Rock Ruhu İtü’yü Sarıyor, 15. İstanbul Rock Festivali 15 Nisan’da Başlıyor!

İstanbul Haberleri Rock Ruhu İtü’yü Sarıyor, 15. İstanbul Rock Festivali 15 Nisan’da Başlıyor!

Her sene İTÜ Rock Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk açık hava rock festivali olan İstanbul Rock Festivalleri’nin 15.’si, 15 - 19 Nisan tarihleri arası İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde yapılıyor. Blues’dan death metal’e, rock müziğin farklı türleri İTÜ’de buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 15, 2013


Her sene İTÜ Rock Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk açık hava rock festivali olan İstanbul Rock Festivalleri’nin 15.’si, 15 - 19 Nisan tarihleri arası İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde yapılıyor. Blues’dan death metal’e, rock müziğin farklı türleri İTÜ’de buluşuyor. 5 gün içerisinde 28 grup sahne alıyor, konserler öncesi yapılacak söyleşilerle rock kültürü katılımcılarla paylaşılıyor. İsteyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceği festival, kaliteli müziğin sadece parayla sunulamayacağını göstermeyi amaçlıyor.

Türkiye’nin köklü üniversitelerinden İstanbul Teknik Üniversitesi, bünyesindeki farklı öğrenci kulüpleri ve kolektifleriyle, ‘üniversite öğrencisi olma’ kültürünü tüm öğrencilere aşılamaya devam ediyor. İTÜ bünyesinde senelerdir en aktif kulüplerin başında gelen İTÜ Rock Kulübü, 15 - 19 Nisan tarihleri arası İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde, İstanbul Rock Festivalleri’nin 15.’sini düzenliyor. Festivalde 5 gün içerisinde 28 grup sahne alırken, konserler öncesi yapılacak söyleşilerle rock kültürü katılımcılarla paylaşılacak. Söyleşiler her gün 15.30’da, konserler ise 17.00’da başlayacak.

‘Taş’ gibi festival 15 yaşında!

Türkiye'nin ilk açık hava rock festivali ünvanına sahip İstanbul Rock Festivali’nin 15.’sinde blues’dan death metal’e, rock müziğin hafiften en sertine farklı türleri bir araya geliyor. Amatör ruh, profesyonel yaklaşım ile düzenlenen festivale herkes ücretsiz olarak katılabiliyor. Festival, kaliteli müziğin sadece parayla sunulamayacağını göstermeyi amaçlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT