Okullardan Telefonla Konuşmanın İlk 5 Dakikası Bedava

İstanbul Haberleri Okullardan Telefonla Konuşmanın İlk 5 Dakikası Bedava

Türk Telekom`dan yapılan açıklamaya göre, okullardaki ankesörlü telefonlardan yapılacak görüşmelerin ilk 5 dakikası ücretsiz olacak.
23.09.2012 istanbulajansi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 24, 2012

Türk Telekom`dan yapılan açıklamaya göre, okullardaki ankesörlü telefonlardan yapılacak görüşmelerin ilk 5 dakikası ücretsiz olacak.

Türkiye`nin iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin aileleriyle rahatça iletişim kurabilmeleri için bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında Türkiye’nin 81 ilindeki 10 bini aşkın eğitim kurumunda bulunan ankesörlü telefonlarla şehir içi ve şehirlerarası görüşmelerin ilk 5 dakikası ücretsiz olacak.

“Öğrenciler konuşun doya doya, ankesörden ilk 5 dakika bedava” sloganıyla uygulamaya konan kampanya, Türkiye’nin 81 ilinde, 10 bini aşkın ilköğretim okulu, lise, üniversite ve dershaneyi kapsıyor.

Okula yeni başlayan öğrencileri ve ailelerini sevindirecek olan kampanyayla okul, üniversite ve dershanelerde telefon kartlarıyla şehir içi ve şehirlerarası yönüne yapılan bütün görüşmelerde, her konuşmanın ilk 5 dakikası bedava olacak.

Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerle aileleri arasındaki iletişimi sürekli kılmayı hedefleyen kampanya 22 Mayıs 2013 tarihine kadar sürecek.

23.09.2012 istanbulajansi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT