Gülten Akın

Tarihler: 22 Ocak 2018 Pazartesi ~ 22 Ocak 2018 Pazartesi 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 22, 2018 ~ Oca 22, 2018

Türk şiirinde iz bırakan kadın şairlerin başında gelen Gülten Akın’ın dizeleri, İş Sanat’ın ilgiyle takip edilen dinleti serisi kapsamında ilk kez seslendirilecek. Atilla Birkiye’nin hazırladığı, Mehmet Birkiye’nin sahneye uyguladığı “Kestim Kara Saçlarımı…” başlıklı dinletide şiirleri Tilbe Saran, Hümay Güldağ ve Aslı Yılmaz seslendirecek. Serdar Yalçın’ın müzik yönetmenliğini yaptığı, şiirle müziğin iç içe geçeceği dinletiye Seda Subaşı ve Ceren Gürkan kemanlarıyla, Deniz Yücel viyolasıyla, Şemsa İdil Ural da çellosuyla eşlik edecek.

İlk dönem şiirlerinde doğa, aşk, ayrılık, yalnızlık, özlem gibi temalara ağırlık veren, 1970’lerden sonra toplumsal konulara yönelen Gülten Akın’ın duygu dolu şiirlerinden derlenen bu dinletiyi kaçırmamak için 22 Ocak 2018, Pazartesi akşamı saat 20.30’u ajandanıza şimdiden not edebilirsiniz.

Dinleti ücretsizdir. Yerler numarasız ve salon kapasitesiyle sınırlıdır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu