Yeni Yılın Tadını Nişantaşı’nda Çıkarın

İstanbul Haberleri Yeni Yılın Tadını Nişantaşı’nda Çıkarın

İstanbul’un çekim merkezi Nişantaşı, her sene olduğu gibi bu sene de yeni yılı farklı ve coşkulu bir şekilde kutlamaya hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 26, 2013

İstanbul’un çekim merkezi Nişantaşı, her sene olduğu gibi bu sene de yeni yılı farklı ve coşkulu bir şekilde kutlamaya hazır. Sevgi, Barış, Hoşgörü ve Mutluluk temalarından yola çıkılarak İstanbul konsepti ile süslenen Nişantaşı tüm İstanbullu yurttaşları, Türkiye’nin ve hatta dünyanın dört bir yanından gelecek misafirlerini bir çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

Şişli Belediyesi’nin A46 Organizasyon ile birlikte geliştirdiği yılbaşı projesinin bu seneki konsepti “2014 Sevgi ve Hoşgörü Semti Nişantaşı”. Bu konseptle tasarlanan ve geliştirilen fikirler dahilinde yılbaşı etkinlikleri ve süslemeler oldukça dikkat çekiyor. “2014 Sevgi ve Hoşgörü Semti Nişantaşı” konsepti çerçevesinde geliştirilen Sevgi Tüneli, yılbaşı neşesini yansıtan barış ve huzur dolu mesajlar ile birlikte Nişantaşı sokaklarında yerini alıyor.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül: “Nişantaşı artık büyük bir markadır! Alışverişin ve sosyal hayatın merkezi olan Nişantaşı’da 2014 yılını hep birlikte sevgiyle, hoşgörüyle, coşkuyla ve umutla karşılıyoruz. Nişantaşı’nın ihtişamını ve görkemini yansıtan etkinliklerle hazırlandığımız 2014 hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun…”

Nişantaşı Sevgi Tüneli…
Etkinlikler kapsamında Nişantaşı’nın kalbi Abdi İpekçi Caddesi boyunca kurulan yaklaşık 600m uzunluğundaki Sevgi Tüneli yoğun aydınlatmalarla ve sevgi mesajlarıyla süslendi. Nişantaşı meydanına kurulan İstanbul Temalı 15m’lik dev yılbaşı ağacı ise İstanbul’un yüzyıllardır bir Sevgi ve Hoşgörü Şehri olduğunu simgeliyor. Süslemeler sadece Abdi ipekçi Caddesi ile sınırlı kalmayıp Teşvikiye, Rumeli, Valikonağı, Halaskargazi ve Kurtuluş Caddelerini de kapsayarak geniş bir alana yayılıyor.

Hoşgörü Ağacı Projesi
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, alanında öncü ve sosyal yaşamda kuvvetli isimlere yılbaşı ağaçları tasarlatıldı. Özel olarak tasarlanan ve üretilen bu ağaçlar Nişantaşı’nın önemli noktalarına yerleştirilerek adeta bir açık hava sergisi oluşturuldu. Özel tasarım ağaçlara sponsor olan markalardan elde edilen gelir, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakabilmek adına TEMA Vakfına bağışlandı.

YILBAŞINDA İSTANBUL’UN KALBİ NİŞANTAŞI’NDA ATACAK
Nişantaşı, 27 Aralık Cuma akşamından itibaren on binlerce İstanbulluya ev sahipliği yapacak. Abdi İpekçi Caddesi’nde kurulacak sahnede, gece boyunca DJ müzikleri ve çeşitli şovlar sahnelenecek. 5 gün boyunca sürecek etkinliklerde Kral Pop Radyo dj’lerinin yanı sıra Suat Ateşdağlı, BeeGee, Bora Uzer, Cüneyt Kurt, Can Hatioğlu, Doğuş Çabakçor, Mert Levent, Berna Öztürk gibi tanınmış birçok dj de performans sergileyecektir. 29 Aralık Pazar gecesi ise Ali Poyrazoğlu’nun özel performansı etkinliklere farklı bir hava katacaktır. Yılbaşı Gecesi Abdi İpekçi’nin başına ve sonuna dev ekranlar kurulacak. Bölgenin birçok noktasında yılbaşı ikramları yapılacak, sokak müzisyenleri yeni yıla Nişantaşı’nda girecek olan yurttaşlara mini konserler verecek, bölgedeki mağaza ve işyerleri de kendi önlerinde yılbaşı şölenine katılacak. Saatler 00.00’ı gösterdiği andan itibaren 25 dakika boyunca sürecek olan havai fişek gösterisi ile Nişantaşı semaları, yıldızlara bürünecek. Yılbaşı kutlamaları dolayısıyla toplam 200 güvenlik görevlisi alanın güvenliğini sağlayacak.

yılbaşı 2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT