Selfy’liler Yurtdışında Whatsapp Kampanyası İle Mesajlaşmanın Tadını Çıkaracak

Selfy’liler Yurtdışında Whatsapp Kampanyası İle Mesajlaşmanın Tadını Çıkaracak

İstanbul Haberleri Selfy’liler Yurtdışında Whatsapp Kampanyası İle Mesajlaşmanın Tadını Çıkaracak

Türk Telekom’un yeni gençlik platformu Selfy, sürprizleriyle gençlerin hayatını renklendirmeye devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 11, 2016

Selfy, yeni kampanyası ile yurtiçinde ve yurtdışında gençlerin Whatsapp’tan ücretsiz mesajlaşmasına imkan veriyor. Selfy’ye gelen gençler artık Whatsapp’tan video, fotoğraf ve sesli mesaj gönderdiklerinde internet paketlerindeki kotalarından düşmeyecek.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni gençlik dünyası Selfy ile gençlere özel birbirinden çeşitli ve cazip faydalar sunarak, onlara özgür dünyanın kapılarını açıyor. Eylül ayında 25 yaş ve altındaki gençlerin kullanımına sunulan Selfy ile gençler şimdi de hem yurtiçinde hem de yurtdışında Whatsapp üzerinden ücretsiz mesajlaşabilecek.

Gençlerin kendi kurallarını kendilerinin koyduğu yeni gençlik dünyası Selfy’nin Whatsapp kampanyasından faydalanmak isteyen Selfy’liler, WHATSAPP yazarak 4545’e kısa mesaj gönderip ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla kampanyaya kayıt olabilecekler.

Faturasız Selfy’liler, otuz günde bir tek seferde 25TL ve üzeri yükleme yaparak kampanyadan yararlanabilecek. Faturalı Selfy’lilerin ise bu kampanyadan faydalanabilmeleri için 1GB ve üzeri internet içeren her şey dahil bir tarifeye kayıtlı olması gerekiyor. Selfy’liler böylece birbirlerine ücretsiz olarak Whatsapp üzerinden video, fotoğraf ve sesli mesaj gönderebilecek ve bu gönderileri internet paketlerindeki kotalarını etkilemeyecek.

Yurtdışında da mesajlaşma ücretsiz

Selfy’liler Whatsapp kampanyası kapsamında yurtdışında da 50MB’a kadar ücretsiz mesajlaşabilecek. Selfy’lilerin ücretsiz mesajlaşabileceği ülkeler ise şöyle: ABD, Andora, Arnavutluk, Almanya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Belarus, Bosna, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Kuveyt, KKTC, Litvanya, Lichtenstein, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Moldovya, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Vatikan, Yunanistan.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT