Haftasonu Sinemadayız: İftarlık Gazoz

Haftasonu Sinemadayız: İftarlık Gazoz

Sinema Sinema Haberleri Haftasonu Sinemadayız: İftarlık Gazoz

Yüksel Aksu ve Cem Yılmaz gibi iki mizah ustasını buluşturan İFTARLIK GAZOZ filmi önce güldürürken tahmin edilenin ötesinde çarpıcı ve etkileyici finali ile izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 26, 2016

Yüksel Aksu'nun yazıp yönettiği, başrolünü Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın paylaştığı İFTARLIK GAZOZ filminin yaş sınırlaması 7+ yaş olarak değişti. Hafta sonunu renklendirmek isteyen aileler çocuklarıyla, gençler arkadaşlarıyla İFTARLIK GAZOZ’da eğlenceli dakikalar geçiriyor.

Yüksel Aksu ve Cem Yılmaz gibi iki mizah ustasını buluşturan İFTARLIK GAZOZ filmi önce güldürürken tahmin edilenin ötesinde çarpıcı ve etkileyici finali ile izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Merak uyandıran ilk sahnelerin ardından sıcacık bir Ege atmosferine sokarak keyifli ve mizah unsuru yüksek bir eğlencelik olarak ilerleyen İFTARLIK GAZOZ, 70’lerden 80’lere olan yolculuğuyla geçmişi günümüze taşıyor.

Hafta sonunu çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir şekilde geçirmek isteyen aileler ve gençler; Ege halkının eğlenceli doğasını, Anadolu kültürünün dayanışma duygusunu, iftar sofralarının sıcaklığını ve tadına doyulmayacak bir usta-çırak ilişkisini merkeze alarak işleyen İFTARLIK GAZOZ’da aradıklarını bulacaklar.

Kültür Bakanlığı tarafından 7+ / 13A olarak değişen izleme yaşı ise hafta sonunda çocuklarıyla birlikte vakit geçirmek isteyen aileler için İFTARLIK GAZOZ’u özel ve keyifli bir alternatif yapıyor.

www.iftarlikgazoz.com
www.edgeccf.com
facebook.com/iftarlikgazoz
twitter.com/iftarlik_gazoz
instagram.com/iftarlikgazoz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT