Anneler Günü’nde VIP Hediye: 'Dentistanbul VIP Card'

Anneler Günü’nde VIP Hediye: 'Dentistanbul VIP Card'

İstanbul Haberleri Anneler Günü’nde VIP Hediye: 'Dentistanbul VIP Card'

“Anneler Günü”nde annesine farklı bir hediye vermek isteyenler için kullanışlı ve ayrıcalıklı bir seçenek: Dentistanbul VIP Card.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 6, 2014

Türkiye’nin ilk diş hastanesi Dentistanbul’un geçen ay uygulamaya koyduğu Dentistanbul VIP Card, sahiplerine Dentistanbul’da VIP diş hizmeti ayrıcalığı sunuyor. Dentistanbul VIP Card, “Anneler Günü”nde annesine farklı bir hediye vermek isteyenler için ise oldukça kullanışlı bir alternatif sağlıyor.

Türkiye’nin ilk diş hastanesi Dentistanbul patentli VIP Card, Mart ayında Dentistanbul hastanelerinde ve şubelerinde uygulanmaya başladı. VIP Card sahipleri, kart içeriği avantajlarının yanı sıra Dentistanbul VIP müşterisi olarak değerlendirilerek, ayrıcalıklı olarak randevu alabiliyor ve Dentistanbul VIP Kliniklerinde tedavi olabiliyorlar.

Dentistanbul VIP Card sahipleri, kartın geçerli olduğu bir yıl boyunca, 1 adet muayene ve tedavi planlaması; 1 adet panoramik film; 1 adet alt-üst çene detertraj (diş taşı temizliği); kanal tedavisi hariç, 2 adet tek yüzlü dolgu; gömülü dişler hariç, 2 adet diş çekimi; 1 adet ağız kokusu taraması hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Dentistanbul VIP Card sahipleri bu hizmetlerin dışında bir hizmet aldıklarında ise yüzde 20 indirim hakkına sahip oluyorlar.

Beşiktaş Dentİstanbul Diş Hastanesi, Bursa Dentistanbul Diş Hastanesi, Ataşehir Dentİstanbul Ağız ve Diş Şağlığı Merkezi, Levent Dentİstanbul Academy Ağız ve Diş Şağlığı Merkezi sağlık kuruluşlarında geçerli olan Dentistanbul VIP Card, Kozyatağı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Bakırköy Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde ise yüzde 20 indirim olanağı sunuyor. Franchising işletmelerinde ise Dentistanbul’un VIP Card hizmetlerinden yararlanılamıyor.

Dentistanbul VIP Card sahibi olmak için ise başvuru formunu eksiksiz doldurmak yeterli. Dentistanbul VIP Card’la ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, “info@dentistanbul.com.tr” adresine mail atabilir ya da “444 0 347 (DİŞ)” ve “444 70 20” numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT