İstanbul Yardım Orkestrası / İdil B

Etkinlik Konser Parti İstanbul Yardım Orkestrası / İdil B

Tarihler: 22 Ocak 2018 Pazartesi ~ 22 Ocak 2018 Pazartesi 22 Ocak 2018 20:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: - Tam 100.00 TL, İndirimli 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 22, 2018 ~ Oca 22, 2018
İstanbul Yardım Orkestrası’nın dünyaca ünlü virtüöz İdil Biret ile birlikte, Caddebostan Kültür Merkezi Konser Salonu'nda  vereceği konserin geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlanıyor. 

İstanbul Yardım Orkestrası, 22 Ocak Pazartesi akşamı Caddebostan Kültür Merkezi'nde müzikseverlerle buluşuyor.

Şef: Cemi'i Can Deliorman
Solist: İdil Biret / Piyano

İstanbul Yardım Orkestrası;
İstanbul Yardım Orkestrası, 2017 yılının Ocak ayında, İstanbul'daki en tecrübeli orkestra sanatçıları ile birlikte, gönüllü olarak kurulmuş bir orkestradır.

Orkestramız, birbirini tanıyan, uzun zamandır birlikte büyük işler başarmış sanatçılardan oluşan, aynı zamanda büyük istek ve arzuyla, yardım için sahnede olan, zamanla ülkenin yardım eksiklerinin bir kısmını karşılıyor olmak gibi büyük hedefleri olan bir orkestradır.

"İstanbul Yardım Orkestrası" aynı zamanda Türkiye'de ilk defa yardım için kurulan bir orkestra olmanın haklı gururunu taşırken, önümüzdeki konser sezonunda da bir çok projeye imza atacaktır.

Amacımız, yardıma ihtiyacı olan canlıların varlıklarını sürdürebilmesi için yanında olmak, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin bu ülkede çoğalmasını sağlamak için, örnek olabilmektir.

Yardıma ihtiyacı olan her canlı için, bizler her zaman sanatımızla burada olacağız.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği;
Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, ülkenin “çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması” ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütüdür.

ÇYDD, Anadolu'da Bir Kızım Var, Bir Işık da Siz Yakın gibi burs ve Eğitimevleri, Mentorluk, Kodlamaca, Deniz Yıldızı, Orada Bir Okul Var, Kadınlarla El Ele, Avrupa Gönüllü Hizmeti gibi eğitime destek projeleriyle kız çocuklarına, gençlere ve kadınlara yönelik gönüllü hizmetlerini sürdürmektedir.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilet fiyatına tabidir.- İndirimli biletler; Öğrenci, Öğretmen ve 65 yaş üstü katılımcılarımız için ayrılmış olan kapasitemiz tükenmiştir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu