2023 Hedeflerine Bir Adım Daha Yaklaştıracak Üniversite – İş Dünyası İşbirliği

İstanbul Ulaşım Uçak 2023 Hedeflerine Bir Adım Daha Yaklaştıracak Üniversite – İş Dünyası İşbirliği

Tarihler: 11 Kasım 2014 Salı ~ 01 Mart 2016 Salı

Firma: Anadolujet

Paylaş:

istanbul.net.tr Kas 11, 2014 ~ Mar 1, 2016

Cumhuriyetimizin 100. yıl hedeflerine ulaşılmasında büyük önem taşıyan üniversite – iş dünyası işbirliği çalışmalarına değerli bir destek de AnadoluJet’ten geldi. İki yıldır Bilkent Üniversitesi ile ödüllü projeler yürüten AnadoluJet, ODTÜ ile de çalışmaya başladı.

Şimdiye kadar Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için başta KOBİ’lere yönelik olmak üzere pek çok özel proje geliştiren AnadoluJet, Cumhuriyetimizin 100. yıl hedeflerine ülkemizi taşıyacak diğer bir önemli alan olan üniversite – iş dünyası işbirliği için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Bu amaçla son iki yıldır Bilkent Üniversitesi ile birlikte AnadoluJet Tarife ve Network Planlama Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen özel projeler serisine bu yıl ODTÜ de katıldı. Bu yeni adımla AnadoluJet, üniversite – iş dünyası işbirliği projelerine ODTܒlü öğrencileri de dâhil etmiş oldu.

AnadoluJet’in üniversiteler ile birlikte yürüttüğü projeler kapsamında; Tarife ve Network Planlama Müdürlüğü; seçtiği bir problem tanımını projelendirip, endüstri mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerinden oluşan proje ekibi ve üniversite danışmanlarıyla çözüm üretiyor. Çalışmalardan alınan sonuçlar, bu çözümler sonrasında kurum içinde değerlendiriliyor.

İki yıla pek çok ödül sığdı…

AnadoluJet’in üniversite - sanayi işbirliği kapsamında Bilkent Öğrencileri ile yaptığı projeler, Bilkent Üniversitesi’nin farklı sektörlerde üstün başarı gösteren çalışmalara yönelik düzenlediği Bilkent Endüstri Mühendisliği Proje Fuarı ve Yarışması’nda iki yıl üst üste ödül almıştı.

Kurumun, 2012 - 2013 akademik yılında “AnadoluJet, Havayolu Ulaşımında Tarife Eniyilemesi ve Otomasyonu” projesi hem ikincilik ödülünü hem de endüstri mühendisliği için akademik alanda önemli bir yere sahip olan INFORMS’un (Institute for Operations Research & Management Systems) Lisans Araştırma Ödülü’nü kazanmıştı.

AnadoluJet, geçtiğimiz eğitim yılında ise “Uçuş Maliyetlerini Enazlayan Talep Tahmin ve Filo Atama Sistem Tasarımı” projesi ile üçüncülük ödülü kucaklamıştı.

AnadoluJet hakkında ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

unfaithful husband cheater how to cheat
android spy camera spy phone app for android phone spy app free

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT