Hillside Pound® Rockout ile Yeni Yılda Bagetler Havaya

Hillside Pound® Rockout ile Yeni Yılda Bagetler Havaya

İstanbul Haberleri Hillside Pound® Rockout ile Yeni Yılda Bagetler Havaya

Dünyadaki spor trendlerinin Türkiye’deki öncüsü Hillside City Club, yeni yıla fit bir vücutla girmek isteyenleri POUND® ROCKOUT ile tanıştırıyor. “Klasik egzersizi bırakıp, Rock müzik yapmaya” çağıran POUND® ROCKOUT, Türkiye’de ilk kez ve sadece Hillside City Club’da!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 14, 2016

Türkiye’deki öncü uygulamalarıyla adından söz ettiren Hillside City Club, yeni yıla ders programına kattığı yepyeni bir egzersizle giriyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan POUND® ROCKOUT, Türkiye’de ilk kez ve sadece Hillside ders programında yer alıyor. “Klasik egzersizi bırakıp, Rock müzik yapmaya” çağıran POUND® ROCKOUT dersleri haftada 3 kez, sabah ve akşam saatlerinde, yurt dışında eğitim alan Hillside Sports Team eşliğinde Hillside Etiler ve Hillside İstinye’de 20 kişilik gruplar halinde gerçekleştiriliyor.

Dünyanın en yaratıcı cardio jam egzersizi olarak tanımlanan POUND® ROCKOUT, ilhamını davul çalmanın bulaşıcı ve enerji veren eğlencesinden alıyor. Ripstix® adı verilen ağırlık bagetleriyle yapılan, bir rock konseri enerjisinde geçen eğlence ve adrenalin dolu bu egzersiz muhteşem bir görünüm sağlıyor. Kardiyo, pilates, ve pliometrik (patlayıcı antrenman) hareketleri birleştirerek herkese uygun şekilde tasarlanmış POUND® ROCKOUT derslerinde ortalama 15.000 kez Ripstix® vuruşu yapılıyor ve yaklaşık 900 kalori yakılıyor. Rock müzikten hip-hop’a kadar farklı türde müziklerin kullanıldığı ve davul çalıyormuş gibi yapılan bu derste herkes kendini bir “rock yıldızı” gibi hissediyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT