Puma, İstanbul’u Ateşlemeye Davet Ediyor!

Puma, İstanbul’u Ateşlemeye Davet Ediyor!

İstanbul Haberleri Puma, İstanbul’u Ateşlemeye Davet Ediyor!

PUMA, IGNITE İstanbul Yarışına kaldığı yerden devam ediyor

Dünyanın en hızlı spor markası PUMA, IGNITE yarışlarına hız kesmeden, kaldığı yerden devam ediyor. IGNITE Yarışı, 2 Ekim 2016 tarihinde Caddebostan sahilinde kurulacak etkinlik alanında start alıyor. IGNITE İstanbul, yenilenen 10K parkur düzeniyle, tüm koşuculara unutulmayacak bir yarış deneyimi yaşatmayı vadediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 26, 2016

PUMA, kadın ve erkek yaş kategorilerinde ilk 3’e giren sporculara ödül olarak ayakkabı, tişört, şort/tayt’tan oluşan full kit hediye ediyor.

PUMA, ayrıca IGNITE İstanbul Yarışı öncesinde kayıt olan katılımcılara, yarışa özel olarak tasarlanan Ignite İstanbul koşu tişörtü, yarış çantası, elektronik zaman takip çipi, Tyvek sporcu göğüs numarasından oluşan yarış kitini, yarıştan önce duyurulacak bir tarihte, belirli PUMA mağazalarından veya yarış gününde etkinlik alanında teslim ediyor.

PUMA’nın İstanbul’daki tek koşu grubu Rundamental, IGNITE İstanbul yarışından önce, oluşturduğu 8 haftalık bir antrenman programı ile sizleri yarışa hazırlıyor. Rundamental ekibinin antrenman programı sosyal medya üzerinden takip edilebiliyor.

PUMA Ignite İstanbul Yarışı için başvurular http://pumaigniteistanbul.com/ adresinden yapılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT