Converse Gri Bir Dünyaya Karşı Çıkan Projeleri İle Yakında İstanbul’da!...

Converse Gri Bir Dünyaya Karşı Çıkan Projeleri İle Yakında İstanbul’da!...

İstanbul Haberleri Converse Gri Bir Dünyaya Karşı Çıkan Projeleri İle Yakında İstanbul’da!...

Converse, gri bir dünyaya karşı duran “SNEAKERS CLASH” projelerini Avrupa, ve Afrika’nın 16 şehrinde gerçekleştireceğini duyurdu. Bu 16 şehirin arasında İstanbul’da var!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 18, 2014

Chuck Taylor All Star serisinin cesur ve renkli ruhundan ilham alan “SNEAKERS CLASH” projeleri, 22 Şubat’ta Amsterdam’daki lansmanın ardından Mart ve Nisan aylarında Londra, Paris, Barselona, Madrid, Berlin, Prag, Varşova, Zagreb, Belgrad, İstanbul, Selanik, Kahire, Beyrut, Cape Town ve Johannesburg’da yapılacak.

Converse All Star’ın Pazarlama Başkan Yardımcısı Rodney Rambo, “Converse “SNEAKERS CLASH” projelerini EMEA ülkelerinde gerçekleştirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Chuck Taylor, her zaman yaratıcılığın ifade edilebildiği mükemmel bir tuval olmuştur ve nerede olursa olsun bir renk patlaması yaratmak için insanlara ilham kaynağı olmaya devam edeceğini umuyorum,” diye konuştu.

Converse All Star 2014 İlkbahar sneaker koleksiyonunun yeni sezon açılışına denk gelecek şekilde belirlenen “SNEAKERS CLASH” projeleri, “Wall of Clash” ve “Photo Clash” olmak üzere iki ilgi çekici interaktif deneyimle hayata geçiriliyor ve Converse’in sosyal medyadaki takipçileriyle birbirinden farklı görsel sanatçıları şaşırtıcı mekanlarda buluşturuyor.

Çarpıcı tarzlara sahip yerel sanatçıları beklenmedik lokasyonlarda bir araya getiren “Wall of Clash” projesi, en sezgisel çalışmaların statik bir duvarda açığa çıkarılması için meydan okuyor. Londra’daki eski bir vinil fabrikasından Paris’te bir nehir mavnasına kadar çeşitli kreatif arka planları kullanan Converse, sosyal medya üzerindekitakipçilerin sanatçıları farklı önerilerle yönlendirmesiyle etkileşim kuracak ve demokratik bir platform yaratacak.

“Wall of Clash” projesiyle eşzamanlı olarak gerçekleştirilen “Photo Clash” projesinde ise Twitter’daki takipçilere dijital fotoğraflar gönderme şansı verecek; bu görseller sanatçılar tarafından bir tuval olarak kullanılacak. “SNEAKER CLASH” sanatçıları tarafından rasgele seçilecek resimler, özgün sanat eserlerine dönüştürülmeden önce çalışmaya uygun hale getirilecek. Ortaya çıkan eserler, sosyal medya üzerinden fotoğraf sahibiyle paylaşılacak.

Converse’in EMEA Bölgesi Marka Direktörü Martina Luger, “EMEA Bölgesindeki yaratıcılığın çeşitliliği bize inanılmaz ilham veriyor. Sanatçılar “SNEAKERS CLASH” etkinliği sayesinde yeteneklerini daha geniş bir kitleye sunma şansı bulacak ve uluslararası ölçekte özgün bir görsel etki yaratacak,” dedi.

SNEAKERS CLASH, dinamik renk patlamalarının yanı sıra topuklu formları da içeren Converse All Star İlkbahar 2014 sneaker koleksiyonundan ilham alıyor ve gençlik enerjisinin kişisel bir ifadesi olarak ortaya çıkıyor. Canlı batik boyamalar, cesur renk blokları ve çarpıcı arşiv baskılarıyla yaratılan şık görünümler, bahar sezonunu canlandırmak için ideal. Gri bir dünyaya karşı durmak için tasarlanan dünyanın en sevilen sneaker’ı, dayanıklı kanvas seçenekleri ve lüks detaylarıyla kalabalıkların içinde şüphesiz dikkat çekecek.

2014 İlkbahar Converse All Star koleksiyonu hakkında daha ayrıntılı bilgiyi Converse internet sitesinde bulabilirsiniz: converse.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT