin fakat bir o kadar da şık koyu olan Portofino (50 Euro) turuna katılabilirler. Sonrasında varacağımız finans, moda, iş ve gastronomi merkezi Milano’da; ünlü opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Katedrali, birçok ünlü markanın bulunduğu keyifle alışveriş yapabileceğiniz La Galeria ve Porta Romano panoramik olarak görüldükten sonra otelimize transfer.

6. Gün

Milano - Luzern - Alsace - (Como)

Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz için rehberleri tarafından ekstra olarak düzenlenecek Como turu (50 Euro). Como, dünya jet sosyetesinin odak yeri olmanın yanında, ünlü Hollywood yıldızlarının yazlık evlerine de ev sahipliği yapıyor. Yeşilin ve mavinin muhteşem tonlarıyla süslü Como’da unutulmaz manzaralarla bezenmiş turumuzun ardından Alp Dağlarının eteklerinden yol alarak Luzern’e doğru yola çıkıyoruz. Alsace yolumuzun üzerinde “Dört kanton gölü-Vierwaldstättersee” yada kısaca Luzern gölü olarak anılan fiyord gölünün kıyısına kurulu Luzern kentine uğruyoruz. Burada Chapelle köprüsü ve eski kent meydanını panoramik olarak gördükten sonra iki gece konaklayacağımız Alsace Bölgesine geçiyoruz. Otelimize transfer.

7. Gün

Alsace (Strasbourg & Colmar)

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Fransa’nın Alsace bölgesine rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Strasbourg & Colmar turuna katılabilirler (90 Euro). Fransız ve Alman ortak kültür ve mimari özelliklerini taşıyan, Ren şarap yolu üzerindeki Strasbourg kentinde Küçük Fransa, Katedral Meydanı, Notre Dame Katedrali, Kammerz evi ve Alsace mimarisinin eşsiz ahşap örneklerini görüyor, Fransa’nın en romantik şehirlerinden Colmar’da ise Eski Gümrük Binası, Pfister evi, Küçük Venedik’i geziyoruz. Ren nehri ve kanallarının çevrelediği eşsiz ortamda hem damak zevkinizi tatmin edecek hem hediyelik tutkunuzu giderecek yüzlerce olanak bulacaksınız. Tur sonrası otelimize transfer.

8. Gün

Alsace - Zürih – İstanbul

Kahvaltının ardından panoramik Zürih şehir turu. Turumuzda, Fraumünster Kilisesi, Grossmunster Kilisesi, İsviçre ulusal müzesi, Opera binası, Zürih Gölü, Saat Kulesi , eski lonca evleri, Zurich Altstadt (Eski Şehir) ve Dünyaca ünlü mağazalarla çevrelenmiş, hareketli ve renkli bir havası olan Bahnhofstrasse Caddesi panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından rehberinizin bildireceği saatte Zürih havaalanına transfer. Türk Havayolları’nın TK 1910 seferi ile saat 19.55’te İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 23.45’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Havaalanı Vergileri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferi ve Şehirlerarası Transferler

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Şehir Vergileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Kişisel Harcamalar

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Bahşişler

+ Ekstra Turlar

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Vize Ücreti (Ankara)

+ Vize Ücreti (İzmir)

*Promosyon Turlarda; İptal, İade ve Değişiklik Yapılamaz.


Avantajlı Ekstra Ggeziler  A : 250 Euro yerine %50 indirim ile  125 EURO !!! 
Annecy (55 Euro ) + Avignon & Provence Köyü (70 Euro) + Saint Tropez & Cannes & (75 Euro ) + Como Gölü (50 Euro) = 250 Euro

Avantajlı Ekstra Geziler  B : 480 Euro yerine 350 EURO !!! 
Annecy (55 Euro ) + Avignon & Provence Köyü (70 Euro) + Saint Tropez & Cannes & (75 Euro ) + Como Gölü (50 Euro) + Mega Cote d’Azur (90 Euro) + Portofino (50 Euro) + Strasbourg &  Colmar (90 Euro ) = 480 Euro  

(Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir.0-2 yaş ücretsiz olup, 02-12 yaş %50 indirimlidir.)

***  Italya otel standartları T.C. otel standartlarının altındadır.
***Alsace için Basel,Mulhouse ve Rhein çevresindeki  otellerde konaklama yapılacaktır.


  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT