2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi ile Kendi Mutfağınızın Şefi Olun

2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi ile Kendi Mutfağınızın Şefi Olun

İstanbul Haberleri 2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi ile Kendi Mutfağınızın Şefi Olun

Ülkemize 20’den fazla ülkede başarı kazandırmış milli Şef Serkan Bozkurt tarafından kurulan Chef’s Table Mutfak Akademisi’nin 20 Kasım’da başlayacak 2 Ayda Hobi Aşçılık Eğitimi ile tutkunuzu profesyonelliğe yakınlaştırın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 2, 2016

2 AYDA HOBİ AŞÇILIK EĞİTİMİ (1800 TL)

Mutfağı içerisinde kaybolmadan yürüyebileceğiniz bir keşif dünyası haline getirmek için 8 hafta yeterli. Temel mutfak bilgilerine sahip olacağınız bu eğitim ile tariflere bağlı kalmadan kendi reçetelerinizi oluşturabileceksiniz. Profesyonel bakış açısı kazanabileceğiniz bu eğitim özel olarak tasarlanmış U düzendeki bireysel tezgahlarda veriliyor. Eğitmen şef rahatlıkla görüp takip edebildiğiniz ve şefin sizinle birebir ilgilendiği bu düzende Serkan Bozkurt önderliğinde uzman eğitmenler sizi mutfağın büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor. Son teknoloji teknik ekipmanlar ile donatılmış, pratik ve teorik eğitimin eş zamanlı verildiği bu eğitim sonunda yarattığınız tatlar ile başta kendiniz olmak üzere herkesi şaşırtmaya hazır olun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT