Öğle Arasında Sağlığa Merhaba Deyin

Öğle Arasında Sağlığa Merhaba Deyin

İstanbul Haberleri Öğle Arasında Sağlığa Merhaba Deyin

Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, güne verimli devam etmek isteyenler için meraklılarına öğle arasında da spor yapma fırsatı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 27, 2017

Günün devamında ihtiyaç duyulan tüm enerjiyi geri getiren öğle arası sporunun keyfi ve ardından tercih edilebilecek sağlıklı yemek mönüsüyle Qualitasspa sağlıklı yaşama adım atmak isteyenleri bekliyor.

İş hayatının merkezi Levent’te hizmet veren Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinden bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, öğle aralarını daha verimli geçirmek isteyenler için alternatifler sunuyor.

Öğle aralarını iyi değerlendirin
Akşam saatlerinde kalabalıklaşan spor salonlarından keyif alamayanlar Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde antrenmanlarını öğle aralarına sığdırıyor. Öğlenleri fitness merkezini ziyaret edip, antrenmanlarını tamamlayanlar aldıkları ılık bir duşla günün kalanına daha enerjik ve daha yenilenmiş bir bedenle devam edebilmenin keyfini yaşıyor. Ayrıca istedikleri grup derslerine de katılma şansı bulan misafirler antrenman sonrası Qualitasspa içerisinde yer alan PartlyCloudy Cafe de çeşitli meyvelerden oluşan atom içecekler ve birbirinden lezzetli sandviçlerle sağlıklı bir öğün geçirerek güne daha dinç devam etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Öğle arasında hangisini tercih edersin?
Qualitasspa’nın personal trainerlar eşliğinde gerçekleşen ve büyük ilgi gören yeni içeriği zumba, spinning, pilates ve kick box dersleri, gündüzleri akşam saatlerine oranla daha sakin geçerken; öğle arasında spor yapma imkanı bulanlar için inanılmaz bir fırsat oluyor. Ayrıca kendilerine özel, uzman eğitmenler eşliğinde de spor yapma imkanı bulan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi misafirleri, merkez içinde bulunan tüm ekipmanları da diledikleri gibi kullanabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT