Yeni Yılda Kendinizi Hilton Bomonti’de Yenileyin

Yeni Yılda Kendinizi Hilton Bomonti’de Yenileyin

İstanbul Haberleri Yeni Yılda Kendinizi Hilton Bomonti’de Yenileyin

Hilton İstanbul Bomonti’nin Avrupa’nın en büyüğü olan eforea™ Spa’sının profesyonel ekibinin özel olarak hazırladığı onarıcı vücut bakımı ile yeni yılda kendinizi yenileyin. Üstelik yeni yılda fit bir görünüm elde etmeniz için yıllık üyelikte özel fiyat imkanı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2016

Yeni yıla daha zinde ve fit bir başlangıç yapmanız için İstanbul’un en büyük oteli olan Hilton İstanbul Bomonti sizleri bekliyor. eforea™ Spa’nın uzman terapistlerinin yeni yılda daha zinde olmak isteyenler için özel olarak hazırladığı onarıcı tüm vücut bakımıyla daha sağlıklı bir yıl geçirebileceksiniz. 90 dakika süren bütün duyulara hitap eden bu mucizevi bakım tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi atmanızı sağlayacak. Canlandırıcı vücut tuzlarıyla yapılan peelingle başlayıp devamında enerji verici vücut masajı, yüz ve baş masajı, canlandırıcı göz bakımı ve ılık ayak ritüeli içiren bu bakıma 390 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Şehrin en seçkin mekanlarından biri olan eforea™ Spa’da 500 m²’lik bir Fitness Center, açık ve kapalı havuzlar, doğal ürünlerle donatılmış 14 uygulama odası, geleneksel Türk hamamları, saunalar ve buhar odaları yer alıyor. Çiftler ve özel organizasyonlar için ise VIP süit rezerve edilebiliyor. Yeni yılda daha fit bir görünüm elde etmek isteyenler için 31 Ocak’a kadar 3250 TL yerine 2900TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Üyelere özel ücretsiz otopark hizmeti bulunurken, SPA alanları 06.00-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Spa üyeliği alan herkes aynı zamanda F&B outletlerinde %15, bakım ve masajlarda %20 ve Hilton İstanbul Bomonti’deki konaklamalarında %20 indirim imkanı kazanıyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT