Red Bull Tv, ‘Lollapalooza Festival’i Ayağınıza Getiriyor!

Red Bull Tv, ‘Lollapalooza Festival’i Ayağınıza Getiriyor!

İstanbul Haberleri Red Bull Tv, ‘Lollapalooza Festival’i Ayağınıza Getiriyor!

Lollapalooza, 1 – 3 Ağustos tarihleri arasında, ilk kez Red Bull TV ayrıcalığıyla müzikseverlerin evine konuk olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 1, 2014

Dünyanın önde gelen müzik festivallerinden Lollapalooza, 1 – 3 Ağustos tarihleri arasında, ilk kez Red Bull TV ayrıcalığıyla müzikseverlerin evine konuk olacak. 3 gün sürecek festival boyunca Outkast, Eminem, Kings of Leon, Arctic Monkeys, Skrillex ve Lorde gibi dünyaca ünlü isimlerin canlı performanslarının yanı sıra sahne arkası görüntüler ve özel röportajlar da yine Red Bull TV ekranında olacak.

İlk olarak, 1991 yılında Jane’s Addiction lideri Perry Farrell tarafından başka grupların da eşlik edeceği Jane’s Addiction’ın veda turnesi olarak hayata geçirilen Lollapalooza Festival daha sonra büyüdü ve her yıl gerçekleşen bir festival haline geldi. Pearl Jam, Nine Inch Nails, Beastie Boys ve Amerika’nın alternatif rock ve hip hop sahnesinden daha pek çok topluluk ve sanatçıyı ağırlayan Lollapalooza, 1997 yılında sona erdi.

Lollapalooza, 2005 yılında, Farrell’in de yer aldığı bir organizasyonla, Chicago’da hafta sonu boyunca devam eden bir festival olarak yeniden müzikseverlerle buluşmaya başladı.

Yıllar boyunca, Pearl Jam, The Ramones, Rage Against The Machine, The Strokes, Kanye West gibi birçok ünlü ismi ağırlayan Lollapalooza Festival’de ayrıca 2007 yılında Lady Gaga ilk kez performans sergiledi. O zamanlarda tanınmamış bir söz yazarı olan Gaga, 2010 yılında da festivalin açılış gecesinin headliner’ı olarak sahne aldı.

Dünyaca ünlü festival Red Bull TV’de

Bu yıl 1-2-3 tarihlerinde, Eminem, Outkast, Kings Of Leon, Skrillex, Lorde, Interpol ve daha birçok dünyaca ünlü ismi sahnesinde ağırlayacak olan Lollapalooza Red Bull TV’de canlı yayınlanacak.

Red Bull Media House ve CS3 Presents işbirliğiyle hayata geçirilen ve üç kanal üzerinden gerçekleştirilecek olan Lollapalooza canlı yayını, festival performanslarından çok daha fazlasına ulaşma imkanı sunuyor. Canlı yayının gerçekleşeceği üç kanalın ilkinde festival alanından çok özel röportajlar, sahne arkası görüntüleri ve farklı açılardan festivalin öne çıkan anları yayınlanırken; diğer iki kanal üzerinden de Lollapalooza’nın beş sahnesinden canlı performanslar yayınlanacak. 3 gün boyunca, 3 kanalda, 5 sahne, 100’den fazla sanatçı performansı ve çok daha fazlasını kaçırmak istemiyorsanız 1-2-3 Ağustos tarihlerinde gözünüzü Red Bull TV’den ayırmayın.

Red Bull TV’yi, internet, Apple TV, akıllı televizyonlar, oyun konsolları, mobil cihazlar ve çok daha fazla kanal üzerinden izlemek mümkün. Daha fazla bilgi için http://about.redbull.tv/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT