Pullmantur Sovereign İle Akdeniz

Pullmantur Sovereign İle Akdeniz

Gezi Rehberi Pullmantur Sovereign İle Akdeniz

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Roma ( Civitavecchia ) - Livorno, İtalya - Toulon, Fransa - Barselona, İspanya - Olbia, Sardunya - Napoli, İtalya

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pullmantur Sovereign & Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Roma - Roma - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2016 ~ Ağu 10, 2016

Tur Programı

Fiyata Dahil Hizmetler

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Fiyatlar; Havayollarının 02.01.2012 tarihindeki K sınıf fiyatlarına göre hazırlanmış olup, üst sınıftan yer yerlerin konfirme edilmesi durumunda artışlar aynı oranda fiyatlarımıza yansıtılır. 
* Fiyatlarımız; en az 20 kişinin katılımı halinde geçerlidir. Yeterli grup sayısının oluşmaması durumunda, acente ücretin iadesini yaparak, geziyi iptal etme hakkını saklı tutar. 
* Geziye, acente rehberinin eşlik etmesi için minimum 20 kişilik katılım olması gerekmektedir. 
* Havayollarının uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklerden, rötarlardan ve gecikmelerden acente sorumlu değildir. 
* Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otelleri değiştirme hakkını saklı tutar. 
* Programın içeriği bozulmadan, programda belirtilen şehir sıralaması ve çevre gezileri, belirtilen günler dışında başka günlerde yapılabilir. 
* Acente, gerekli gördüğü durumlarda haber vermeksizin uçulacak olan ana havayolunu, yerel havayollarını ve uçuş saatlerini değiştirebilir. 
* Ekstra turlar en az 20 kişinin katılımı ile gerçekleştirilebilir. 20 kişiden daha az olan katılımlarda, gezi fiyatı, gerekli ayarlamalar yapılarak, rehberiniz tarafından bildirilecektir. 
* Gezi hareketinden 3 gün önce gezinin buluşma yeri ve buluşma ve kalkış saatini lütfen ofislerimizden kontrol ediniz. 
* Otellerde check – in saati 14.00 ve check – out saati 11 - 12.00 arasıdır. 
* Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında ve en fazla 8 kg ağırlığında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 20 kg ile sınırlıdır. İç hat uçuşlarında bu ağırlık 15 kg ye kadar düşebilir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ödenecek ekstra bagaj ücretinden acente ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir. Her yolcu için tanınan bu hakkın dışında fazla kilosu olan yolcular havayolları tarafından ekstra ücrete tabi olurlar. Seyahat esnasında yukarıda belirtilen limitlerin dışındaki ekstra kilolarda havayoluna yolcu tarafından ödenmesi zorunlu ücretlerde acente herhangi bir sorumluluk taşımaz. 
* Fiyatlara dahil edilen seyahat sağlık sigortası 65 yaşa kadar olan kişiler için geçerli olup, daha üst yaşlardaki kişiler için ilave ücret gerekmektedir. 76 yaş ve üzeri kişiler için seyahat sağlık sigortası uygulaması bulunmamaktadır. 
* Turun kalkması için gerekli yolcu sayısına ulaşılamaması durumunda, acente geziyi, tur kalkış tarihinden 7 gün öncesine kadar iptal veya tehir edebilir. Bu durum fesih sebebidir ve sözleşmenin feshi halinde tüketicinin tazminat hakkı doğmaz. 
* Programlarımız için tur başlangıç tarihi itibariyle minimum 6 ay geçerliliği olan pasaport ve Schengen vizesi gerekmektedir.

* Gemilerimizde 6 (altı) aylıktan küçük bebek konaklaması yapılmamaktadır.

İPTAL ŞARTLARI;
Rezervasyon tarihinden,
Hareket tarihine 60 gün kala yapılan iptallerde kişi başı 50 €
Hareket tarihine 59-31 gün kala yapılan iptallerde %35
Hareket tarihine 30-15 gün yapılan iptallerde %70
Hareket tarihine 14 günden az kala yapılan iptallerde %100 cezai bedel uygulanmaktadır.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT