Vileda, Çocuk Şehri Minopolis’te

İstanbul Rehberi Eğlence Mekanları Vileda, Çocuk Şehri Minopolis’te

Adres: İstanbul Marmara Forum AVM Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 22, 2014

1992 yılından bu yana Türkiye’deki hanımların temizlikteki en büyük yardımcısı olan Vileda, şimdi miniklere temizlik alışkanlığı kazandırmak için çocuk şehri Minopolis’te… Çocukların tematik istasyonlarda eğlenerek yetişkinlerin dünyasını deneyimledikleri Minopolis’te özel bir istasyon kuran Vileda, burada miniklere temizliğin inceliklerini öğretiyor. Vileda’nın temizlik kovaları ve temizlik bezlerini kullanarak istasyonda temizlik yapan minikler, rol oynama aktiviteleri ile eğlenirken öğreniyor.

Hanımlara ev temizliğinde konfor sunmak ve zaman kazandırmak için EasyWring & Clean Pedallı Temizlik Seti ve ViRobi Şarjlı Robot Paspas gibi yepyeni ürünlere imza atan Vileda, Minopolis’te çocuklarla da buluşuyor. Vileda’nın çocuk şehri Minopolis’teki istasyonunu her gün birçok çocuk ziyaret ediyor. Minopolis, 4-14 yaş grubundaki çocukların gerçek bir şehrin simüle edilerek yaratıldığı bir ortamda meslekleri ve mesleklere ilişkin temel bilgileri öğrendikleri, hayata geçirdikleri bir şehir. Uygulama süreci, eğlence aktiviteleri ile destekleniyor. Çocuklar şehre girdiklerinde kariyer merkezinin destek ve yönlendirmesi ile polis, itfaiyeci, inşaat mühendisi, güzellik uzmanı, doktor, kimya mühendisi gibi birçok mesleği eğlenerek uygulayabiliyor. Bu meslek uygulamalarından kazandıkları paraları ise süpermarket, sanat akademisi, pizzacı, hediyelik eşya mağazası gibi birçok noktada harcayabiliyor. Yaşayan ekonominin çocuklar için simüle edildiği şehirde gerçek hayatı bir yetişkin gibi deneyimlemelerine imkan veren Minopolis, çocuk gelişiminde ve eğlence alanında çığır açan yeni bir sistem olarak değerlendiriliyor.

Siz de çocuklarınızla birlikte İstanbul Marmara Forum AVM’deki Minopolis’i ziyaret edin, Vileda istasyonunda harika zaman geçirin ve çocuklarınızın şaşırtıcı yönlerini keşfedin…

www.vileda.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

İstanbul Fotoğrafları İstanbul Tarihi İstanbul Müzeleri Dini Mekanlar Tarihi Eserler İstanbul İlçeleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT