Pegasus’dan Yüzde 50’ye Varan İndirim Kampanyası

Pegasus’dan Yüzde 50’ye Varan İndirim Kampanyası

İstanbul Haberleri Pegasus’dan Yüzde 50’ye Varan İndirim Kampanyası

Pegasus Hava Yolları, 15 – 17 Şubat tarihlerinde bilet alan misafirlerine 15 Mart – 22 Haziran 2017 arasında yapacakları tüm uçuşlarda %30 ile %50 arasında değişen indirimlerle uçma fırsatı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 15, 2017

Pegasus’un bahar kampanyasıyla biletlerini 15 – 17 Şubat tarihlerinde www.flypgs.com’dan ve Pegasus mobil uygulamasından alanlar, 15 Mart – 22 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında, her şey dahil bilet fiyatlarının üzerinden %30 ile %50 arasında değişen indirimlerle uçma fırsatı elde ediyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen misafirler, hat bazındaki indirim oranlarını https://www.flypgs.com/kampanyalar/tum-hatlarda-50ye-varan-indirim-kampanyasi adresinden inceleyebilir.

Misafirler, Pegasus’un 32 yurt içi ve 69 yurt dışı uçuş noktası ile ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir, dilerlerse biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil uygulaması üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak uçuşlarından puan kazanabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT