İstanbul Teknik Üniversitesi 49. Kütüphane Haftası Etkinlikleri

İstanbul Haberleri İstanbul Teknik Üniversitesi 49. Kütüphane Haftası Etkinlikleri

Ülkemizde bu yıl 49.su gerçekleşecek olan Kütüphane Haftası,25-31 Mart 2013 tarihlerinde  İTÜ Kütüphanelerinde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 27, 2013



Ülkemizde bu yıl 49.su gerçekleşecek olan Kütüphane Haftası,25-31 Mart 2013 tarihlerinde  İTÜ Kütüphanelerinde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Türkiye’nin 7/24 açık ilk üniversite kütüphanesini bünyesinde barındıran İTÜ’de ilk etkinlik 27 Mart 2013 Çarşamba günü SüleymanDemirel Kültür Merkezi'ndeki "Akademik Dünyada Nasıl Görünür Olursunuz?" başlıklı seminerle başlayacak.

Aynı gün içerisinde düzenlenecek bir diğer etkinlik de ise “Fantastik Edebiyat” başlıklı söyleşi gerçekleştirilecek. Türkiye’de fantastik Edebiyat deyince ilk akla gelen yazarlardan Hakan Bıçakçı, Sezgin Kaymaz, Kutlukhan Kutlu, Sevin Okyay ve Sadık Yemni, FABISAD Başkan Yardımcısı Hamit Çağlar Özdağ’ın moderatörlüğünde fantastik edebiyat okurlarıyla buluşacak.

29 Mart 2013 Cuma günü ünlü karikatür sanatçılarımız Kamil Masaracı ve Turgut Çeviker’in söyleşileri İTÜ Mustafa İnan Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Söyleşilerin moderatörlüğünü, aynı zamanda karikatürist olan İTÜ Elektrik- Elektronik Fakültesi’nden Prof.Dr. Tayfun Akgül üstlenecek.

İTÜ Mustafa İnan Kütüphanesi ve Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Kütüphanesi’nden Uzman Sema Çelikbaş ve Zeki Çelikbaş’ın “Kütüphanelerde Elektronik Kaynaklar, Sunucu ve Servislerin Nagios ile İzlenmesi ve Raporlanması: İTÜ Kütüphanesi Uygulaması” sunumları, haftanın bir diğer öne çıkan etkinliği olacak.

27 Mart 2013 Çarşamba günü saat 13.30’daki İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Caz Birimi’nin sunacağı Nail Yavuzoğlu Trio konserini ve hafta boyunca Mustafa İnan Kütüphanesi girişinde açılacak olan Kamil Masaracı’nın“Kültürlü Hadiseler” karikatür sergisi gezilmeye değer etkinlikler arasında görülüyor. Kutuphane.itu.edu.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT