Best Western Şile Gardens Hotel

Otel Rehberi 5 Yıldızlı Oteller Best Western Şile Gardens Hotel

Adres: Kumbaba Mah. Uygur Sok. Şile İstanbul

Telefon: 0216 712 24 24

Faks: 0216 712 24 29

Web: http://www.bestwestern.com.tr/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 15, 2012

Şile’nin tek 5 yıldızlı oteli Best Western Şile Gardens Hotel deniz ve temiz orman havası ile yaz keyfi yaşatıyor. İstanbul’un yoğun ve stresli temposundan uzaklaşmak isteyenler, sadece yarım saat mesafede güneşin ve doğanın keyfini sürüyor.

Best Western Şile Gardens Hotel deneyimli personeli, İstanbul’un hiçbir otelinde bulunmayan geniş kullanım alanları, ve en büyük ikinci havuzuyla İstanbul’a bu kadar yakın ama “uzak” olmanın huzurunu yaşatıyor.

Gökyüzünün maviliğini, temiz orman havasının ayrıcalığını yaşamak isteyenler Best Western Şile Gardens Hotel’de yerini alıyor. Deneyimli personeli ve güleryüzlü hizmeti ile misafirlerini yazlıkta hissetiren otel, özel havuz mönüsüyle de fark yaratıyor. Birbirinden lezzetli salatalar, atıştırmalıklar, makarnalar, tatlılar ve dondurma kuplarını bir arada sunuyor. Otel, içinde bulundurduğu taş odun fırınıyla geleneksel lezzetleri de bünyesinde barındırıyor.

Best Western Şile Gardens’da havuz keyfi yaşamak isteyenler hafta içi ve hafta sonu 10.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmetten faydalanabiliyor. Havuza girişler hafta içi 40 TL hafta sonu 50 TL olarak yapılıyor.

Best Western Şile Gardens Hotel aynı zamanda yaz sezonu boyunca Çocuk Yaz Okulu ve Dr. Ayça Kaya Form Okulu ile her yaşa hitap eden aktiviteleri de bünyesinde barındırıyor.

Çocuklar spor aktivitelerine katılırken ebeveynler de Le Spa Adriana Karembeu’da rahatlatıcı masajlardan, Türk Hamamından ya da terapötik tuz odasından faydalanabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT