Kadıköy Belediyesi'nden Sevgililer Günü Süprizi

Kadıköy Belediyesi'nden Sevgililer Günü Süprizi

İstanbul Haberleri Kadıköy Belediyesi'nden Sevgililer Günü Süprizi

Kadıköy Belediyesi de bu günü daha özel ve farklı kılmak için çiftlere Karikatürist Serdar Kıçıklar tarafından çizilen karikatürlerini hediye edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 13, 2018

Sevgililer Günü olan 14 Şubat tarihini daha özel ve anlamlı kılmak isteyen 13 çift, aylar öncesinden Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’nden gün aldı. Kadıköy Belediyesi de bu günü daha özel ve farklı kılmak için çiftlere Karikatürist Serdar Kıçıklar tarafından çizilen karikatürlerini hediye edecek.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun da nikahlardan bir tanesini kıyacağı bu özel günde saat 09:00 – 16:00 arası 13 çift hayatlarını birleştirecek. Çiftlerin nikahlarının kıyıldığı esnada Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi ve Karikatürist Serdar Kıçıklar çiftlerin karikatürlerini çizecek. Kadıköy Belediyesi’nin çiftlere vereceği bu hediye çiftlerin bu anlamlı gününü daha unutulmaz kılacak.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT