Günseli Türkay, Türkiye’nin İlk Resort Defilesinde Moda ve Sanatı Buluşturuyor

Günseli Türkay, Türkiye’nin İlk Resort Defilesinde Moda ve Sanatı Buluşturuyor

İstanbul Haberleri Günseli Türkay, Türkiye’nin İlk Resort Defilesinde Moda ve Sanatı Buluşturuyor

Koleksiyonlarında moda ve sanatı birleştiren Günseli Türkay, her sezon kendi alanlarında yeni bir akım yaratan avantgard ve yenilikçi sanatçılar ile çalışıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 16, 2014

Tasarımlarıyla Türkiye’de ve yurtdışında büyük beğeni toplayan Günseli Türkay'ın 2015 sezonu için hazırladığı ilk Resort Koleksiyonu, 18 Haziran akşamı Galerist’de Jatomi Fitness & Spa sponsorluğunda özel fashion performansı ile tanıtılacak. FOC Edits müzik kolektifin tanınmış ismi DJ Kaan Düzarat'ın müzik mixleri eşliğinde geceye parti ile devam edilecek.

Günseli Türkay 2015 Resort Koleksiyonu için Chicago’da yaşayan İngiltere doğumlu müzisyen, sanatçı ve fotoğrafçı Reuben Wu ile ortak bir çalışma yapıyor. Ladytron müzik grubunun da müzisyenlerinden biri olan Reuben Wu‘ nun Şili Atacama Çölü‘nde çektiği surreal doğa fotoğrafları digital olarak Günseli Türkay‘ın koleksiyon kumaşlarında yer alıyor. Algı, sevgi ve zihin seviyesinin yükseldiği bir insanlığı hayal eden iki sanatçı, bu çalışmayla hayal ettikleri surreal dünyayı tekrar tasarlıyor.

18 Haziran’da gerçekleştirilecek defilede, Günseli Türkay sweatshirt, parka, bomber ceket, yüksek bel pantolon gibi kült ve maskülen formlar ile koton, ipek ve yüksek teknoloji yeni kumaşlarla birleştirdiği tasarımlarından örnekler sergiliyor. Koleksiyonlarında moda ve sanatı birleştiren Günseli Türkay, her sezon kendi alanlarında yeni bir akım yaratan avantgard ve yenilikçi sanatçılar ile çalışıyor.

Şık mekan tasarımıyla beğeni toplayan ve Fashion TV Moda Ödülleri'nde En Başarılı Fitness Kulübü Ödülü'nü kazanan Jatomi Fitness & Spa sponsorluğunda 18 Haziran akşamı Galerist'te gerçekleşecek defile, moda ve sanat dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT