Promosyon Sofya Turu

Promosyon Sofya Turu

Gezi Rehberi Promosyon Sofya Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Sofya

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Sofya - Sofya - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Ara 9, 2016

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Sofya

İstanbul Havalimanı' ndan Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Sofya’ya hareket. Sofya Hava Limanı varışımız sonrası yerel rehber tarafından karşılanma, ardından panoramik şehir turumuz için alandan bizler için ayrılan araçlarla hareket ediyoruz. Panoramik şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasında Balkanların en büyük kilisesi olan Aleksandar Nevski Katedrali , Milli kütüphane, Sofya Üniversitesi, Eski kraliyet sarayı, Neo klasik stilinde yapılmış olan Milli Bulgar Tiyatrosu, Arkeoloji müzesi, Eski Sofya - Sendika şehri, Rotonda Kilisesi bulunmaktadır. Daha sonra meclis binasının yanından yürüyerek Sofya Heykeli’ne panoramik bakış ve fotoğraf molası, kısa süreli mola ardından öğle yemeği için mola veriyoruz. Sonrası şehrin simgesi olan Banya başı camisini ziyaret ediyoruz. Ardından otelimize hareket ve serbest zaman.

2. Gün

Sofya (Plovdiv)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirler ekstra düzenlenecek olan turlarımıza katılabilirler.. Ekstra Plovdiv (Filibe) Turu : 40 EUROtel önünden hareket edecek olan araçlarımızla Plovdiv turu için Bulgaristan'ın en büyük 2. Şehri olan Plovdive hareket. Yaklaşık 2 saat sürecek yolculuğumuzun ardından şehir turumuza başlıyoruz. 4000 yılık geçmişe sahip bir kent olarak; günümüzün modern binaları ve eski çağların mimarisini birleştiren güzel bir şehirdir. Kentte en çok ilgi çeken yer şüphesiz Nebet tepe mevkiinde yerleşik “Eski Plovdiv” - adında şehrin en eski bölümü üzerinde bulunuyor. Görülecek yerler arasında şimdilerde Etnografya Müzesi olarak hizmet veren Argır Kuyumcuoğlu’nun evi, Plovdiv’e özel en mükemmel simetrik ev örneği ve orijinal ev düzenlemesiyle, bu günümüzde her türlü kültüler faaliyetlere ev sahipliği yapmakta olan Balabanov Evi ve Georgi Mavridi`nin evi, Eski Roma çağından kalma Roma Amfi Tiyatrosu, Roma Stadyumu, , Hisar Kapı, Kaleiçi Mahallesi ve Hindliyan Müzesi, Türk mimarisiyle oldukça ilgi çeken Cuma Camii, Plovdiv`in en eski kiliselerinden Aya Konstantin, Elena ve Aya Nedelya kiliseleri bulunmaktadır. Gezimizi sonlandırdıktan sonra Sofya’ya hareket ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra düzenlenecek olan Bulgar Tavernası turuna katılabilirler.(35 EUR)

3. Gün

Sofya - İstanbul

Sabah kahvaltısı sonrası  odaların boşaltılması ve rehberlerimizin belirlediği saatte kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek olan Ekstra Teleferik ile Vitosha Dağı Turuna katılabilirler. (20 EUR ) . Rehberimizin belirleyeceği saatte otelde  buluşma sonrası Sofya’ya havalimanı' na transfer. Turumuzun sonu. Ekstra Teleferik ile Vitosha Dağı Turu : 20 EUR Vitosha dağı turu için otelimizden teleferik istasyonuna hareket ediyoruz. Sofya' yı Panoramik olarak seyredip fotoğraflıyabileceğiniz otuz dakikalık gondol yolculuğundan sonra zirveye varıyoruz. Varışımız sonrası yürüyüş parkurlarında enfes doğa manzaraları ile karşılaşıyoruz. Yürüyüş ve zirvede bulunan resturantlarda geçireceğimiz zaman sonrası geri dönüş / transfer.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Şehir Vergileri

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Promosyon Turlarda; Misafir Tarafından İptal, Değişiklik ve İade Yapılamaz.


*** THY üzerinden temin edilen biletler promosyon sınıf olduğundan dolayı, satış sonrası biletler hemen kesilmektedir. Bu nedenle biletlerin iptal iadesi bulunmamaktadır. Kişi bilgilerinin doğru girilmesi gerekmektedir.

• Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
• Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
• Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
• Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
• Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi) , müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir .
• Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır.
• Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
• 3 kişilik odalar , otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür. 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.
• Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve , kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
• 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
• Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
• T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. 
• Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. 
• Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak , minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 Aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
• Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
• Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
• T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir. 
• Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
• Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT