Şişli'deki Sokak İftarlarında, Paylaşımın En Güzel Örnekleri Yaşanıyor

Şişli'deki Sokak İftarlarında, Paylaşımın En Güzel Örnekleri Yaşanıyor

İstanbul Haberleri Şişli'deki Sokak İftarlarında, Paylaşımın En Güzel Örnekleri Yaşanıyor

Şişli Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği sokak iftarlarında Şişlililer paylaşım ve kardeşlik içerisinde oruçlarını birlikte açıyorlar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 3, 2014

Şişli Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle her akşam Şişli'nin birden fazla sokağında sokak iftarı düzenliyor. Şişlililer, sevgi ve paylaşım ayı olan Ramazan ayında belediyenin düzenlediği sokak iftarlarında bir araya gelerek Ramazan'ın bolluğunu, bereketini birlikte yaşıyorlar. Şişlililer evlerinde iftar yapmak yerine belediyenin sokak iftarlarında komşularıyla birlikte karşılıklı sohbet ederek oruçlarını açıyorlar.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, 5 senedir Şişli'de sokak iftarı düzenlediklerini vurgulayarak, "Şişlili kardeşlerimiz bu mübarek ayımızın bolluğunu, bereketini, kardeşliğini, paylaşımını birlikte yaşasınlar diye her akşam mahallelerimizde sokak iftarı düzenliyoruz. Paylaşımın ve kardeşliğin en güzel örneklerini Şişli'de yaşıyoruz. Sokak iftarlarımızın yurttaşlarımızdan büyük ilgi görmesinin mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan'ın tüm İslam aleminde Şişli'deki gibi paylaşım ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşanmasını temenni ediyorum" dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT