Promosyon Saraybosna Turu

Promosyon Saraybosna Turu

Gezi Rehberi Promosyon Saraybosna Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Saraybosna

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pegasus Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Saraybosna - Saraybosna - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 27, 2016 ~ Eki 30, 2016

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Saraybosna

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde acente kontuarı önünde, uçuştan 2,5 saat önce buluşarak check in işlemlerimizi tamamlıyoruz. Pegasus  Hava Yolları tarifeli seferi ile  Saraybosna’ya hareket.  Saraybosna’ya varışımıza istinaden panoramik olarak yapacağımız şehir turumuz sırasında ilk olarak Avrupa’nın en müstesna çarşısı Baş Çarşı’yı ardından Osmanlı döneminden beri faaliyete devam eden Kurşunlu Medresesi’ni ve Kanuni Sultan Süleyman’ın akrabası Hüsrev Bey Camii’ni görüyoruz. Turumuzun devamında Saat Kulesi, Katolik Katedrali, Ortodoks Kiliseleri ve Musevi Sinagogu’nu görüyoruz. Ardından 1. Dünya Savaşı’nın çıkmasına neden olan Franz Ferdinand suikastının yaşandığı Latin Köprüsü’nü ziyaret ediyoruz. Şehir turumuzun ardından otelimize transfer oluyoruz. Odalarımıza yerleşme ve dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

2. Gün

Saraybosna

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından kişisel gezileriniz ve alışveriş için serbest gün. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan öğle yemekli Mostar& Pocitel turuna katılabilirler. Turumuzun ardından otelimize geri dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Boşnak gecesi turuna katılabilirler. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde. Ekstra Tur: Mostar & Pocitel Turuİlk durağımız olan Mostar’da yürüyerek yapacağımız turumuzda, önce Mostar Köprüsü'nü görüyoruz. Bu köprü, 1557 yılında Mimar Hayrettin Paşa tarafından inşa edilmiş bir Osmanlı mimarisi şaheseridir.1992 yılında savaş sırasında Hırvat topçusu tarafından yıkılınca, 2004 yılında Türkiye Cumhuriyeti, Unesco ve Dünya Bankası’nın destekleriyle yeniden hizmete açılmıştır. Ardından Mostar eski şehrin dar sokaklarında yürüyerek, Koski Mehmet Paşa Cami’ne gidiyoruz. Burada, Mostar Köprüsü’nün en güzel fotoğraflarını çekme imkanı bulacağız. Serbest öğle yemeği molasından sonra durağımız eski bir Osmanlı köyü olan ve Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerini barındıran Pocitel. Burada fotoğraflarımızı çektikten sonra vereceğimiz çay, kahve molasının ardından Saraybosna’ya geri dönüyoruz. Ekstra Tur: Boşnak Gecesi Balkan müzikleri eşliğinde, Boşnak yemeklerinin tadına bakarak keyifli bir gece geçireceğiz.

3. Gün

Saraybosna

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından kişisel gezileriniz ve alışveriş için serbest gün. Dileyen misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği öğle yemekli Travnik, Savaş Tüneli ve Vrelo Bosne Milli Parkı Turuna katılabilirler. Tur sonrası otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde. Ekstra Tur: Travnik, Savaş Tünelive Vrelo Bosne Milli Parkı Turu Turumuzda ilk durağımız, savaş sırasında şehre giriş çıkışların sağlandığı, tüm ihtiyaçların karşılandığı savaş tüneli ve müzesi olacak. Ardından Igman Dağı’nın eteklerinde yer alan Vrelo Bosne. Burası dereler, şelaleler, göletlerden oluşan, yeşilin bir çok tonunu barındıran bir milli parktır. Burada serbest zamanımızda fotoğraf çekebilir,çay, kahve molası verebilirsiniz. Ardından Travnik'e doğru devam edeceğiz. Tarihi yapısını hala korumuş şehirde yapacağımız turda Travnik'i tanıma fırsatı bulacaksınız. Öğle yemeğimizi tur sırasında yerel bir restoranda alacağız.

4. Gün

Saraybosna - İstanbul

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Saraybosna Havalimanı'na transfer oluyoruz. Check in işlemleri sonrası Pegasus Hava Yolları'nın tarifeli seferi ile İstanbul'a hareket ediyoruz. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na varış ve turumuzun sonu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Havaalanı Vergileri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Panoramik Şehir Turları

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Bahşişler

+ Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Seyahat Sağlık Sigortası

*Bu turumuzda hava yolu biletleri promosyon sınıf olup, rezervasyon sonrası uçak biletleri kesilecektir. İptal iade ve değişiklik yapılamaz.

*Ekstra turların gerçekleşebilmesi için minimum katılımcı sayısı sağlanmak durumundadır. Gerekli katılımcı sayısı sağlanamadığı durumlarda katılımcı sayısına göre ekstra tur fiyatları revize edilerek sunulabilir.
 

• Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
• Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
• Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
• Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
• Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi) , müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir .
• Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır.
• Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
• 3 kişilik odalar , otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür. 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.
• Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve , kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
• 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
• Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
• T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. 
• Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. 
• Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak , minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 Aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
• Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
• Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
• T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir. 
• Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
• Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT