Forever New’den Kapadokya Tatili

Forever New’den Kapadokya Tatili

İstanbul Haberleri Forever New’den Kapadokya Tatili

Bu yaz Kapadokya’nın büyülü atmosferinde, birbirinden zarif kıyafetler içinde ve yanınızda sevdiğiniz bir kişiyle unutulmaz iki gün geçirmeye ne dersiniz?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 4, 2017

Bunun için tek yapmanız gereken www.forevernew.com.tr’ye girerek karşınıza çıkan formu doldurmak. Avustralyalı giyim markası Forever New’in, 27 Mart - 5 Mayıs tarihlerinde internet sitesi üzerinden düzenlediği çekilişle bir kişi, argos in Cappadocia Otel’de çift kişilik tatil ve bin TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New’in internet sitesi www.forevernew.com.tr üzerinden 27 Mart - 5 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği çekilişle bir kişi, iki kişilik Kapadokya tatili ve bin TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Kapadokya’da binlerce yıl öncesine yolculuk
İnternet sitesindeki formu dolduranlar içinden çekilişi kazanan bir kişi, 20 Haziran - 31 Ağustos 2017 tarihleri arasında argos in Cappadocia Otel’de, 1 gece 2 gün, çift kişilik kahvaltı dahil konaklama ve gidiş - dönüş uçak biletlerinin sahibi oluyor. Binlerce yıllık bir manastır yerleşkesi, buna bağlı mağaralar, yer altı tünelleri ve tarihi evlerden oluşan kalıntıların restorasyonuyla hayata geçirilen argos in Cappadocia, Forever New misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmaya hazırlanıyor.

Yaz gardırobunuzda Forever New’e yer açın
Kapadokya tatilinin yanı sıra, bin TL değerinde Forever New Hediye Çeki de, çekilişi kazanan talihliye sunuluyor. 31 Ağustos 2017 tarihine kadar Forever New mağazalarındaki tüm ürünlerde geçerli olan hediye çekini kazanan kişi, Forever New ilkbahar - yaz kreasyonları ile gardırobunu yeniliyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikayeyle karşımıza çıkan Forever New’in 2017 ilkbahar - yaz kreasyonlarında, sokak modasının rahatlığı lüks ögelerle harmanlanıyor. Moda tutkunları gündüzleri, düşük veya tek omuzlu triko, skinny pantolon, bomber ceket, sneaker kombinleriyle spor - şık bir görünüm kazanıyor. Uçuş uçuş elbiseler, pilise etekler, tulumlar ile yakalanan gece şıklığını ise, bantlı ayakkabılar, ışıltılı takılar ve clutch’lar süslüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT