Vision Of The Seas İle Gizemli Arap Emirlikleri

Vision Of The Seas İle Gizemli Arap Emirlikleri

Gezi Rehberi Vision Of The Seas İle Gizemli Arap Emirlikleri

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Dubai - Khasab - Muscat - Abu Dhabi

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Fly Dubai Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul Sabiha Gökçen - Dubai - Dubai- Sabiha Gökçen İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Şub 27, 2017 ~ Mar 6, 2017

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Dubai

İstanbul ( Sabiha Gökçen)- Dubai ,Fly Dubai FZ 754 sefer sayılı uçuşu ile 02.00 de Dubaiye hareket.07.25 de Varışın ardından gemiye transfer

2. Gün

Khasab, Umman

Varış : 08.00 Hareket 17:00

3. Gün

Muscat, Umman

Varış : 09.00 /  Geceleme gemide

4. Gün

Muscat, Umman

Hareket :18.00

5. Gün

Denizde Seyir

Gemideki aktivitelerden faydalanabilirsiniz.

6. Gün

Abu Dhabi, Birleşik Arap Emirlikleri

Varış :08.00 Hareket:18.00

7. Gün

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

Varış:08.00/ Geceleme gemide

8. Gün

Dubai - İstanbul

Dubai - İstanbul -(Sabiha Gökçen)arası FZ 754 Flydubai Hy ile 18.15 de İstanbula hareket ,22.10 İstanbula varış ve turumuzun sonu.İstanbul a HOŞGELDİNİZ.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Transferler

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Animasyon ve Gösteriler

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Ekstra Turlar

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Bahşişler

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Gemi İptal Şartları;
59 gün kala yapılan iptallerde kişi başı 55,- Euro ceza + 35€ hizmet bedeli
59-45 gün kala 200€ ceza + 35€ hizmet bedeli,
45-30 gün kala % 25i,
29 - 09 gün kala % 50si,
08 - 0 gün kala toplam tur ücretinin % 100 ü yanmaktadır.

Ekstra Turlar;
MUSCAT ŞEHİR TURU
Bu turumuzda Sultan Kabus camisi ziyaret edilecek, Sultan Sarayı, Al Celali, Al Mirani Kaleleri görülecek, Fransız müzesi, Ghalya modern sanat müzesini panoramik olarak gördükten sonra eski Muscat kültürünü yakından görebileceğiniz Bayt Al Zubair Müzesi’ni gezeceğiniz ve Muscat Opera Sarayı'nı göreceğiz. Ardından Matrah pazarı, görülecektir. Tur sonrası alışveriş için serbest zaman.
Tur ücreti: 70- USD / Çocuk (5-12) 45- USD
ABU DHABI ŞEHİR TURU VE FERRARİ WORLD PARK
Bu turumuzda ilk olarak dünyanın en büyük eğlence parklarından biri olan Ferrari Eğlence Parkı'na gidiyoruz. Adrenalin seven misafirlerimiz dünyanın en hızlı eğlence trenine binip, heyecanın doruklarına ulaşabilirler. Daha sakin bir eğlence tercih eden misafirlerimiz Ferrari Müzesi'nde Ferrari araçlarının canlı tarihini yaşayabilirler. Eşsiz bir Ferrari deneyimiyle eğlenceyi bir arada yaşadıktan sonra verilecek serbest zamanın ardından turumuz sona erecek.
Tur ücreti: 110- USD / Çocuk (5-12) 80- USD
ABU DHABI YENİ CAMİİ VE ŞEHİR TURU ( *** )
Abu Dhabi 2030 Kentsel gelişim projesine dahil olduktan sonra bölgesinde bir çok yeri yeniledi ve yenilemeye devam etmekte. Bugün ki turumuzda da bu projeye dahil olan ve bölgenin en popüler adalarından biri sayılan Saadiyat ( Mutluluk ) Adası olacak. Yol boyunca Buna paralel olarak Guggenheim, Abu Dabi Louvre ve diğer pek çok büyük müze inşaları da göreceğimiz yerler arasında. Abu Dhabi ye dönerken dünyanın en büyük camilerinden biri ve teknoloji harikası olan "Şeyh Zayed Camisi" , "Şeyh Zayed Bin Sultan" nın Türbesi gördükten sonra tamamen Ada üzerine inşa edilmiş alışveriş merkezi olan Emirates Palace da alışveriş için serbest zaman ve ardından gemiye dönüş.
Tur ücreti: 65- USD / Çocuk (5-12) 45- USD
ÇÖL SAFARİ TURU (AKŞAM YEMEKLİ)
Turumuzda önce 4x4 araçlar ile otelimizden hareket ediyoruz. 45 dakikalık bir yolculuk ile çöle ulasiyoruz. Profesyonel soförlerimizin lastiklerin havalarını indirmek için verdikleri 10 dakikalık moladan sonra turumuz başlıyor. Nefes kesici çöl safarimizde kum tepelerinin üzerinden geçerken heyecanın doruklarını yaşayacaksınız. Safarinin ardından çölde güneşin batışını izleyip, çölde kurulan kampta yapılacak barbekü partisinde akşam yemeğimizi müzik ve dansöz eşliğinde alıyoruz. Alkolsüz içecekler limitsizdir. Dubai'nin olmazsa olmazlarından olan turumuzun sonrasında araçlarımız sizi gemimize kadar bırakıyor.
Tur ücreti: 100- USD / Çocuk (5-12) 65- USD
DUBAI ŞEHİR TURU
Bu turumuzda Dubai nin ilk kurulduğu şehir olan Eski Dubai bölgesini ziyaret edeceğiz. Ziyaretimizi ilk olarak El Fahidi Hisarı bölgesinde 1787 yılında istila etmek isteyen güçlere karşı kullanılmış ve sonradan müze haline getirilmiş Dubai müzesi ziyaret edeceğiz. Burada ki ziyaretimizin ardından Abra adı verilen küçük sandalar ile Deira bölgesini geçerek bölgenin en popüler GOLD SOUK ( Altın Pazarı ) ve SPICE BAZAAR ( Baharat Çarşısı )’nı gezeceğiz. Burada ki gezimizin ardından Jumeriah bölgesine geçerek Palmiye adasını ve Arap Şeyhlerinin yatlarının bulunduğu Marinayı ziyaret ederek turumuzu sonlandırıyoruz.
Tur ücreti: 50- USD / Çocuk (5-12) 30- USD
BURJ KHALIFA VE DUBAI MALL ALIŞVERİŞ TURU
Dünyanın en büyük alışveriş merkezi olarak haklı bir üne sahip Dubai Mall'da dünyaca ünlü mağazaları gezebilecek, dünyanın en büyük akvaryumlarından biri olan Dubai Aquarium'da ve sinema, buz pateni, eğlence parki gibi aktivitelerde ailenize güzel vakit geçirebileceğiniz turumuzda Burj Khalifa'nın 124. katına çıkarak Dubai'nin eşsiz manzarasını 400 metre yükseklikten izleme şansına da sahip olacaksınız. Burj El Arab, Palmiye Adası ve Dünya Adası'nı kuş bakışı görüp, eşsiz bir deneyim yaşayacağız. Müsaitliğe bağlı olarak giriş sağlanmaktadır.).
Tur ücreti: 85- USD / Çocuk (5-12) 45- USD
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT