Funlab Cevahir AVM

Adres: Büyükdere caddesi.No:22 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 380 13 43

Faks: 0212 380 13 44

Web: http://www.funlab.com

E Posta: info@funlab.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2013

Her yaştan kişiye uygun seçenekleriyle yeni bir eğlence modeli oluşturan, Avrupa'nın en büyük kapalı eğlence merkezi FunLab, Kule ile eğlenceyi zirveye taşıyor.

Cevahir Avm’ de 16.000m² alanı eğlenceye ayıran FunLab’ te son teknoloji oyun seçenekleri eğlence gezegeninin kapıları açılıyor. Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi olan FunLab, Türkiye’ nin ilk uluslararası güvenlik ve kalite standartlarındaki eğlence merkezi olarak da dikkatleri çekiyor.

7’ den 77’ ye her yaşa uygun oyun seçenekleri sunan FunLab’ in Kule’ si, macera severleri eğlencenin zirvesine taşıyor. FunLab’ in içerisinde 15 metre yüksekliğindeki, 12 kişilik Kule, kalabalık arkadaş gruplarının vazgeçilmez eğlence aracı oluyor.

Kule koltuklarına yerleşip, zirveye yükselmeye başlandığında, FunLab atmosferiyle eğlencenin kalbinde olduğunu hisseden misafirlerin, 3G kuvvetinde serbest düşüş hızıyla adeta içlerinde kelebekler uçuşuyor. Eğlence çığlıklarının hiç dinmediği Kule, adrenalin sevenlerin müptelası oluyor.

Her kişinin eğlence anlayışına uygun seçenekleriyle, eğlencenin modelini oluşturan FunLab’ in Kule’ sinde adrenalinin doruklarına ulaşacaksınız!

www.funlab.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

İstanbul Fotoğrafları İstanbul Tarihi İstanbul Müzeleri Dini Mekanlar Tarihi Eserler İstanbul İlçeleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT